MultiPro – monivitamiini- ja mineraalilisä

MultiPro – monivitamiini- ja mineraalilisä

 • Kaikki tärkeät B-vitamiinit
 • C- ja D-vitamiinia
 • Kromi, sinkki, seleeni, kupari ja jodi

Tutustu ja tilaa jo tänään
Nyt puoleen hintaan, vain 8,45 €

MultiPro – monivitamiini- ja mineraalilisä

B-, C- ja D-vitamiinit sekä mineraalit kromi, sinkki, seleeni ja jodi.

Vain 8,45 / 100 kapselia (16,90)

€ 16.90 € 8.45

Kysymyksiä ja vastauksia MultiPro-ravintolisästä

Kysymyksiä ja vastauksia MultiPro-ravintolisästä

 

MultiPro-ravintolisä sisältää kaikki kahdeksan B-vitamiinia, C- ja D-vitamiinia sekä kromia, sinkkiä, kuparia, seleeniä ja jodia. MultiPron sisältämiä mineraaleja eli kivennäisaineita on elimistössä vain pieniä määriä, mutta ne ovat tärkeitä monille kehon toiminnoille.

Mihin MultiPro® vaikuttaa?

MultiPro® on ravintolisä, joka sisältää B-vitamiineja, C- ja D-vitamiinia sekä kromia, sinkkiä, kuparia, seleeniä ja jodia. MultiPron ainesosat ovat hyväksi:

 • Hiuksille – Biotiini, sinkki ja seleeni edistävät hiusten pysymistä normaaleina.
 • Kynsille – Sinkki ja seleeni edistävät kynsien pysymistä normaaleina.
 • Iholle – B-vitamiinit riboflaviini (B2), niasiini (B3) ja biotiini (B7) sekä mineraalit sinkki ja jodi edistävät ihon pysymistä normaalina.
 • Hermostolle – Niasiini, riboflaviini, tiamiini, biotiini, B6- ja B12-vitamiinit edistävät hermoston normaalia toimintaa.
 • Vastustuskyvylle - D- ja C-vitamiinit sekä kupari edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 • Energia-aineenvaihduntaan – Niasiini, pantoteenihappo, riboflaviini, tiamiini, biotiini, B6- ja B12-vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa.
 • Psykologisiin toimintoihin – C- ja B-vitamiinit (B1, B3, B6, B7, B9 ja B12) edistävät normaaleja psykologisia toimintoja, kuten muistia ja oppimiskykyä.
 • Väsymyksen ehkäisyyn – C-vitamiini ja B-vitamiinit (B2, B3, B5, B6, B9 ja B12) auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. 

Montako kapselia MultiProta tulee syödä?

Suositeltu vuorokausiannos on kaksi kapselia.

Voinko syödä sekä MultiProta että VitaeProta?

MultiPro on erittäin hyvin yhdistettävissä VitaePro-ravintolisään, ja ne täydentävät toisiaan hyvin. Käyttämällä sekä VitaeProta että MultiProta saat monipuolisen kirjon vitamiineja (D-, C-, E- ja B-vitamiinit), mineraaleja, antioksidantteja sekä omega-3-rasvahappoja.

Voinko syödä sekä MultiProta että OmegaProta?

OmegaPro sisältää sekä omega-3-rasvahappoja että D-, E- ja K2-vitamiineja. MutliProta ja OmegaProta voi siksi hyvin syödä ravintolisänä samaan aikaan – ne täydentävät toisiaan.

Onko MultiProlla sivuvaikutuksia?

MultiPro sisältää ainoastaan elimistön tarvitsemia vitamiineja ja kivennäisaineita. Tunnettuja sivuvaikutuksia tai sivuvaikutuksen vaaraa ei ole suositeltua vuorokausiannosta (kaksi kapselia vuorokaudessa) noudattaessa.

Voinko syödä MultiProta vaikka syön lääkkeitä?

MultiPron käytöstä johtuvia sivuvaikutuksia ei ole tiedossa. Tiedossa ei myöskään ole, että MultiPron ainesosat reagoisivat lääkkeisiin tai että ne voisivat pahentaa sairauksia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita ettei sellaisia vaikutuksia voisi ilmaantua.

MultiProta on tarkoitus syödä monipuolisen ruokavalion lisänä, eikä sillä voi korvata mitään lääkärin määräämää lääkettä. Jos olet epävarma, keskustele aina lääkärin kanssa ravintolisän syömisen aloittamisesta. Lääkärille on hyvä muutenkin kertoa ravintolisien käytöstä.