Omega-3-ravintolisä - OmegaPro

Omega-3-ravintolisä - OmegaPro

OmegaPro® sisältää:

  • Omega 3:n rasvahapot DHA ja EPA  
  • K2-vitamiini
  • D-vitamiini
  • E-vitamiini

Tutustu ja tilaa jo tänään
Nyt puoleen hintaan!

Omega-3-ravintolisä - OmegaPro

Laadukkaita omega-3-rasvahappoja sekä D-, E- ja K2-vitamiineja.

Vain 12,95 / 100 kaps. (25,90)

€ 25.90 € 12.95

OmegaPron ainesosat

OmegaPron ainesosat

OmegaPro® sisältää runsaasti elintärkeitä omega-3:n DHA-rasvahappoja, luustolle tärkeitä K₂- ja D-vitamiineja sekä antioksidanttina toimivaa E-vitamiinia.

OmegaPro kapselit

Yksi lähetys OmegaProta® sisältää 100 kapselia ja kattaa yhden henkilön suositellun päiväannoksen seitsemäksi viikoksi. Kaikki ainesosat saadaan luonnosta ja tuotetaan tiukkaa farmaseuttista laatustandardia noudattaen.

.

Ainesosat:

Calamarine® (kalmariöljy (mustekala), sisältää soijalesitiinia ja rosmariiniuutetta), kapseli (kalagelatiini, kosteudensäilyttäjä (glyseroli)), menakinoni (K2-vitamiini), D-alfa-tokoferoli (E-vitamiini), kolekalsiferoli (D-vitamiini), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute, askorbyylipalmitaatti).

Suositeltava vuorokausiannos 2 kapselia sisältää

Ravintoaineita Määrä  
Omega-3-rasvahappoja (triglyserideinä)
joista DHA
joista EPA
626 mg
432 mg
168 mg
-
-
-
K₂-vitamiinia 45 µg 60 %*
D-vitamiinia 5 µg 100 %*
E-vitamiinia 12 mg α-TE 100 %*

* prosenttia saannin vertailuarvosta

Tutkittu vaikutus sydämelle, aivoille ja näölle saavutetaan nauttimalla 250 mg EPA:a ja DHA:ta vuorokaudessa (2 kapselia/vrk).

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Verenohennuslääkkeitä käyttävien henkilöiden on keskusteltava lääkärin kanssa ennen K2-vitamiinin käytön aloittamista. Kapseleita ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille.

Kapseleiden sisältö on valolle herkkää. Säilytetään kuivassa, pimeässä ja viileässä sekä lasten ulottumattomissa.

Omega-3-rasvahapot luontoa säästävästä kalmarista

Omega-3-rasvahappojen lähde on mustekalan sukuinen kalmari. Kalmarin pyyntimenetelmät ovat ympäristöystävälliset sekä turvalliset eivätkä ne vahingoita kalmarikantaa tai meren ekosysteemiä. OmegaPron sisältämä norjalaisvalmisteinen kalmariöljy käy läpi 11-vaiheisen puhdistusprosessin, joka poistaa siitä ympäristösaasteet. Kalmariöljy sisältää erityisen paljon omega-3:n tärkeitä DHA-rasvahappoja.

K2-vitamiinin lähde on natto

K2-vitamiinia muodostavat bakteerit, joita on nykyisin hyvin vähän tavallisessa ruoassa. Eräs poikkeus on erityisen runsaasti K2-vitamiinia sisältävä japanilainen perinneruoka "natto", joka valmistetaan hapattamalla soijapapuja. K2-vitamiinin lähde OmegaProssa on luonnollinen MenaQ7, joka tuotetaan vastaavasti käymisuutteen avulla.

D-vitamiinia Oseaniasta

OmegaPron D-vitamiini saadaan Uudesta Seelannista ja Australiasta. Sitä saadaan lampaanvillan uutteesta (lanoliinista), joka sisältää myös kolekalsiferolina tunnettua D3-vitamiinia, joka on sama D-vitamiinin muoto, kuin mitä ihmisen iho muodostaa.

E-vitamiini soijapavuista

OmegaPron E-vitamiini saadaan soijapavusta. Soija on alunperin aasialainen palkokasvi, jota nykyään viljellään kaikkialla maailmassa. E-vitamiini toimii antioksidanttina ja suojaa omega-3-rasvahappoja härskiintymiseltä. Se toimii antioksidanttina myös kehossa.