MultiPro

 • Tehoyhdistelmä vitamiineja ja mineraaleja
 • Kaikki tärkeät B-vitamiinit ja C- ja D-vitamiinia
 • Mineraalit kromi, sinkki, seleeni, kupari ja jodi

Kokeile puoleen hintaan

Nyt vain 8,45€ 16,90€

MultiPro

Sisältää kaikki B-vitamiinit, C- ja D-vitamiinia sekä mineraalit kromi, sinkki, seleeni ja jodi.

MultiPro® on monivitamiini- ja mineraalilisä, joka sisältää useita erilaisia ​​vitamiineja ja kivennäisaineita. MultiPron kaikilla ainesosilla on oma erityinen tehtävänsä elimistössä.

Tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita

Vitamiinit ovat elimistölle elintärkeitä, orgaanisia aineita, joita kaikkia elimistö ei voi itse tuottaa. MultiPro sisältää kaikki kahdeksan B-vitamiinia sekä C- ja D-vitamiinia.

Kivennäisaineita eli mineraaleja on elimistössä vain pieniä määriä, mutta ne ovat tärkeitä monille kehon toiminnoille ja niillä kaikilla oma erityinen tehtävänsä elimistössä. MultiPro sisältää mineraaleja kromia, sinkkiä, seleeniä, kuparia ja jodia.

Kaikki B-vitamiinit

MultiPro sisältää kaikki kahdeksan eri B-vitamiinia, joilla jokaisella on erityinen tehtävä elimistössämme. MultiPron B-vitamiinit ovat: Tiamiini (B1), Riboflaviini (B2), Niasiini (B3), Pantoteenihappo (B5), B6-vitamiini, Biotiini (B7) ja B12-vitamiini sekä Foolihappo (B9), joka myös kuuluu B-vitamiiniperheeseen.

Tehoyhdistelmä keholle

MultiPron tehoyhdistelmä B-vitamiineja, C- ja D-vitamiinia sekä kromia, sinkkiä, seleeniä, kuparia ja jodia tukee monipuolisesti kehon toimintoja.

 • Vastustuskyky:
  B6-, B9-, B12-, C- ja D-vitamiinit sekä kupari edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 • Psykologisiin toimintoihin:
  C- ja B-vitamiinit (B1, B3, B6, B7, B9 ja B12) edistävät normaaleja psykologisia toimintoja, kuten muistia ja oppimiskykyä.
 • Väsymyksen ehkäisyyn:
  C-vitamiini ja B-vitamiinit (B2, B3, B5, B6, B9 ja B12) auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
 • Energia-aineenvaihduntaan:
  Tiamiini (B1), riboflaviini (B2), niasiini (B3), pantoteenihappo (B5), biotiini (B7), B6- ja B12-vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa.
 • Hiuksille:
  Biotiini, sinkki ja seleeni edistävät hiusten pysymistä normaaleina.

Tutustumistarjous

Kokeile MultiPro monivitamiini- ja mineraalilisää nyt puoleen hintaan! Ensimmäinen lähetys vain 8,45 € (norm. 16,90) + toimituskulut. Lähetys sisältää 100 MultiPro-kapselia ja kattaa yhden henkilön suositellun päiväannoksen seitsemäksi viikoksi. Suositeltu vuorokausiannos: 2 kapselia ruokailun yhteydessä.

Tuotteemme toimitetaan kätevästi postitse suoraan kotiin. Ei sitoutumisaikaa!

 • Ainesosat

  Täältä voit lukea lisää MultiPron ainesosista

  MultiPro on monivitamiini- ja mineraalilisä, joka sisältää 10 vitamiinia ja 5 välttämätöntä hivenainetta, joilla on kaikilla oma erityinen tehtävänsä elimistössä. MultiPro-ravintolisä sisältää kaikki kahdeksan B-vitamiinia, C- ja D-vitamiinia sekä kromia, sinkkiä, kuparia, seleeniä ja jodia.

  Yksi lähetys MultiProta sisältää 100 kapselia, mikä vastaa 7 viikon kulutusta. Suositeltu vuorokausiannos: 2 kapselia ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille. Parasta ennen päivämäärä on merkitty pakkaukseen.

  Ainesosat Määrä 2 kapselia Prosenttia vertailuarvosta
  Tiamiini (B1) 1,1 mg 100 %
  Riboflaviini (B2) 1,4 mg 100 %
  Niasiini (B3) 16 mg 100 %
  Pantoteenihappo (B5) 6 mg 100 %
  B6-vitamiini 1,4 mg 100 %
  Biotiini (B7) 50 µg 100 %
  Folaatti (B9) 200 µg 100 %
  B12-vitamiini 2,5 µg 100 %
  C-vitamiini 80 mg 100 %
  D-vitamiini 5 µg 100 %
  Kromi 40 µg 100 %
  Sinkki 10 mg 100 %
  Seleeni 55 µg 100 %
  Kupari 1 mg 100 %
  Jodi 150 µg 100 %

  Ainesosat

  Riisijauhe, kasvipohjainen kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), L-askorbiinihappo (C-vitamiini), sinkkipikolinaatti, pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), nikotiiniamidi, L-selenometioniini, kalsium-D-pantotenaatti, kuparisulfaatti, kolekalsiferoli, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinihydrokloridi, riboflaviini, syanokobalamiini, pteroyylimonoglutamiinihappo, kaliumjodidi, kromi(III)kloridi, D-biotiini.

  Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Säilytetään kuivassa ja pimeässä sekä poissa lasten ulottuvilta.

 • Usein kysyttyä