VitaeLab

Uudistunut VitaePro – nyt entistä parempi sydämelle!

Uudistunut VitaePro – nyt entistä parempi sydämelle!

Tehokas koostumus lihaksille ja nivelille sekä nyt myös entistä parempi sydämelle ja verenkierrolle. Kokeile puoleen hintaan.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
Ensimmäiset 6 viikkoa nyt puoleen hintaan

Uudistunut VitaePro – nyt entistä parempi sydämelle!

Tehokas koostumus lihaksille ja nivelille sekä nyt myös entistä parempi sydämelle ja verenkierrolle. Kokeile puoleen hintaan.

Tutustu nyt 14,75 (29,50)
Ei sitoutumisaikaa

€ 29.50 14.75 € 14.75

Uudistunut VitaePro – nyt entistä parempi sydämelle!

VitaePro® on uudistunut! Monipuolinen koostumus vaikuttavia ainesosia tukee erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointia sekä vastustuskykyä. Uudistuksen myötä VitaePro on nyt myös entistä parempi sydämelle ja verenkierrolle.

Uutena ainesosana koostumukseen on lisätty terveysvaikutteista oliiviuutetta. Oliiveista uutettu uusi ainesosa sisältää runsaan määrän oliiviöljyn polyfenoli hydroksityrosolia, joka on verenkiertoa suojaava luonnollinen antioksidantti. Nyt siis entistä enemmän antioksidantteja terveytesi hyväksi!

Tutustumistarjous - kokeile uudistunutta VitaeProta puoleen hintaan

Nyt ensimmäiset kuusi viikkoa vain 14,75 € (norm. 29,50€) + toimituskulut 4,90 €. Tilauksen saat kätevästi suoraan kotiin toimitettuna. Ei sitoutumisaikaa!

Monipuolinen koostumus kehon hyvinvointiin

VitaeProsta saat tehokkaita ainesosia luonnollisessa muodossa, joilla on lukuisia EU:n hyväksymiä terveysväitteitä. Uusi koostumus sisältää astaksantiinia, luteiinia, zeaksantiinia, Boswellia serrataa, omega-3-rasvahappoja, hydroksityrosolia, B12-, C-, D3-, ja E-vitamiinia sekä seleeniä.

 • NIVELILLE
  VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.
 • LIHAKSILLE
  VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.
 • VERENKIERROLLE - Uutta!
  VitaePron oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä.
 • VASTUSTUSKYVYLLE
  VitaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 • SYDÄMELLE
  VitaePron omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).
 • VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ 
  VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
 • SOLUJEN SUOJAKSI 
  VitaePron antioksidantit, seleeni sekä C-ja E-vitamiini, edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Jopa 94% VitaePron käyttäjistä suosittelee tuotetta!*

VitaePron pitkäaikaisista käyttäjistä jopa 94% kertoo suosittelevansa tuotetta myös muille. Erityisesti käyttäjämme kokevat saavansa tuotteesta hyötyä, joka tuntuu lihasten ja nivelten hyvinvoinnissa sekä arjessa jaksamisessa.

*Asiakaskysely 2020. N=923 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää.