VL_Article_Voitaloma_1200x600.jpg

OSALLISTU JA VOITA UNELMIESI VITAEPRO-AKTIIVILOMA KREIKKAAN!

Miltä kuulostaisi ikimuistoinen aktiiviloma lämpimässä ja kuvankauniissa Kreikassa? VitaeLab järjestää asiakkaiden kesken arvonnan, jossa kymmenen onnekasta voittaa kahden hengen sporttisen lomamatkan Kreikkaan. Arvo kahdelle 2 400€. Matkan ajankohta 13-20.5.2024.

Kehomme rakastaa liikettä - ollaan aktiivisia yhdessä 

VitaePro-aktiiviloman tarkoitus on tuottaa hyvää mieltä ja oloa, ja siinä sivussa kuntokin kohenee. Viikko pitää sisällään liikuntaa yksin ja yhdessä. Yhdessä ammattitaitoisten ohjaajien ja muiden samanhenkisten, liikkumisesta kiinnostuneiden VitaePro-tilaajien kanssa vietetään upea, liikunnallinen loma nauttien ryhmän tuomasta yhteisestä energiasta. Viikon ohjelmaan sisältyy monipuolisesti erilaisia kuntoiluvaihtoehtoja, ja loma tarjoaa myös oivan tilaisuuden kokeilla kenties uusiakin lajeja, kuten padelia ja SUP-lautailua. Treeneihin voi osallistua kuntotasosta riippumatta, jokaiselle löytyy varmasti oma tapa liikkua ja olla aktiivinen. Kohteessa on paljon portaita, joten päivittäinen porrastreeni on taattu!

Hotellissa on erinomaiset treenipuitteet sekä maalla että merellä ja henkeäsalpaavat maisemat. Ohjattujen kuntoilujen lisäksi sinulla on toki aikaa myös lekotella rannalla, rentoutua ja syödä hyvin. Lomaan sisältyy monipuolinen aamiainen ja illallinen hotellilla.

Varaa siis kyseinen toukokuun viikko jo nyt kalenteristasi ja pidä passisi voimassa – juuri sinä ja ystäväsi voitte olla ne onnekkaat, jotka lähtevät kanssamme reissuun nauttimaan ja kuntoilemaan! 

Uusi voittaja arvotaan joka viikko, osallistu nyt!

Osallistu aktiiviloman arvontaan heti täyttämällä ja lähettämällä oheinen lomake. Mitä nopeammin osallistut, sitä enemmän mahdollisuuksia sinulla on voittaa, sillä arvomme uuden voittajan joka viikko kymmenen viikon ajan. Arvontaan voi osallistua 29.3.2024 asti.Matka-arvonnan voittajat

29.1. Riitta Vainionpää
5.2. Jaana Ryynänen
12.2. Raija Aumanen   

Osallistu aktiiviloman arvontaan

Aktiiviloman arvonnan säännöt

Aktiiviloman arvonnan säännöt

 • Arvonnan säännöt

  Arvonnan järjestäjä:
  NutraQ Oy / VitaeLab
  Esterinportti 1, 00240 Helsinki
  Y-tunnus: 2344505-3

  Osallistumisaika

  Osallistumisaika alkaa 1.1.2024 ja päättyy 29.3.2024. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon arvonnassa.

  Arvontaan osallistuminen

  Arvontaan voi osallistua osoitteessa vitaelab.fi/aktiiviloma täyttämällä yhteystiedot. Arvontaan voi osallistua vain yhden kerran.

  Osallistumalla annat NutraQ Oy:lle/ VitaeLabille luvan lähettää sinulle tietoa ajankohtaisista arvonnoista, tuotteista ja tarjouksista sähköpostitse ja tekstiviestillä. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset yksityishenkilöt, joilla on aktiivinen VitaePro-tilaus voimassa lukuun ottamatta niiden yritysten työntekijöitä ja heidän perheenjäseniään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Arvonnan järjestäjällä on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti.

  Arvontaan osallistumista varten tarvitaan sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Osallistumalla arvontaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä. VitaeLab pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.

  Henkilötietojen käsittelystä voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme.

  Palkinto ja arvonta

  Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan kahden hengen VitaePro-aktiiviloma ajalle 13-20.5.2024. Palkintoja arvotaan yhteensä 10 kappaletta, yhden palkinnon arvo on 2 400€.

  Matkapalkintopaketti sisältää kahdelle hengelle:
  - suorat Finnairin lennot Helsinki - Preveza – Helsinki
  - lentokenttäkuljetukset kohteessa
  - 7 yön majoituksen Sivota Retreat hotellissa kahden hengen huoneessa
  - puolihoito (aamiainen/illallinen)
  - Vitaepro-aktiiviloman ohjelma

  Arvonnat suoritetaan joka viikko 29.1-2.4.2024 välisenä aikana. Arvontapäivät:

  29.1.     1 voittaja
  5.2.       1 voittaja
  12.2.     1 voittaja
  19.2.     1 voittaja
  26.2.     1 voittaja
  4.3.       1 voittaja
  11.3.     1 voittaja
  18.3.     1 voittaja
  25.3.     1 voittaja
  2.4.       1 voittaja

  Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti osallistujan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Mikäli palkinnon voittanutta osallistujaa ei tavoiteta kahden vuorokauden kuluessa arvonnasta tai voittaja ei voi ottaa vastaan palkintoa, palkinto voidaan arpoa uudelleen. Palkinnon vastaanottaminen ja matkalle mukaan lähteminen tulee vahvistaa kilpailun järjestäjälle 10 arkipäivän kuluessa palkintotiedon saamisesta.

  Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa tai siirtää edelleen toiselle henkilölle. Matkan ajankohtaa ei voi siirtää tai vaihtaa. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tavaraksi. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden vaihtaa ilmoitetut palkinnot toisiin vastaavan arvoisiin.

  Voittaja vastaa itse kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista oheiskustannuksista kuten tarvittavista voimassa olevista matkustusasiakirjoista, saapumisesta lentokentälle, jne.

  NutraQ Oy:lla on oikeus julkaista voittajan nimi yrityksen verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa, asiakaslehdessä sekä muissa asiaan liittyvissä markkinointimateriaaleissa/-kanavissa.

  Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen

  Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja käytetään arvonnan järjestämisen yhteydessä voittajan arpomiseen, voitoista ilmoittamiseen, palkinnon lähettämiseen voittajalle, VitaeLabin / NutraQ Oy:n uutiskirjeiden toimittamiseen sekä suoramarkkinointiin. Osallistumalla arvontaan annat suostumuksesi sähköiseen suoramarkkinointiin.

  Henkilötietojen käsittelystä voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme.

  Vastuut

  Arvonnan järjestäjä vastaa palkinnon arpajaisverosta.

  Palkinnon voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Arvonnan järjestäjän vastuu ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa.