Uudistunut VitaePro - entistä tehokkaampi nivelille!

Uudistunut VitaePro - entistä tehokkaampi nivelille!

VitaePron koostumus on entistä tehokkaampi ja monipuolisempi. Uutuutena nyt Boswellia serrata nivelten hyvinvointiin ja tärkeää B12-vitamiina yleiseen vireyteen.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
50 kapselia nyt puoleen hintaan

Uudistunut VitaePro - entistä tehokkaampi nivelille!

VitaePro on nyt entistä tehokkaampi nivelten hyvinvointiin.
Tutustu nyt 14,75 / 2 kk (29,50)

€ 29.50 € 14.75

Uudistunut VitaePro - entistä tehokkaampi nivelille!

Uudistunut VitaePro on entistä tehokkaampi ja monipuolisempi. Uusi koostumus sisältää nyt voimakkaiden luonnon antioksidanttien, omega-3:n, seleenin, C-, E- ja lihaksiin vaikuttavan D3-vitamiinin lisäksi entistä enemmän vaikuttavia aineita: Boswellia serrataa nivelten hyvinvointiin ja tärkeää B12-vitamiinia yleiseen vireyteen.

Tehokas yhdistelmä vaikuttavia ainesosia tukee monipuolisesti kehon hyvinvointia, erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointia, vastustuskykyä sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Nyt puoleen hintaan uusille asiakkaille!

Tutustumistarjouksena saat nyt VitaePron ensimmäisen lähetyksen puoleen hintaan, vain 14,75 € (norm. 29,50 €) + toimituskulut 3,90 €. Toimitus suoraan kotiin ja tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteen saavuttua. Ei sitoutumisaikaa!

VitaePron tehokas koostumus vaikuttaa useisiin kehon toimintoihin:

 • NIVELILLE
  Uutta! VitaePro sisältää nyt Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.
 • LIHAKSILLE
  VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.
 • VASTUSTUSKYVYLLE
  Uutta! VitaePro sisältää seleeniä, C-, D3- ja nyt myös B12-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 • SYDÄMELLE
  VitaePron omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).
 • VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ
  Uutta! VitaePro sisältää C-vitamiinia sekä nyt myös B12-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
 • SOLUJEN SUOJAKSI
  VitaePron antioksidantit, seleeni sekä C-ja E-vitamiini, edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.