Omega-3-ravintolisä - OmegaPro

Omega-3-ravintolisä - OmegaPro

OmegaPro® sisältää:

  • Omega 3:n rasvahapot DHA ja EPA  
  • K2-vitamiini
  • D-vitamiini
  • E-vitamiini

Tutustu ja tilaa jo tänään
Nyt puoleen hintaan!

Omega-3-ravintolisä - OmegaPro

Laadukkaita omega-3-rasvahappoja sekä D-, E- ja K2-vitamiineja.

Vain 12,95 / 100 kaps. (25,90)

€ 25.90 € 12.95

OmegaPron ainesosat

OmegaPron ainesosat

OmegaPro® sisältää runsaasti elintärkeitä omega-3:n DHA-rasvahappoja, luustolle tärkeitä K₂- ja D-vitamiineja sekä antioksidanttina toimivaa E-vitamiinia.

OmegaPro kapselit

Yksi lähetys OmegaProta® sisältää 100 kapselia. Kaikki ainesosat saadaan luonnosta ja tuotetaan tiukkaa farmaseuttista laatustandardia noudattaen.

Ainesosat:

Calamarine® (kalmariöljy*), kapseli (kalagelatiini, kosteudensäilyttäjä (glyseroli)), menakioni (sisältää soijaöljyä), D-alfa-tokoferoli (E-vitamiini), kolekalsiferoli (D-vitamiini), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute, askorbyylipalmitaatti), auringonkukansiemenöljy, rosmariiniuute, emulgointiaine (soijalestiini).

*Sisältää merellistä kalmariöljyä; äyriäis- ja nilviäisallergisten käytettävä varoen.

Suositeltava vuorokausiannos 2 kapselia sisältää

Ravintoaineita Määrä  
Omega-3-rasvahappoja (triglyserideinä)
joista DHA
joista EPA
626 mg
432 mg
168 mg
-
-
-
K₂-vitamiinia 45 µg 60 %*
D-vitamiinia 5 µg 100 %*
E-vitamiinia 12 mg α-TE 100 %*

* prosenttia saannin vertailuarvosta

Tutkittu vaikutus sydämelle, aivoille ja näölle saavutetaan nauttimalla 250 mg EPA:a ja DHA:ta vuorokaudessa (2 kapselia/vrk).

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Kapseleita ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille.

Kapseleiden sisältö on valolle herkkää. Säilytetään kuivassa, pimeässä ja viileässä sekä lasten ulottumattomissa.

Omega-3-rasvahapot luontoa säästävästä kalmarista

Omega-3-rasvahappojen lähde on mustekalan sukuinen kalmari. Kalmarin pyyntimenetelmät ovat ympäristöystävälliset sekä turvalliset eivätkä ne vahingoita kalmarikantaa tai meren ekosysteemiä. OmegaPron sisältämä norjalaisvalmisteinen kalmariöljy käy läpi 11-vaiheisen puhdistusprosessin, joka poistaa siitä ympäristösaasteet. Kalmariöljy sisältää erityisen paljon omega-3:n tärkeitä DHA-rasvahappoja.

K2-vitamiinin lähde on natto

K2-vitamiinia muodostavat bakteerit, joita on nykyisin hyvin vähän tavallisessa ruoassa. Eräs poikkeus on erityisen runsaasti K2-vitamiinia sisältävä japanilainen perinneruoka "natto", joka valmistetaan hapattamalla soijapapuja. K2-vitamiinin lähde OmegaProssa on luonnollinen MenaQ7, joka tuotetaan vastaavasti käymisuutteen avulla.

D-vitamiinia Oseaniasta

OmegaPron D-vitamiini saadaan Uudesta Seelannista ja Australiasta. Sitä saadaan lampaanvillan uutteesta (lanoliinista), joka sisältää myös kolekalsiferolina tunnettua D3-vitamiinia, joka on sama D-vitamiinin muoto, kuin mitä ihmisen iho muodostaa.

E-vitamiini soijapavuista

OmegaPron E-vitamiini saadaan soijapavusta. Soija on alunperin aasialainen palkokasvi, jota nykyään viljellään kaikkialla maailmassa. E-vitamiini toimii antioksidanttina ja suojaa omega-3-rasvahappoja härskiintymiseltä. Se toimii antioksidanttina myös kehossa.