Vitamin K2

 • Tehotuote luuston hyvinvointiin
 • Luuston terveydelle tärkeitä K2- ja D-vitamiineja
 • Tutustumistarjouksena kestotilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan

Kokeile puoleen hintaan

Vain 9,95€ 19,90€

Vitamin K2

Vitamin K2 sisältää tärkeitä K2- ja D-vitamiineja luustosi hyväksi.

Vitamin K2-ravintolisä – vitamiinit luuston hyvinvointiin

Vitamin K2 on luuston hyvinvointiin suunniteltu ravintolisä, joka sisältää luuston terveydelle tärkeitä K2- ja D-vitamiineja.

K₂-vitamiini kuuluu rasvaliukoisten vitamiinien ryhmään ja sillä on tieteellisissä tutkimuksissa todistettu olevan hyvin tärkeä tehtävä luuston kunnon ylläpidossa. Se edistää luiden pysymistä normaaleina ohjaamalla niille tärkeää kalsiumia verenkierrosta luustoon. K2-vitamiini myös sitouttaa verisuonista ohjattua kalsiumia suoraan luukudokseen luuston rakennusaineeksi aktivoimalla luussa olevan proteiinin nimeltään osteokalsiini. Aktivoituessaan osteokalsiini sitoo kalsiumia luumassaan ja auttaa näin ylläpitämään luuston kuntoa.

Jotta kalsium pystyy imeytymään elimistöömme ja kehomme voi hyödyntää sen luuston rakennusaineena, tarvitsemme myös D-vitamiinia. D-vitamiini edistää kalsiumin normaalia imeytymistä ja hyödyntämistä, sekä veren normaalia kalsiumtasoa elimistössä.

K2-vitamiini kuuluu rasvaliukoisiin vitamiineihin

K2-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, jota ei tunneta kovin hyvin länsimaissa huolimatta siitä, että monet tutkimukset ovat osoittaneet sen olevan tärkeä luuston terveydelle ja hyvinvoinnille. K2-vitamiinia muodostuu myös suolistossamme, mutta sitä muodostuu suoliston sellaisessa osassa, ettei keho pysty sitä enää hyödyntämään.

K2-vitamiinia on hieman myös joissain elintarvikkeissa, kuten munuaisissa, munissa, maksassa ja joissakin tietyissä juustolajeissa. Poikkeuksen muodostaa japanilainen perinneruoka ”natto”, joka sisältää runsaasti K2-vitamiinia. Natto valmistetaan hapatetuista soijapavuista.

Hyväksytyt terveysvaikutukset:

 • D- ja K2-vitamiinit edistävät luiden pysymistä normaaleina
 • D-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä ja hyödyntämistä
 • D-vitamiini edistää veren normaalia kalsiumtasoa
 • D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä
 • D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
 • K2-vitamiini edistää veren normaalia hyytymistä

Tutustumistarjous

Uutena asiakkaana voit kokeilla Vitamin K2-ravintolisää puoleen hintaan. Saat kestotilauksen ensimmäisen pakkauksen hintaan 9,95 € (norm. 19,90).

Seuraavat lähetykset normaalihintaan kuuden viikon välein kätevästi suoraan kotiin toimitettuna. Tilauksiimme ei liity sitovaa määräaikaa, voit sopia itsellesi sopivan toimitusvälin, tauottaa tai peruuttaa tilauksen milloin vain.

Luusto on elimistömme tukiranka

Luusto on elimistömme tukiranka ja mahdollistaa liikkumisen. Luun huippumassa saavutetaan jo ennen 30 ikävuotta, jonka jälkeen luumassa alkaa vähitellen vähentyä luonnollisena osana ikääntymistä.
Luuston rakenne uusiutuu koko elämän ajan, jolloin luukudosta hajoaa ja sitä uusiutuu jatkuvasti. Aikuisen ihmisen luusto käyttää noin seitsemän vuotta uusiutumiseen, kun lapsilla ja nuorilla siihen kuluu noin vuosi. Koska luusto uusiutuu jatkuvasti, on tärkeää varmistaa, että uusi luukudos muodostuu lujaksi. Liikunnan lisäksi tärkeitä vahvan luukudoksen muodostumisessa ovat mineraalit, D- ja K2-vitamiinit, sillä niiden on osoitettu edistävän luiden pysymistä normaaleina.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Säilytetään kuivassa sekä poissa lasten ulottuvilta.

 • Ainesosat

  Vitamin K2 -ravintolisä koostuu huolella valituista, laadukkaista raaka-aineista ja sisältää tärkeitä K2- ja D-vitamiineja.

  Yksi pakkaus Vitamin K2:ta sisältää 44 kapselia, joka kattaa yhden henkilön normaalin päiväannoksen kuudeksi viikoksi.

  K2-vitamiinin vaikutus

  K2-vitamiini edistää veren normaalia hyytymistä sekä luiden pysymistä normaaleina.

  D-vitamiinin vaikutus

  D-vitamiini edistää luiden ja hampaiden pysymistä normaaleina. D-vitamiini edistää myös kalsiumin normaalia imeytymistä ja hyödyntämistä. Lisäksi D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

  Sisältö / Innehåll 1 kapseli / kapsel  
  K2-vitamiini / Vitamin K2 45 µg 60 %*
  D-vitamiini / Vitamin D 5 µg 100 %*

  *Prosenttia saannin vertailuarvosta / Procent av referensintag.

  Ainesosat:

  Safloriöljy, kapseli (kalagelatiini, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), väri (rautaoksidi)), menakinoni (K2-vitamiini), kolekalsiferoli (D-vitamiini).

  Suositeltu vuorokausiannos: 1 kapseli ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Verenohennuslääkkeitä käyttävien henkilöiden on keskusteltava lääkärin kanssa ennen K2-vitamiinin käytön aloittamista. Kapseleiden sisältö on valolle herkkää. Säilytetään kuivassa ja pimeässä sekä poissa lasten ulottuvilta.

  Ingredienser

  Tistelolja, kapsel (fiskgelatin, fuktighetsbevarande medel, (glycerol) färgämnen (järnoxid)), menakinon (vitamin K2), kolekalciferol (vitamin D).

  Rekommenderat dagligt intag: 1 kapsel, i samband med måltid. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kapslar rekommenderas ej till barn under 3 år. Kosttillskott bör inte ersätta en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil, och ska inte ersätta läkemedel. Vid graviditet eller användning av receptbelagda läkemedel bör läkare informeras om användning av kosttillskott. Personer som använder blodförtunnande läkemedel måste konsultera läkare innan man använder tillskott med vitamin K2. Förvaras torrt och mörkt samt oåtkomligt för barn.

   

 • Usein kysyttyä