Omega-3-ravintolisä - OmegaPro

Omega-3-ravintolisä - OmegaPro

OmegaPro® sisältää:

 • Omega 3:n rasvahapot DHA ja EPA  
 • K2-vitamiini
 • D-vitamiini
 • E-vitamiini

Tutustu ja tilaa jo tänään
Nyt puoleen hintaan!

Omega-3-ravintolisä - OmegaPro

Laadukkaita omega-3-rasvahappoja sekä D-, E- ja K2-vitamiineja.

Vain 12,95 / 100 kaps. (25,90)

€ 25.90 € 12.95

Kysymyksiä ja vastauksia OmegaProsta

Kysymyksiä ja vastauksia OmegaProsta

Omega-3:n rasvahapot DHA ja EPA ovat hyväksi sydämen, aivojen ja silmien terveydelle, koska DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaaleina, ja DHA ja EPA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus aivoihin ja sydämeen saavutetaan nauttimalla 250 mg EPA:a ja DHA:ta päivittäin. OmegaPro sisältää lisäksi luuston terveydelle tärkeää K2- ja D-vitamiinia, jotka edistävät luiden pysymistä normaaleina.  Lisäksi E-vitamiinia suojaa soluja hapetusstressiltä. Vastauksia usein meille esitettyihin kysymyksiin saat tässä osiossa.

Miksi omega-3-rasvahappoja on syötävä?

Elimistön aineenvaihdunta on riippuvainen monityydyttymättömistä rasvahapoista - siksi kutsummekin niitä välttämättömiksi rasvahapoiksi. Elimistö ei pysty itse tuottamaan omega-3-rasvahappoja, joten ne on saatava ravinnosta.

Omega-3:n DHA- ja EPA-rasvahapot edistävät sydämen normaalia toimintaa. DHA-rasvahapot ylläpitävät näköä sekä normaaleja aivotoimintoja, kuten muistia sekä oppimis- ja keskittymiskykyä.

Mitä vaikutuksia OmegaPron ainesosilla on?

 • DHA ja EPA - sydämelle.
  DHA ja EPA edistävät sydämen normaalia toimintaa*
 • DHA - aivoille ja näölle. 
  DHA edistää aivotoimintojen ja näön pysymistä normaaleina*
 • K2-vitamiini - luustolle.
  K2-vitamiini edistää luuston pysymistä normaalina.
 • D-vitamiini - luustolle.
  D-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina ja ylläpitää veren normaalia kalsiumtasoa.
 • E-vitamiini - suojaa soluja.
  E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

*Tutkittu vaikutus aivoihin ja sydämeen saavutetaan nauttimalla 250 mg EPA:a ja DHA:ta päivittäin.

Paljonko omega-3 rasvahappoja on syötävä?

Valtion ravitsemusneuvottelukunta suosittelee suomalaisille kalan syöntiä vähintään kaksi kertaaa viikossa. Omega-3-rasvahappoja on saatava vähintään 250mg päivässä, jotta mainitut hyödyt voidaan saavuttaa. OmegaPron päiväannos sisältää 432mg DHA:ta ja 168mg EPA:a, yhteensä 600 mg, mikä on reilusti yli vähimmäismäärän, jolla halutut hyödyt on saavutettavissa.

Mihin K2-vitamiini vaikuttaa?

K2-vitamiini on tutkimusten mukaan todistettu olevan erittäin tärkeä vitamiini luuston terveydelle ja hyvinvoinnille. Se auttaa elimistöä kuljettamaan kalsiumia pois verisuonista. Samalla kun K2-vitamiini ohjaa kalsiumia pois verisuonista, se auttaa kalsiumia sitoutumaan luumassaan. K2-vitamiinin toivotaan olevan ratkaisun avain ns. "kalsium-paradoksiin", joka tarkoittaa ristiriitaa, missä osteoporoosia ja lonkkamurtumia on eniten maissa, joissa maitotuotteiden käyttö ja siten kalsiumin saanti on runsainta. Muun muassa japanilaisilla, joiden lähes päivittäiseen ruokavalioon kuuluvat K2-vitamiinia runsaasti sisältävät hapatetut soijapavut, mutta maitotuotteita ei juurikaan käytetä, luun haurastumaa tuskin esiintyy.

Voivatko kaikki syödä OmegaProta?

Omega-3-rasvahapot saattavat pidentää veren hyytymisaikaa. Verenohennuslääkettä, kuten Marevania tai Varfarinia, syövien potilaiden on siksi keskusteltava lääkärin kanssa ennen omega-3-rasvahappoja sisältävän ravintolisän käytön aloittamista. Ravintolisien sisältämät alhaiset määrät omega-3-rasvahappoja ovat kuitenkin pääsääntöisesti yhdistettävissä verenohennuslääkkeisiin.

Voiko OmegaProta syödä samaan aikaan VitaePron kanssa?

Kyllä, OmegaProta voi syödä samaan aikaan VitaePron kanssa. Saat molemmista tuotteista omega-3-rasvahappoja, D- ja E-vitamiinia. Mitään ainesosaa ei kuitenkaan saa niin paljoa, että siitä olisi jotain haittaa.

Syömällä molempia tuoteita voit varmistaa suuremman määrän terveellisiä tyydyttymättömiä rasvahappoja. OmegaProsta ja VitaeProsta saat runsaasti tyydyttymättömiä omega-3-rasvahappoja, jotka ovat tärkeitä elimistön energiantuotannossa ja välttämättömiä elimistön kaikille soluille.

D-vitamiinia tarvitsemme terveyden ylläpitämiseksi monen tutkijan mielestä tähän asti luultua enemmän. Terveysviranomaiset Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa suosittelevat elintarviketeollisuudelle D-vitamiinin lisäämistä entisestään elintarviketuotteisiin, koska suuri osa eurooppalaisista potee D-vitamiinin puutetta.

VitaePron ja OmegaPron yhdistelmä on eduksi kaikille, jotka eivät syö päivittäin riittävästi kasviksia, vihanneksia ja kalaa.