Magnesium

 • Magnesiumia sisältävä ravintolisä
 • Luuston, lihasten ja hermoston hyvinvoinnille
 • Tutustumistarjouksena kestotilauksen ensimmäinen pakkaus puoleen hintaan

Kokeile puoleen hintaan

Vain 7,95€ 15,90€

Magnesium

Uutuus! Magnesium -ravintolisä

Valikoimaamme on nyt tullut uutuutena Magnesium -ravintolisä, joka sisältää ainoastaan magnesiumia ja sopii erinomaisesti tukemaan päivittäistä ruokavaliota, jos tarvitset lisää magnesiumia.

Magnesium on välttämätön kivennäisaine, jota elimistömme ei pysty tuottamaan itse. Siksi sitä on saatava ravinnostamme riittävä määrä säännöllisesti koko elämämme ajan.

Edistää monia elimistön toimintoja

Magnesium on yksi kehomme tärkeimmistä kivennäisaineista, sillä se on hyödyllinen monille kehon toiminnoille. Tätä tärkeää kivennäisainetta löytyy kaikista elimistömme elävistä soluista, ja sitä tarvitaan, jotta yli 300 kehomme entsyymiä toimisivat normaalisti.

Magnesiumia löytyy enimmäkseen luustosta, jossa on noin 60 % kaikesta kehon magnesiumista. Sitä löytyy myös lihaksista ja hermoista.

Magnesium edistää muun muassa luuston, lihasten ja hermoston normaalia toimintaa.

Luuston, lihasten ja hermoston hyvinvoinnille

Magnesiumin avulla lihakset voivat supistua ja rentoutua. Näin magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa.

Magnesium on luuston rakennuspalikka toimien yhdessä kalsiumin kanssa. Kivennäisaine on siksi hyödyllinen kalsiumin käytölle kehossamme ja edistää siten normaalin luurakenteen ylläpitämistä.

Myös kehomme hermosto hyötyy magnesiumista, koska se edistää hermoston normaalia toimintaa.

Magnesiumin lähteet

Magnesiumia on useissa elintarvikkeissa, kuten kalassa, hedelmissä, pähkinöissä, siemenissä ja vihreissä kasviksissa.

 • Usein kysyttyä

 • Ainesosat

  Täältä voit lukea lisää Magnesium -ravintolisän ainesosista.

  Yksi pakkaus sisältää 44 tablettia, joka kattaa yhden henkilön normaalin päiväannoksen kuudeksi viikoksi.

  Sisältö / Innehåll 1 kapseli / kapsel  
  Magnesium 233 mg 62 %*

  *Prosenttia saannin vertailuarvosta / Procent av referensintag.

  Ainesosat:

  Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), magnesiumoksidi (magnesium), paakkuuntumisenestoaine (rasvahapot, rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kalsiumkarbonaatti, hydroksipropyyliselluloosa).

  Suositeltu vuorokausiannos: 1 tabletti ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Tabletteja ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Säilytetään kuivassa ja pimeässä sekä poissa lasten ulottuvilta.

  Ingredienser

  Fyllnadsmedel (mikrokrystallinsk cellulosa), magnesiumoxid (magnesium), klumpförebyggande medel (stearinsyrel-syra, magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid/kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (hydroksypropmetylcellolosa, kalsiumkarbonat, hydroksypropylcellolosa).

  Rekommenderat dagligt intag: 1 tablett, i samband med måltid. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Tabletter rekommenderas ej till barn under 3 år. Kosttillskott bör inte ersätta en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil, och ska inte ersätta läkemedel. Vid graviditet eller användning av receptbelagda läkemedel bör läkare informeras om användning av kosttillskott. Förvaras torrt och mörkt samt oåtkomligt för barn.