VL_FI_juhlavuoden arvonta_1200x600.jpg

VitaePro 20 vuotta! Voita upeita palkintoja juhlavuoden arvonnassa

Vuonna 2022 VitaePro on ollut markkinoilla jo 20 vuotta, ja vietämme VitaePron 20-vuotisjuhlavuotta näkyvästi läpi koko vuoden.

Juhlavuonna kutsumme myös sinut juhlimaan kanssamme ja järjestämme asiakkaidemme iloksi mahtavan arvonnan, jossa jaossa on 10 sähköpyörää, 20 älykelloa ja 100 laadukasta ulkoilureppua.

Osallistuaksesi sinun tarvitsee vain olla asiakkaamme ja olet automaattisesti mukana arvonnassa. Arvonta suoritetaan 04.04.2022 kaikkien asiakkaiden kesken, joilla on voimassaoleva kestotilaus 31.3.2022. Arvonnan tarkemmat ehdot löytyvät alta.

 • Arvonnan säännöt

  1. Arvonnan järjestäjä:
   NutraQ Oy (Y-tunnus: 2344505-3)
  2. Arvonta järjestetään ajalla 1.1. – 31.3.2022.
  3. Arvonta suoritetaan kaikkien NutraQ Oy:n suomalaisessa asiakasrekisterissä olevien asiakkaiden kesken, joilla on voimassa oleva aktiivinen kestotilaus 31.3.2022.
  4. Palkinnot ovat:
   10 kpl HELKAMA E-HYBRID 9 N HYBRIDISÄHKÖPYÖRÄ (arvo 2849€)
   20 kpl POLAR UNITE RANNESYKEMITTARI (arvo 149€)
   100 kpl HAGLÖFS TIGHT L -PÄIVÄREPPU (arvo 79,90€)
  5. Palkintoja ei voi siirtää muille, vaihtaa rahaksi taikka muuksi tuotteeksi. Arvonnan järjestäjä maksaa voittajan arpajaisveron.
  6. Voittaja arvotaan 4.4.2022.
  7. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse, sähköpostitse tai kirjeellä asiakasrekisterissä olevilla tiedoilla 14 päivän kuluessa arvonnan suorittamisesta. Jos voittaja ei vastaa NutraQ Oy:n yhteydenottoon viikon kuluessa, oikeus palkintoon raukeaa ja NutraQ Oy:lla on oikeus arpoa uusi voittaja.
  8. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse erikseen sovittavan aikataulun mukaisesti. Arvontapalkinto tulee toimitettuna arvonnan voittajan asiakasrekisterissä olevaan osoitteeseen Manner-Suomessa.
  9. NutraQ Oy:lla on oikeus julkaista voittajan nimi yrityksen verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa, asiakaslehdessä sekä muissa asiaan liittyvissä markkinointimateriaaleissa/-kanavissa.
  10. NutraQ Oy:n työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.
VitaePro tuotepaketti
 • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

 • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
 • Tutustumistarjous -50%
 • Asiakkaana voit voittaa upeita palkintoja 20-vuotisjuhla-arvonnassa!

Kokeile puoleen hintaan!

Nyt vain 14,75€ 29,50€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk). VERENKIERROLLE: Oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä. SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.