VitaeLab

Uutuus Collagen Forte nivelten hyvinvointiin

Uutuus Collagen Forte nivelten hyvinvointiin

Uutuus Collagen Forte nivelten hyvinvointiin. Sisältää tyypin II kollageenia, seleeniä ja C-vitamiinia. Ensimmäinen lähetys puoleen hintaan!

Tutustu ja tilaa
vain 12,45 € / 50 kapselia

Uutuus Collagen Forte nivelten hyvinvointiin

Uutuus nivelten hyvinvointiin. Kokeile puoleen hintaan.

Vain 12,45 € / 50 kapselia

€ 24.90 12.45 € 12.45

Uutuus Collagen Forte nivelten hyvinvointiin

Collagen Forte on uutuustuote, joka sisältää denaturoimatonta tyypin II kollageenia, seleeniä ja C-vitamiinia. Collagen Forte auttaa kehoa ylläpitämään nivelruston kuntoa ja siten toimivia niveliä.

Kuinka Collagen Forte toimii?

Pysyäksemme aktiivisina, tarvitsemme hyvin toimivat nivelet. Nivelruston terveys on toimivan nivelen perusedellytys. Collagen Forte on nivelrustojen hyvinvointiin tarkoitettu uutuustuote, joka sisältää tyypin II kollageenia, seleeniä ja C-vitamiinia.

  • Useissa tutkimuksissa on havaittu, että denaturoimaton tyypin II kollageeni vaikuttaa nivelruston hyvinvointiin. Samanlaista vaikutusta nivelille ei ole tutkimusten mukaan havaittu olevan denaturoidulla, eli ns. tavallisella kollageenilla.
  • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. Kollageeni antaa rustolle sen joustavan ja lujan rakenteen.
  • Seleeni on antioksidantti, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Mitä kollageeni on?

Kollageeni on tärkeä proteiini kehossa ja merkittävä rustojen, nivelsiteiden ja jänteiden rakennusaine. Noin 30% kehosta on kollageenia. On olemassa 28 kollageenityyppiä, joista yleisimmät ovat tyyppi I ja tyyppi II.  Tyypin I kollageeni on tärkeä ainesosa ihossa, ja tyypin II kollageeni on puolestaan ruston pääainesosa.

Tyypin II kollageeni

Tyypin II kollageeni on rustossa yleisimmin esiintyvä proteiini, joka antaa rustolle sen rakenteen, lujuuden ja joustavuuden. Toisin kuin monet muut markkinoilla olevat kollageenituotteet, Collagen Forte sisältää tyypin II kollageenia, joka on ruston pääainesosa. Collagen Fortesta saat aktiivisia ainesosia nivelrustolle ja ylläpidät hyvin toimivia niveliä.

Collagen Forte uutuus nyt puoleen hintaan

Collagen Forte on uusi ravintolisä, joka sisältää denaturoimatonta tyypin II kollageenia, seleeniä ja C-vitamiinia. Kokeile nyt ensimmäiset 50 kapselia puoleen hintaan 12,45 € (norm. 24,90 €). Lähetyksen toimituskulut 4,90 €.

Kollageeni on tärkeä nivelten iskunvaimentimille

Rustoa on koko kehossa, nivelpinnoilla, nikamien välissä, nivelkierukoissa ja mm. ulkokorvassa. Nivelrusto muodostaa tasaisen, liukuvan pinnan, joka peittää luiden päät ja mahdollistaa nivelten normaalin ja kitkattoman liikkumisen. Nivelrusto pienentää ruumiin painon ja liikkeiden luuhun kohdistamaa mekaanista rasitusta ja poistaa kitkaa toisiinsa liittyvien luiden väliltä. Voidaankin sanoa, että rustot ovat kehon omia iskunvaimentimia. Nivelruston normaali toiminta on erityisen tärkeää liikkumiselle, kuten juoksemiselle, rappujen nousemiselle ja kyykistymiselle. Ruston lujuus tulee kollageenin rakenteesta, jossa kollageenisäikeet kietoutuvat yhteen tiukasti kuin köysi.  Oikealla tavalla muodostunut rusto on sekä elastinen että kestävä ja liikkeessä vaimentaa iskua tehokkaasti.

Rusto on käytössä läpi koko elämän ja sen on kestettävä lukematon määrä rasitusta. Vaikka nivelrusto on äärimmäisen kestävä, se voi altistua vuosien varrella luonnolliselle kulumiselle, mikä on osa kehon normaalia ikääntymisprosessia. Nivelrustojen vauriot voidaan kokea vaivaavina, jäykkinä ja huonommin liikkuvina nivelinä.