VitaeLab

MultiPro – monivitamiini- ja mineraalilisä

MultiPro – monivitamiini- ja mineraalilisä

 • Kaikki tärkeät B-vitamiinit
 • C- ja D-vitamiinia
 • Kromi, sinkki, seleeni, kupari ja jodi

Tutustu ja tilaa jo tänään
Nyt puoleen hintaan, vain 8,45 €

MultiPro – monivitamiini- ja mineraalilisä

B-, C- ja D-vitamiinit sekä mineraalit kromi, sinkki, seleeni ja jodi.

Vain 8,45 / 100 kapselia (16,90)

€ 16.90 8.45 € 8.45

MultiPro – monivitamiini- ja mineraalilisä

MultiPro® on monivitamiini- ja mineraalilisä, joka sisältää kaikki kahdeksan B-vitamiinia, C- ja D-vitamiinia sekä kromia, sinkkiä, seleeniä, kuparia ja jodia.

MultiPron kaikilla ainesosilla on oma erityinen tehtävänsä elimistössä.

 • IHOLLE – Biotiini, niasiini, riboflaviini, sinkki ja jodi edistävät ihon pysymistä normaalina.
 • KYNSILLE – Mineraalit seleeni ja sinkki edistävät kynsien pysymistä normaaleina.
 • HIUKSILLE – Biotiini, seleeni ja sinkki edistävät hiusten pysymistä normaaleina.

Hyvinvoivat hiukset, kynnet ja iho

MultiPro sisältää biotiinia (B7-vitamiini), joka edistää hiusten ja ihon pysymistä normaalina. Myös niasiini (B3), riboflaviini (B2), sinkki ja jodi edistävät ihon pysymistä normaalina. Lisäksi mineraalit seleeni ja sinkki edistävät hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina.

Sinkkiä on kaikissa elimistön soluissa, ja erityisen runsaasti sitä on hiuksissa ja kynsissä. Seleeniä ja sinkkiä on saatava ravinnosta, sillä elimistö ei itse tuota niitä itse. Seleenin määrä maaperässä vaikuttaa siihen, paljonko seleeniä on ruoassa.

Kaikki tärkeät B-vitamiinit

MultiPro sisältää kaikki kahdeksan eri B-vitamiinia, joilla jokaisella on erityinen tehtävä elimistössämme. MultiPron B-vitamiinit ovat: Tiamiini (B1), Riboflaviini (B2), Niasiini (B3), Pantoteenihappo (B5), B6-vitamiini, Biotiini (B7) ja B12-vitamiini sekä Foolihappo (B9), joka myös kuuluu B-vitamiiniperheeseen.

 • Muisti ja oppimiskyky – Folaatti, niasiini, tiamiini, biotiini, B6- ja B12-vitamiinit edistävät normaaleja psykologisia toimintoja, kuten muistia ja oppimiskykyä.
 • Väsymyksen ehkäisy – Folaatti, niasiini, pantoteenihappo, B6- ja B12-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
 • Energia-aineenvaihdunta – Niasiini, pantoteenihappo, riboflaviini, tiamiini, biotiini, B6- ja B12-vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa.
 • Hermosto – Niasiini, riboflaviini, tiamiini, biotiini, B6- ja B12-vitamiinit edistävät hermoston normaalia toimintaa.

Tärkeät mineraalit eli kivennäisaineet

Kivennäisaineita eli mineraaleja on elimistössä vain pieniä määriä, mutta ne ovat tärkeitä monille kehon toiminnoille ja niillä kaikilla oma erityinen tehtävänsä elimistössä. MultiPro® sisältää seuraavat kivennäisaineet: 

 • Kromi edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa ja veren glukoositasojen pysymistä normaalina.
 • Sinkki ja seleeni edistävät ihon ja kynsien pysymistä normaalina. Sinkki osallistuu myös solujen jakautumisprosessiin. Seleeni edistää lisäksi immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
 • Jodi edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja kilpirauhashormonien normaalia tuotantoa sekä kilpirauhasen normaalia toimintaa.
 • Kupari edistää hermoston normaalia toimintaa. 

C- ja D-vitamiinit

Vitamiinit ovat elimistölle elintärkeitä, orgaanisia aineita, joita kaikkia elimistö ei voi itse tuottaa. MultiPro sisältää B-vitamiinien lisäksi C- ja D-vitamiineja. Ihminen ei itse pysty tuottamaan C-vitamiinia kehossaan. D.vitamiimia sitä vastoin muodostuu iholla UV-säteiden vaikutuksesta, mutta Suomen pitkän talvikauden takia D-vitamiinin saanti saattaa jäädä suomalaisilla helposti vajaaksi. 

MultiPro sisältää C-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Lisäksi se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä. D-vitamiini edistää hyvinvointia monin tavoin ja on erityisen tärkeä esimerkiksi luustolle, koska se edistää kalsiumin normaalia imeytymistä sekä luiden ja hampaiden pysymistä normaaleina. Lisäksi D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.