VL_1200x600_Online-liikuntapalvelu_FI.jpg

VitaePro @Wellnet

VitaePron uutena tilaajana saat maksutta käyttöösi online-liikuntapalvelun, jonka kanssa liikut milloin ja missä haluat.

Tilaamalla VitaePron, saat tilaajalahjana käyttöösi online-liikuntapalvelun kolmeksi kuukaudeksi (arvo 42€).  

VitaePro @Wellnet on uudenlainen online-liikuntapalvelu, josta löydät monipuolisen valikoiman ohjattua tunteja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Voit liikkua missä ja milloin ikinä haluat – oman kodin rauhassa tai reissun päällä, tauolla töissä tai vaikka kesälomalla laiturin nokassa. Treenit kulkevat aina mukanasi läppärillä tai älypuhelimella.

VitaePro @Wellnet -palvelusta löydät muun muassa

  • Helppoja treenejä aloittelijoille
  • Lihaskuntotreenejä kehonpainolla
  • Sykettä nostattavia jumppia
  • Venyttely-, rentoutus- ja joogaharjoituksia

Palvelusta löytyy runsaasti tarjontaa niin aloittelijoille kuin aktiivitreenaajillekin, ja kaikille liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Kaikki treenit ja harjoitteet ovat liikunta-alan ammattilaisten suunnittelemia ja ohjaamia.

Palvelun käyttöönotto ei sido sinua mihinkään, vaan loppuu määräajan päätyttyä automaattisesti. Haluamme kuitenkin kannustaa asiakkaitamme pysymään liikkeessä, joten voit halutessasi jatkaa palvelun käyttöä maksutta lunastamalla lisäaikaa VitaePro-tilauksesta kertyneillä etupisteillä.

Tilaa VitaePro ja aktivoi maksuton liikuntapalvelu

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tukemaan lihasten toimintaa, nivelten hyvinvointia; sydäntä ja vireyttä
  • Tutustumistarjous -50%
  • Nyt kaupan päälle online-liikuntapalvelu

Kokeile puoleen hintaan!

Nyt vain 14,75€ 29,50€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk). VERENKIERROLLE: Oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä. SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.