VitaePro_Studio_final_hires_1200x600.jpg

Helppo ja huoleton VitaePro-tilaus

VitaePro-tilaus on helppo ja huoleton tapa varmistaa itsellesi pysyvä terveysrutiini ja tarjota kehollesi sen tarvitsemia ravintoaineita.

VitaePro on ollut yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä jo yli 20 vuoden ajan. Myös yhä useampi suomalainen on löytänyt ravintolisän tukemaan kehoa ja aktiivisempaa elämää.

Kaikki irti ravintolisästä

Ravintolisät tutkitusti pääsevät vaikuttamaan kehossa parhaiten, kun niitä syödään säännöllisesti ja pidemmän aikaa. Pitkäaikainen ja säännönmukainen käyttö varmistaa sen, että ravintolisän vaikuttavien aineiden määrä voi nousta kehossa riittävälle tasolle. Tätä voi verrata vaikka hedelmien tai vihannesten syöntiin. Muutos ei tapahdu hetkessä, vaan elimistö tarvitsee aikaa, jotta ravintoaineet voivat toteuttaa tärkeän tehtävänsä kehossa.

Jotta ravintolisän käyttö olisi mahdollisimman helppoa ilman turhia keskeytyksiä, VitaePro-tilaus toimitetaan jatkuvana tilauksena suoraan asiakkaalle kotiin toimitettuna. Jatkuvassa tilauksessa ei uutta pakettia tarvitse muistaa hakea kaupasta tai kapselien määrää kotona seurata. Tällöin voimme taata asiakkaalle myös aina tuoreet tuotteet, parhaan mahdollisen käyttökokemuksen sekä asiantuntevan asiakaspalvelun ilman turhia välikäsiä.

Tilauksen tehtyäsi tuote toimitetaan sinulle suoraan kotiosoitteeseesi. Yksi VitaePro-paketti sisältää 6 viikon annoksen, ja ensimmäisen lähetyksen jälkeen saat uuden paketin kotiin toimitettuna ennen edellisen paketin loppumista.

Tutustu edullisesti

VitaePro-raivintolisään tutustuminen on tehty helpoksi ja edulliseksi, sillä kaikki uudet asiakkaat pääsevät kokeilemaan tuotetta tutustumishinnalla. Tilaus jatkuu sen jälkeen normaalihintaisena ja uusi tuotepaketti toimitetaan kotiin aina kuuden viikon välein.

Riskitön tilaus, reilut toimitusehdot

Yhtä helppoa kuin tilauksen tekeminen, on tilauksen muokkaus tai peruutus. Toimintamme johtotähti on toimia kuluttajaystävällisesti reiluilla ja joustavilla ehdoilla, jotta asiakaskokemus olisi paras mahdollinen ja asiakkaaksemme olisi mukava myös palata.

Tilaus on luonteeltaan kestotilaus, mutta siihen ei liity sitovia vähimmäisostomääriä eikä irtisanomisaikoja. Tilauksen voi koska tahansa peruuttaa ja avaamattoman tuotteen palauttaa 14 päivän kuluessa, myös siinä tilanteessa, että seuraava paketti olisi jo lähetetty tai jopa toimitettu perille. Palautus on aina maksuton ja hyvitämme palautetun tuotteen kokonaisuudessaan toimituskuluineen. Tilaukseen ei siis tarvitse sitoutua enempää, kuin itselle sopii.

Muokkaa tai tauota tilaustasi

Joustava tilaus muotoutuu aina asiakkaan sen hetkisten tarpeiden mukaan. Tilauksen voi laittaa tauolle, tai muuttaa tilauksen toimitusväliä tai -osoitetta. Tämä on kätevää, jos tuotteita on päässyt kertymään tai toimitukset halutaan siirtää vaikkapa kesällä mökille.

Myös toimitusväliä on helppo räätälöidä omien tarpeiden mukaisesti. Pidemmät toimitusvälit tarjoavat myös säästöjä toimituskuluihin.

Maksa turvallisesti vasta tuotteet saatuasi

VitaePro-tilauksen maksu tapahtuu lähetyksen mukana saapuvalla laskulla. Sinun ei siis tarvitse maksaa mitään etukäteen ennen kuin olet saanut tilaamasi tuotteet ja päättänyt pitää ne. Ja jos muutat jostain syystä mielesi paketin saapumisen jälkeen, voit aina palauttaa tuotteen maksutta.

Osaava asiakaspalvelu aina apunasi

Jos sinulla herää kysymyksiä VitaeProsta tai haluat tehdä muutoksia tilaukseesi, apunasi on aina asiantunteva kotimainen asiakaspalvelumme. Asiakaspalvelun tavoitat puhelimitse arkipäivisin numerosta 09 427 38228 (pvm/mpm)* klo 08.30-16.30 välisenä aikana tai sähköpostilla asiakaspalvelu@vitaelab.fi.

 

*Paikallisverkko- tai matkapuhelinmaksu, eli puhelusta peritään ainoastaan oman operaattorin veloittama hinta. Maksu myös jonotusajalta. Ei lisäkustannuksia.

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Tilaamalla juuri nyt saat kaupan päälle monipuolisen kunto-ohjelman kolmeksi kuukaudeksi
  • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 16,90€ 33,80€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.