MultiPro

 • Tehoyhdistelmä vitamiineja ja mineraaleja
 • Kaikki tärkeät B-vitamiinit ja C- ja D-vitamiinia sekä mineraalit kromi, sinkki, seleeni, kupari ja jodi
 • Tutustumistarjouksena kestotilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan

Kokeile puoleen hintaan

Vain 7,95€ 15,90€

MultiPro

Sisältää kaikki B-vitamiinit, C- ja D-vitamiinia sekä mineraalit kromi, sinkki, seleeni ja jodi.

MultiPro® on monivitamiini- ja mineraalilisä, joka sisältää useita erilaisia ​​vitamiineja ja kivennäisaineita. MultiPron kaikilla ainesosilla on oma erityinen tehtävänsä elimistössä.

Tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita

Vitamiinit ovat elimistölle elintärkeitä, orgaanisia aineita, joita kaikkia elimistö ei voi itse tuottaa. MultiPro sisältää kaikki kahdeksan B-vitamiinia sekä C- ja D-vitamiinia.

Kivennäisaineita eli mineraaleja on elimistössä vain pieniä määriä, mutta ne ovat tärkeitä monille kehon toiminnoille ja niillä kaikilla oma erityinen tehtävänsä elimistössä. MultiPro sisältää mineraaleja kromia, sinkkiä, seleeniä, kuparia ja jodia.

Kaikki B-vitamiinit

MultiPro sisältää kaikki kahdeksan eri B-vitamiinia, joilla jokaisella on erityinen tehtävä elimistössämme. MultiPron B-vitamiinit ovat: Tiamiini (B1), Riboflaviini (B2), Niasiini (B3), Pantoteenihappo (B5), B6-vitamiini, Biotiini (B7) ja B12-vitamiini sekä Foolihappo (B9), joka myös kuuluu B-vitamiiniperheeseen.

Tehoyhdistelmä keholle

MultiPron tehoyhdistelmä B-vitamiineja, C- ja D-vitamiinia sekä kromia, sinkkiä, seleeniä, kuparia ja jodia tukee monipuolisesti kehon toimintoja.

 • Vastustuskyky:
  B6-, B9-, B12-, C- ja D-vitamiinit sekä kupari edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 • Psykologisiin toimintoihin:
  C- ja B-vitamiinit (B1, B3, B6, B7, B9 ja B12) edistävät normaaleja psykologisia toimintoja, kuten muistia ja oppimiskykyä.
 • Väsymyksen ehkäisyyn:
  C-vitamiini ja B-vitamiinit (B2, B3, B5, B6, B9 ja B12) auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
 • Energia-aineenvaihduntaan:
  Tiamiini (B1), riboflaviini (B2), niasiini (B3), pantoteenihappo (B5), biotiini (B7), B6- ja B12-vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa.
 • Hiuksille:
  Biotiini, sinkki ja seleeni edistävät hiusten pysymistä normaaleina.

Tutustumistarjous

Uutena asiakkaana voit kokeilla MultiPro monivitamiini- ja mineraalilisää puoleen hintaan. Saat kestotilauksen ensimmäisen pakkauksen hintaan 7,95 € (norm. 15,90).

Seuraavat lähetykset normaalihintaan kuuden viikon välein kätevästi suoraan kotiin toimitettuna. Tilauksiimme ei liity sitovaa määräaikaa, voit siis koska tahansa muuttaa tilauksesi toimitusväliä, tauottaa tai peruuttaa tilauksesi.

Lähetys sisältää 88 MultiPro-kapselia ja kattaa yhden henkilön suositellun päiväannoksen kuudeksi viikoksi. Suositeltu vuorokausiannos: 2 kapselia ruokailun yhteydessä.

 • Ainesosat

 • Usein kysyttyä

  Täältä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin MultiProsta.

  MultiPro-ravintolisä sisältää kaikki kahdeksan B-vitamiinia, C- ja D-vitamiinia sekä kromia, sinkkiä, kuparia, seleeniä ja jodia. MultiPron sisältämiä mineraaleja eli kivennäisaineita on elimistössä vain pieniä määriä, mutta ne ovat tärkeitä monille kehon toiminnoille.

  Mihin MultiPro® vaikuttaa?

  MultiPron ainesosat ovat hyväksi:

  • Hiuksille – Biotiini, sinkki ja seleeni edistävät hiusten pysymistä normaaleina.
  • Kynsille – Sinkki ja seleeni edistävät kynsien pysymistä normaaleina.
  • Iholle – B-vitamiinit riboflaviini (B2), niasiini (B3) ja biotiini (B7) sekä mineraalit sinkki ja jodi edistävät ihon pysymistä normaalina.
  • Hermostolle – Niasiini, riboflaviini, tiamiini, biotiini, B6- ja B12-vitamiinit edistävät hermoston normaalia toimintaa.
  • Vastustuskyvylle - D- ja C-vitamiinit sekä kupari edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  • Energia-aineenvaihduntaan – Niasiini, pantoteenihappo, riboflaviini, tiamiini, biotiini, B6- ja B12-vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa.
  • Psykologisiin toimintoihin – C- ja B-vitamiinit (B1, B3, B6, B7, B9 ja B12) edistävät normaaleja psykologisia toimintoja, kuten muistia ja oppimiskykyä.
  • Väsymyksen ehkäisyyn – C-vitamiini ja B-vitamiinit (B2, B3, B5, B6, B9 ja B12) auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

  Montako kapselia MultiProta tulee syödä?

  Suositeltu vuorokausiannos on kaksi kapselia.

  Voinko syödä sekä MultiProta että VitaeProta?

  MultiPro on erittäin hyvin yhdistettävissä VitaePro-ravintolisään, ja ne täydentävät toisiaan hyvin. Käyttämällä sekä VitaeProta että MultiProta saat monipuolisen kirjon vitamiineja (D-, C-, E- ja B-vitamiinit), mineraaleja, antioksidantteja sekä omega-3-rasvahappoja.

  Voinko syödä sekä MultiProta että OmegaProta?

  OmegaPro sisältää sekä omega-3-rasvahappoja että D- ja E-vitamiineja. MultiProta ja OmegaProta voi siksi hyvin syödä ravintolisänä samaan aikaan – ne täydentävät toisiaan.

  Onko MultiProlla sivuvaikutuksia?

  MultiPro sisältää ainoastaan elimistön tarvitsemia vitamiineja ja kivennäisaineita. Tunnettuja sivuvaikutuksia tai sivuvaikutuksen vaaraa ei ole suositeltua vuorokausiannosta (kaksi kapselia vuorokaudessa) noudattaessa.

  Voinko syödä MultiProta vaikka syön lääkkeitä?

  MultiPron käytöstä johtuvia sivuvaikutuksia ei ole tiedossa. Tiedossa ei myöskään ole, että MultiPron ainesosat reagoisivat lääkkeisiin tai että ne voisivat pahentaa sairauksia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita ettei sellaisia vaikutuksia voisi ilmaantua.

  MultiProta on tarkoitus syödä monipuolisen ruokavalion lisänä, eikä sillä voi korvata mitään lääkärin määräämää lääkettä. Jos olet epävarma, keskustele aina lääkärin kanssa ravintolisän syömisen aloittamisesta. Lääkärille on hyvä muutenkin kertoa ravintolisien käytöstä.