ImmunoPlus™ vastustuskyvylle

ImmunoPlus™ vastustuskyvylle

ImmunoPlus sisältää seleeniä, C- ja D-vitamiineja, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Lisäksi se sisältää Norjalaista betaglukaania (NBG®).

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
Ensimmäiset 2 kuukautta puoleen hintaan

ImmunoPlus™ vastustuskyvylle

Norjalaista betaglukaania, seleeniä, sekä C- ja D-vitamiinia.

 Tutustu nyt 14,95 / 2 kk (29,90)

€ 29.90 € 14.95

Kysymyksiä ja vastauksia ImmunoPlussasta

Kysymyksiä ja vastauksia ImmunoPlussasta

ImmunoPlus™-ravintolisän ainutlaatuinen koostumus sisältää norjalaista betaglukaania (NBG®), seleeniä sekä C- ja D-vitamiinia.

Mitä ImmunoPlus™ sisältää ja miten se vaikuttaa?

ImmunoPlus™ on suunniteltu vastustuskykysi tueksi ja sen vaikuttavat ainesosat, seleeni, C- ja D-vitamiinit, edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. ImmunoPlussan ainutlaatuinen koostumus sisältää lisäksi norjalaista betaglukaania (NBG®), joka on leivontahiivan soluseinämästä eristetty ja puhdistettu luonnon suunnittelema bioaktiivinen molekyyli – tyypiltään beta-1,3/1,6-glukaani. 

  • NBG® beta-1,3/1,6-glukaani on leivontahiivan soluseinämästä eristetty ja tieteellisesti tutkittu turvallinen ainesosa 
  • Seleeni, C- ja D-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa   
  • C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • C-vitamiini ja seleeni edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä

Montako kapselia ImmunoPlussaa tulee syödä?

Suositeltu vuorokausiannos on yksi kapseli.

Voinko syödä sekä ImmunoPlussaa että VitaeProta?

ImmunoPlus on erittäin hyvin yhdistettävissä VitaeProhon. Saat molemmista tuotteista C- ja D-vitamiinia, mutta yliannostuksen mahdollisuutta minkään yksittäisen ainesosan kohdalla ei ole.

Voinko syödä sekä ImmunoPlussaa että OmegaProta?

OmegaPro sisältää sekä omega-3-rasvahappoja että D-, E- ja K2-vitamiineja. ImmunoPlussaa ja OmegaProta voi hyvin syödä ravintolisänä samaan aikaan.

Onko ImmunoPlussalla sivuvaikutuksia?

ImmunoPlus sisältää ainoastaan tutkittuja ja turvallisia ainesosia. Tunnettuja sivuvaikutuksia tai sivuvaikutuksen vaaraa ei ole suositeltua vuorokausiannosta (yksi kapseli vuorokaudessa) noudattaessa.

Voinko syödä ImmunoPlussaa vaikka syön lääkkeitä?

ImmunoPlussan käytöstä johtuvia sivuvaikutuksia ei ole tiedossa. Tiedossa ei myöskään ole, että ImmunoPlussan ainesosat reagoisivat lääkkeisiin tai että ne voisivat pahentaa sairauksia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita ettei sellaisia vaikutuksia voisi ilmaantua. Jos siis käytät lääkkeitä, olet sairas tai raskaana, keskustele aina lääkärin kanssa ravintolisän syömisen aloittamisesta. Lääkärille on hyvä muutenkin kertoa ravintolisien käytöstä.

ImmunoPlussaa on tarkoitus syödä monipuolisen ruokavalion lisänä, eikä sillä voi korvata mitään lääkärin määräämää lääkettä. 

Voinko käyttää ImmunoPlussaa, koska hiiva ei sovi minulle?

ImmunoPlus ei sisällä hiivaa eikä hiivan allergeenejä ja kaikki mahdolliset leivontahiivan allergeenit on eroteltu ja poistettu puhdistusprosessissa. ImmunoPlussaa voivat turvallisesti käyttää myös henkilöt, joiden elimistö ei muutoin siedä hiivatuotteita. 

Saanko beta-1,3/1,6-glukaania syömällä hiivaa tai leipomotuotteita?

Ei. ImmunoPlussan sisältämä beta-1,3/1,6-glukaani on niin hyvässä piilossa leivontahiivan soluseinämässä, ettei elimistö pysty eristämään ja hyödyntämään sitä hiivatuotteita syömällä. 

Mikä on norjalainen betaglukaani ja onko se turvallinen?

Betaglukaanit ovat luonnon suunnittelemia bioaktiivisia molekyylejä, joita esiintyy luonnostaan mm. kasveissa, sienissä ja hiivassa. ImmunoPlussan norjalainen betaglukaani (NBG®) on tyypiltään beta-1,3/1,6-glukaani, joka on eristetty leivontahiivan soluseinämästä. NBG® on turvallinen ja sitä on tutkittu tieteellisesti jo vuosikymmeniä. Myös Euroopan elintarvikevirasto EFSA on hyväksynyt sen uuselintarvikkeeksi EU:n alueella. ImmunoPlus™-ravintolisä valmistetaan kansainvälisen farmaseuttisen GMP-standardin (Good Manufacturing Practise) suositusten mukaisesti.