ImmunoPlus™ vastustuskyvylle

ImmunoPlus™ vastustuskyvylle

ImmunoPlus sisältää seleeniä, C- ja D-vitamiineja, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Lisäksi se sisältää Norjalaista betaglukaania (NBG®).

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
Ensimmäiset 2 kuukautta puoleen hintaan

ImmunoPlus™ vastustuskyvylle

Norjalaista betaglukaania, seleeniä, sekä C- ja D-vitamiinia.

 Tutustu nyt 14,95 / 2 kk (29,90)

€ 29.90 € 14.95

ImmunoPlus ainesosat

ImmunoPlus ainesosat

ImmunoPlus™-ravintolisä on kehitetty immuunijärjestelmän hyväksi. Sen ainutlaatuinen koostumus on huolella suunniteltu ja se sisältää norjalaista betaglukaania (NBG®), jota on tutkittu tieteellisesti jo vuosikymmeniä. ImmunoPlus™ sisältää lisäksi välttämätöntä hivenainetta seleeniä sekä C- ja D-vitamiineja, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ympäri vuoden.

Yksi ImmunoPlus-paketti sisältää 60 kapselia eli kahden kuukauden kapselit. Suositeltu vuorokausiannos on 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä. 

ImmunoPlus-ravintolisä sisältää:

Sisältö 1 kapseli                   
Beta-1,3/1,6-glukaani 255 mg        
C-vitamiini 100 mg 125 %*      
D3-vitamiini 12 µg 240 %*      
Seleeni 55 µg 100 %*      

* Prosenttia saannin vertailuarvosta.

Suositeltua annosta ei saa ylittää. Suositellaan pitkäaikaiseen käyttöön. Ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Säilytetään kuivassa sekä poissa lasten ulottuvilta. ImmunoPlus™ ei sisällä hiiva-allergeeniä.

Ainesosat

Beta-1,3/1,6-glukaani leivontahiivasta (Saccharomyces cerevisiae), L-askorbiinihappo (kasviperäinen C-vitamiini), kasvipohjainen kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), stabilointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), happamuudensäätöaine (natriumvetykarbonaatti), kolekalsiferoli, natriumseleniitti.