MultiPro

 • Tehoyhdistelmä vitamiineja ja mineraaleja
 • Kaikki tärkeät B-vitamiinit ja C- ja D-vitamiinia sekä mineraalit kromi, sinkki, seleeni, kupari ja jodi
 • Tutustumistarjouksena kestotilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan

Kokeile puoleen hintaan

Vain 7,95€ 15,90€

MultiPro

Sisältää kaikki B-vitamiinit, C- ja D-vitamiinia sekä mineraalit kromi, sinkki, seleeni ja jodi.

MultiPro® on monivitamiini- ja mineraalilisä, joka sisältää useita erilaisia ​​vitamiineja ja kivennäisaineita. MultiPron kaikilla ainesosilla on oma erityinen tehtävänsä elimistössä.

Tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita

Vitamiinit ovat elimistölle elintärkeitä, orgaanisia aineita, joita kaikkia elimistö ei voi itse tuottaa. MultiPro sisältää kaikki kahdeksan B-vitamiinia sekä C- ja D-vitamiinia.

Kivennäisaineita eli mineraaleja on elimistössä vain pieniä määriä, mutta ne ovat tärkeitä monille kehon toiminnoille ja niillä kaikilla oma erityinen tehtävänsä elimistössä. MultiPro sisältää mineraaleja kromia, sinkkiä, seleeniä, kuparia ja jodia.

Kaikki B-vitamiinit

MultiPro sisältää kaikki kahdeksan eri B-vitamiinia, joilla jokaisella on erityinen tehtävä elimistössämme. MultiPron B-vitamiinit ovat: Tiamiini (B1), Riboflaviini (B2), Niasiini (B3), Pantoteenihappo (B5), B6-vitamiini, Biotiini (B7) ja B12-vitamiini sekä Foolihappo (B9), joka myös kuuluu B-vitamiiniperheeseen.

Tehoyhdistelmä keholle

MultiPron tehoyhdistelmä B-vitamiineja, C- ja D-vitamiinia sekä kromia, sinkkiä, seleeniä, kuparia ja jodia tukee monipuolisesti kehon toimintoja.

 • Vastustuskyky:
  B6-, B9-, B12-, C- ja D-vitamiinit sekä kupari edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 • Psykologisiin toimintoihin:
  C- ja B-vitamiinit (B1, B3, B6, B7, B9 ja B12) edistävät normaaleja psykologisia toimintoja, kuten muistia ja oppimiskykyä.
 • Väsymyksen ehkäisyyn:
  C-vitamiini ja B-vitamiinit (B2, B3, B5, B6, B9 ja B12) auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
 • Energia-aineenvaihduntaan:
  Tiamiini (B1), riboflaviini (B2), niasiini (B3), pantoteenihappo (B5), biotiini (B7), B6- ja B12-vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa.
 • Hiuksille:
  Biotiini, sinkki ja seleeni edistävät hiusten pysymistä normaaleina.

Tutustumistarjous

Uutena asiakkaana voit kokeilla MultiPro monivitamiini- ja mineraalilisää puoleen hintaan. Saat kestotilauksen ensimmäisen pakkauksen hintaan 7,95 € (norm. 15,90).

Seuraavat lähetykset normaalihintaan kuuden viikon välein kätevästi suoraan kotiin toimitettuna. Tilauksiimme ei liity sitovaa määräaikaa, voit siis koska tahansa muuttaa tilauksesi toimitusväliä, tauottaa tai peruuttaa tilauksesi.

Lähetys sisältää 88 MultiPro-kapselia ja kattaa yhden henkilön suositellun päiväannoksen kuudeksi viikoksi. Suositeltu vuorokausiannos: 2 kapselia ruokailun yhteydessä.

 • Ainesosat

  Täältä voit lukea lisää MultiPron ainesosista

  MultiPro on monivitamiini- ja mineraalilisä, joka sisältää 10 vitamiinia ja 5 välttämätöntä hivenainetta, joilla on kaikilla oma erityinen tehtävänsä elimistössä. MultiPro-ravintolisä sisältää kaikki kahdeksan B-vitamiinia, C- ja D-vitamiinia sekä kromia, sinkkiä, kuparia, seleeniä ja jodia.

  Yksi lähetys MultiProta sisältää 88 kapselia, mikä vastaa kuuden viikon kulutusta. Suositeltu vuorokausiannos: 2 kapselia ruokailun yhteydessä.

  Sisältö / Innehåll Määrä / Mängd (2 kaps.) Prosenttia saannin vertailuarvosta / Procent av referensintag
  Tiamiini / Tiamin (B1) 1,1 mg 100 %
  Riboflaviini / Riboflavin (B2) 1,4 mg 100 %
  Niasiini / Niacin  (B3) 16 mg 100 %
  Pantoteenihappo / Pantotensyra (B5) 6 mg 100 %
  B6-vitamiini / Vitamin B6 1,4 mg 100 %
  Biotiini / Biotin (B7) 50 µg 100 %
  Folaatti / Folat (B9) 200 µg 100 %
  B12-vitamiini / Vitamin B12 2,5 µg 100 %
  C-vitamiini / Vitamin C 80 mg 100 %
  D-vitamiini / Vitamin D 5 µg 100 %
  Kromi / Krom 40 µg 100 %
  Sinkki / Zink 10 mg 100 %
  Seleeni / Selen 55 µg 100 %
  Kupari / Koppar 1 mg 100 %
  Jodi / Jod 150 µg 100 %

  Ainesosat

  Riisijauhe, kasvipohjainen kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), L-askorbiinihappo (C-vitamiini), sinkkipikolinaatti (sinkki), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), nikotiiniamidi (niasiini), L-selenometioniini (seleeni), kalsium-D-pantotenaatti (pantoteenihappo), kuparisulfaatti (kupari), kolekalsiferoli (D-vitamiini), pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini), tiamiinihydrokloridi (B1-vitamiini), riboflaviini (B2-vitamiini), syanokobalamiini (B12-vitamiini), pteroyylimonoglutamiinihappo (folaatti), kaliumjodidi (jodi), kromi(III)kloridi (kromi), D-biotiini.

  Suositeltu vuorokausiannos: 2 kapselia ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Säilytetään kuivassa sekä poissa lasten ulottuvilta.

  Ingredienser:

  Rispulver, vegetabilsk kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), L-askorbinsyre/L-askorbinsyra (vitamin C), sinkpikolinat (sink/zink), overflatebehandlingsmiddel/ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid/kiseldioxid), nikotinamid (niacin), L-selenometionin (selen), kalsium-D-pantotenat(pantotensyre/-syra), koppersulfat (kopper), kolekalsiferol (vitamin D), pyridoksinhydroklorid (vitamin B6), tiaminhydroklorid (vitamin B1), riboflavin (vitamin B2), cyanokobalamin (vitamin B12), pteroylmonoglutaminsyre/-syra (folat), kaliumjodid (jod), krom(III)klorid (krom), D-biotin.

  Rekommenderat dagligt intag: 2 kapslar, i samband med måltid. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kapslar rekommenderas ej till barn under 3 år. Kosttillskott bör inte ersätta en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil, och ska inte ersätta läkemedel. Vid graviditet eller användning av receptbelagda läkemedel bör läkare informeras om användning av kosttillskott. Förvaras torrt, mörkt och oåtkomligt för barn.

 • Usein kysyttyä