VL_VP_FI_asiakaskysely_1200x600_FI.jpg

VitaePron tilaajat erityisen tyytyväisiä nivelille saataviin hyötyihin

Kesällä 2020 kysyimme pitkäaikaisilta VitaePro-tilaajiltamme, miksi he syövät ravintolisää. Vastauksia saimme 923, joista 79% oli käyttänyt VitaeProta yli vuoden.

Suurin osa vastaajista kertoi ottavansa VitaePro-kapselin joka päivä. Pitkäaikainen, säännöllinen käyttö takaakin sen, että ravintolisästä saadaan parhaat mahdolliset hyödyt. Ravintolisän nauttimiselle löytyi kyselyssä kahdenlaista tarkoitusta. Reilu puolet vastaajista söi VitaeProta huolehtiakseen kehonsa hyvinvoinnista ennaltaehkäisevästi. Toinen joukko toivoi saavansa ravintolisästä helpotusta vaivoihinsa.

VitaePron pitkäaikaisille käyttäjille merkittävin syy VitaePron kokeilemiseen on ollut nivelten hyvinvoinnista huolehtiminen. 58% vastaajista kertoi tehneensä ostopäätöksen saadakseen hyötyjä nivelvaivoihin. VitaePron ainesosat sisältävätkin Boswellia serrata -kasviuutetta, joka on hyväksi nivelille. Boswellia serratan auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. VitaePron sisältämä C-vitamiini on taas hyväksi nivelrustolle. C-vitamiini edistää kollageenin normaalia muodostumista ruston normaalia toimintaa varten. Ravintolisä onkin jo vuosien ajan ollut monen ykkösvalinta nivelten hyvinvointiin.

VitaePron ainesosat on valittu tukemaan nivelten hyvinvoinnin lisäksi monipuolisesti koko kehon hyvinvointia sekä aktiivista elämää. Toiseksi yleisimmäksi syyksi valita VitaePro nousikin esiin yksittäisen hyödyn sijasta koko keholle saatavat vaikutukset. Näiden lisäksi muina syinä ostopäätökseensä vastaajat kertoivat olleen hyöty lihasvaivoihin, energiatason ylläpitäminen sekä vastustuskyvyn tukeminen. VitaePron sisältämä D-vitamiini edistää lihasten normaalia toimintaa ja C- ja B12-vitamiinit auttavat vähentämään väsymyksen ja uupumuksen tunnetta. Yhdessä sen sisältämät C-, B12- ja D-vitamiini sekä seleeni edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, eli tukevat vastustuskykyä.

Vastaajista 46% kertoi VitaePron laatuominaisuuksista merkittävimmäksi ostopäätökseen vaikuttaneeksi tekijäksi sen, että VitaePron ainesosat saadaan luonnosta. VitaeProssa käytettävät laadukkaat ainesosat ovat peräisin luonnollisista lähteistä, ja ne löytyvät ravintolisästä pääosin samassa muodossa kuin mitä ne ovat monipuolisessa ja terveellisessä ruuassa. Toisena merkittävänä laatutekijänä 38% vastaajista mainitsi, että VitaePron ainesosista on tehty paljon tieteellistä tutkimusta. VitaePron ainesosat ovatkin osoitettu tehokkaiksi sekä turvallisiksi useissa tieteellisissä tutkimuksissa. VitaePron sisältämillä ainesosilla on yhteensä 39 Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen hyväksymää terveysväittämää.

VitaePro-tilaus toimitetaan asiakkaillemme aina suoraan kotiin. Näin tilaajillamme on aina riittävä määrä ravintolisiä kotonaan, ja niiden päivittäinen syöminen on helppoa ja kätevää ilman ylimääräistä muistamista tai kauppareissuja. Yksi VitaePro-pakkaus sisältää kuuden viikon annoksen, ja seuraava paketti saapuukin sopivasti kuuden viikon jälkeen edellisestä. Tämä on myös VitaePro-tilaajien keskuudessa hyvin pidetty ominaisuus, sillä 69% asiakkaista kertoikin kotiin toimitetun tilauksen olleen merkittävä tekijä ostopäätöstä tehdessä.

VitaePron pitkäaikaiset tilaajat ovat hyvin tyytyväisiä tuotteeseen, sillä huimat 94% vastaajista kertoi olevansa niin tyytyväisiä VitaeProhon, että suosittelisivat sitä myös muille. Erityisesti tilaajat kokivat saaneensa hyötyjä nivelille ja jäsenten jäykkyydelle. Moni myös koki oman energiatasonsa sekä vastustuskykynsä hyviksi. VitaePron pitkäaikaisen käytön voidaankin todeta vastaavan hyvin asiakkaidemme odotuksiin.

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Uudistunut koostumus nivelille!
  • Antioksidantteja, vitamiineja, omega-3-rasvahappoja ja kasviuutteita
  • Tutustumistarjous -50%

Kokeile puoleen hintaan!

Nyt vain 15,95€ 31,90€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk). VERENKIERROLLE: Oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä. SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.