VitaeLab

Omega-3-ravintolisä - OmegaPro

Omega-3-ravintolisä - OmegaPro

OmegaPro® sisältää:

 • Omega 3:n rasvahapot DHA ja EPA  
 • K2-vitamiini
 • D-vitamiini
 • E-vitamiini

Tutustu ja tilaa jo tänään
Nyt puoleen hintaan!

Omega-3-ravintolisä - OmegaPro

Laadukkaita omega-3-rasvahappoja sekä D-, E- ja K2-vitamiineja.

Vain 12,95 / 100 kaps. (25,90)

€ 25.90 12.95 € 12.95

Omega-3-ravintolisä - OmegaPro

Omega-3-ravintolisä OmegaPro® koostuu runsaasti DHA:ta sisältävistä omega-3-rasvahapoista, K2-vitamiinista sekä D- ja E-vitamiineista. Huolellisesti valittujen ainesosien teho on osoitettu lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa.

 • SYDÄN
  Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa*. 
 • AIVOTOIMINTA JA NÄKÖKYKY
  DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaaleina*.
 • LUUSTO
  K2-vitamiini ja D-vitamiini edistävät luiden pysymistä normaaleina.
 • LIHASTOIMINTA
  D-vitamiini edistää lihasten pysymistä normaaleina. 
 • SUOJAA SOLUJA
  E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.   

*Tutkittu vaikutus aivoihin ja sydämeen saavutetaan nauttimalla 250 mg EPA:a ja DHA:ta päivittäin.

Elimistö on riippuvainen välttämättömistä rasvahapoista, kuten omega-3-rasvahapoista DHA:sta (dokosaheksaeenihappo) ja EPA:sta (eikosapentaeenihappo). Elimistö ei itse pysty tuottamaan näitä rasvahappoja, ja siksi niitä on säännöllisesti saatava ravinnosta, kuten rasvaisesta kalasta tai ravintolisistä. OmegaPron® kalmarista saadut omega-3-rasvahapot ovat triglyseridejä eli samassa muodossa kuin kalassakin, ja elimistön on niitä helppo hyödyntää. Ainesosien ainutlaatuinen yhdistelmä on huolella valittu.

Omega-3-rasvahapot aivoille, silmille ja sydämelle 

Lukuisat tutkimukset vahvistavat väitteet omega-3-rasvahappojen, ja etenkin DHA-rasvahappojen, hyödyistä sydämen terveydelle; Omega-3:n rasvahapot DHA ja EPA ovat hyväksi sydämen, aivojen ja silmien terveydelle, koska DHA edistää aivotoiminnan (mm. muisti, keskittymis- sekä oppimiskyky) ja näön pysymistä normaaleina ja DHA ja EPA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Omega-3-rasvahapot auttavat sydämen terveyttä pitämällä verisuonia puhtaina ja joustavina. Tutkittu vaikutus aivoihin ja sydämeen saavutetaan nauttimalla 250 mg EPA:a ja DHA:ta päivittäin. 

K2- ja D-vitamiinia luustolle

K₂-vitamiini kuuluu rasvaliukoisten vitamiinien ryhmään. Sillä on tieteellisissä tutkimuksissa todistettu olevan hyvin tärkeä tehtävä luuston vahvistajana. K2-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina. Se vahvistaa luustoa sitouttamalla verisuonista ohjattua kalsiumia suoraan luukudokseen luuston rakennusaineeksi. K₂-vitamiini aktivoi myös proteiineja, joiden tehtävänä on kuljettaa kalsiumia pois verisuonista. OmegaPro®-kapselit sisältävät myös luustolle, lihaksille ja vastustuskyvylle tutkitusti hyväksi osoitettua D-vitamiinia. D-vitamiini tutkitusti edistää luiden pysymistä normaaleina. D-vitamiini edistää myös veren kalsiumtason pysymistä normaalina.

E-vitamiinia hapettumista vastaan

OmegaPro® sisältää myös E-vitamiinia, joka toimii antioksidantiina ja edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Se suojaa myös omega-3-rasvahappoja härskiintymiseltä.

Friend of the Sea -sertifikaatti

OmegaPron® omega-3-rasvahappojen toimittajaksi olemme valinneet Friend of the Sea-sertifioidun toimittajan. Sertifikaatti edellyttää kestävän kehityksen vaatimusten mukaista sekä ekosysteemiä suojaavaa pyyntimenetelmää. Tuotteissamme käytettävät omega-3-rasvahapot ovat siten ympäristöystävällisiä.

OmegaPro etutuotteena

OmegaPron saat myös etutuotteena ansaitsemillasi etupisteillä. Saat yhden pakkauksen 10 000 etupisteellä. Etutuotteesi saat kätevimmin soittamalla meille asiakaspalveluun 0800 413 700.