VL_Article_Hero_Lottery_0922_1200x600.jpg

VitaePro 20 vuotta! Upeita palkintoja juhlavuoden arvonnassa

Vuonna 2022 VitaePro on ollut markkinoilla jo 20 vuotta, ja vietämme VitaePron 20-vuotisjuhlavuotta näkyvästi läpi koko vuoden.

Ruokarahaa, tankkausrahaa, reissurahaa vai ilmaiset VitaePro -toimitukset – mikä ilahduttaisi sinua?

VitaePron 20-vuotisjuhlavuosi on iloa ja yllätyksiä täynnä ja sen kunniaksi jatkamme mahtavia arvontoja läpi koko vuoden. VitaePro on luonteva osa asiakkaidemme elämää päivittäin, ja me VitaeLabilla haluamme olla osa niin asiakkaidemme arkea kuin juhlaa, ja tuoda siihen hieman lisäiloa aina kun mahdollista. Nyt sinulla on asiakkaanamme huikea mahdollisuus voittaa 500€ arvoisia K-ryhmän lahjakortteja ruoka- tai urheiluvälineostoksia varten tai vaikka polttoaineen tankkaukseen. Lisäksi arvomme Holiday Clubin 500 € arvoisia reissulahjakortteja, jonka voit käyttää hyvään oloon tai itsesi hemmotteluun.

Voittamallasi lahjakortilla voit poimia ostoskärryysi jos jonkinlaista herkkua arkeen ja juhlaan ruokakaupasta tai tankkausrahalla tankata autosi täyteen polttoainetta useamman kerran. Lahjakortilla voittajalla on runsaasti valinnan varaa, sillä kortti käy maksuvälineenä seuraavissa ketjukaupoissa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market, Neste K, Budget Sport, Intersport sekä K-Rauta. Tai olisiko haaveissasi lähteä johonkin ihanaan kylpylään rentoutumaan tai viettää muutama virkistävä päivä jossain muussa mukavassa Holiday Clubin lomakohteessa? Senkin unelman voisit toteuttaa reissurahamme turvin.

Eikä tässä suinkaan vielä kaikki! Lahjakorttien lisäksi arvomme myös maksuttomia VitaePro-tilauksia asiakkaidemme kesken. Voit voittaa 4 tai 8 tuotepaketin maksuttoman lähetyksen itsellesi. Muutamme tilauksesi täysin maksuttomaksi palkintoajaksi ja saat tuotteet normaalisti kotiisi – kätevää vai mitä? Syksyisten sadepäivien iloksi arvomme myös VitaePro-sateenvarjoja, joiden alla pysyt kuivana ja tulet nähdyksi. Reilun kokoisissa suomalaisen muotoilun sateenvarjoissa on heijastava reuna sekä yksi läpinäkyvä osio, joka helpottaa kulkemista varjon kanssa. Uskomme, että näistä monista upeista palkinnoista on iloa arkeesi monessa muodossa!

Osallistu arvontaan

Sinun tarvitsee vain olla asiakkaamme ja olet mukana arvonnoissa! Lahjakortit arvotaan kaikkien asiakkaidemme kesken, jolla on aktiivinen VitaePron kestotilaus arvontahetkellä. Nyt jos koskaan kannattaa siis olla VitaePron tilaaja, sillä sinulla on mahdollisuus voittaa lisää iloa ja hyvää mieltä arkeesi

 • Arvonnan säännöt

  1. Arvonnan järjestäjä:
   NutraQ Oy (Y-tunnus: 2344505-3)

  2. Arvonta järjestetään ajalla 1.10. – 31.12.2022.

  3. Arvonta suoritetaan kaikkien NutraQ Oy:n suomalaisessa asiakasrekisterissä olevien asiakkaiden kesken, joilla on arvontahetkellä voimassa oleva aktiivinen kestotilaus.

  4. Palkinnot ovat:

    - 12 kpl 500 € arvoista K-ryhmän lahjakorttia (Lahjakorteilla ei voi ostaa alkoholi-, tupakka-, tai Veikkaus-tuotteita eikä lahjakortteja)
   -  3 kpl 500 € arvoista Holiday Clubin lahjakorttia
   - 6 kpl puolen vuoden maksuttomat VitaePro tuotelähetykset (4 seuraavaa toimitusta, 4 pakettia, arvo 118€)
   - 3 kpl vuoden maksuttomat VitaePro tuotelähetykset (8 seuraavaa toimitusta, 8 pakettia, arvo 236€)
   - 18 kpl VitaePro -sateenvarjoja (arvo 19,95€)

  5. Palkintoja ei voi siirtää muille, vaihtaa rahaksi taikka muuksi tuotteeksi. Arvonnan järjestäjä maksaa voittajan arpajaisveron.

  6. Palkintojen arvontapäivämäärät:

   31.10.2022, arvotaan:

   - 4 kpl 500€:n arvoista K-ryhmän lahjakorttia
   - 1 kpl 500€:n arvoista Holiday Clubin lahjakorttia

   30.11.2022, arvotaan

   - 4 kpl 500€:n arvoista K-ryhmän lahjakorttia
   - 1 kpl 500€:n arvoista Holiday Clubin lahjakorttia
   - 2 kpl puolen vuoden maksuttomat VitaePro tuotelähetykset (4 seuraavaa toimitusta, 4 pakettia, arvo 118€)
   - 1 kpl vuoden maksuttomat VitaePro tuotelähetykset (8 seuraavaa toimitusta, 8 pakettia, arvo 236€)
   - 9 kpl VitaePro -sateenvarjoja (arvo 19,95€)

   31.12.2022 arvotaan

   - 4 kpl 500€:n arvoista K-ryhmän lahjakorttia
   - 1 kpl 500€:n arvoista Holiday Clubin lahjakorttia
   - 2 kpl puolen vuoden maksuttomat VitaePro tuotelähetykset (4 seuraavaa toimitusta, 4 pakettia, arvo 118€)
   - 1 kpl vuoden maksuttomat VitaePro tuotelähetykset (8 seuraavaa toimitusta, 8 pakettia, arvo 236€)


  7. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse, sähköpostitse tai kirjeellä asiakasrekisterissä olevilla tiedoilla 14 päivän kuluessa arvonnan suorittamisesta. Jos voittaja ei vastaa NutraQ Oy:n yhteydenottoon viikon kuluessa, oikeus palkintoon raukeaa ja NutraQ Oy:lla on oikeus arpoa uusi voittaja.

  8. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse erikseen sovittavan aikataulun mukaisesti. Arvontapalkinto tulee toimitettuna arvonnan voittajan asiakasrekisterissä olevaan osoitteeseen Manner-Suomessa.

  9. NutraQ Oy:lla on oikeus julkaista voittajan nimi yrityksen verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavissa, asiakaslehdessä sekä muissa asiaan liittyvissä markkinointimateriaaleissa/-kanavissa.

  10. NutraQ Oy:n työntekijät tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan.
   1.  
VitaePro tuotepaketti
 • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

 • Uudistunut koostumus nivelille!
 • Antioksidantteja, vitamiineja, omega-3-rasvahappoja ja kasviuutteita
 • Tutustumistarjous -50%

Kokeile puoleen hintaan!

Nyt vain 15,95€ 31,90€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk). VERENKIERROLLE: Oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä. SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.