VitaePro tuotepaketti
 • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

 • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
 • Monipuolisesti antioksidantteja, vitamiineja, omega-3-rasvahappoja ja kasviuutteita
 • Kestotilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan! Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 15,95€ 31,90€

VitaePro

Voimakkaita luonnon antioksidantteja, useita eri vitamiineja, omega-3-rasvahappoja ja kasviuutteita monipuolisesti kehon hyvinvoinnin tueksi.

VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja se on suunniteltu tukemaan erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointia, vastustuskykyä sekä vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Monipuolisessa koostumuksessa yhdistyvät astaksantiini, luteiini, zeaksantiini, boswellia serrata, runsaasti DHA:ta sisältävät omega-3-rasvahapot, seleeni, oliiviöljyn polyfenoli hydroksityrosoli, B12-, C-, D3- ja E-vitamiinit sekä mangaani.

Ainesosat ovat tieteellisesti tutkittuja ja huolellisesti valikoituja tukemaan useita kehon toimintoja.

Tutustumistarjous -50%

Uutena asiakkaana saat tilauksen ensimmäisen pakkauksen puoleen hintaan, vain 15,95 € + toimituskulut 4,90€. Tilaamalla nyt saat tilaajalahjana kolme kuukautta ohjattua online-liikuntaa (arvo 42 €).

Kestotilaus toimitetaan kätevästi suoraan kotiin kuuden viikon välein. Seuraavat lähetykset normaalihintaan 36,80 € (sis. toimituskulut).

Tilaukseen ei liity sitovaa määräaikaa, ja voit halutessasi koska vaan muuttaa tilauksesi toimitusväliä, tauottaa tai peruuttaa tilauksen helposti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Yksi VitaePro-paketti sisältää 44 kapselia, joka kattaa normaalin päiväannoksen kuudeksi viikoksi.

VitaePro sisältää ainesosia, joilla on tutkittu teho

 • NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen.
 • SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.
 • LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.
 • VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
 • SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).
 • VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 • VERENKIERROLLE: Oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä (1 kapseli/vrk).
 • SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, mangaani, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

 

 • Ainesosat

 • Vaikutukset

  Vaikuttavia ainesosia koko kehon hyvinvointiin

  VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja se sisältää ainesosia, joilla on tutkittu teho moniin kehon toimintoihin.

  Nivelten hyvinvointiin

  Hyvinvoivat ja liikkuvat nivelet vaikuttavat koko kehomme toimintakykyyn olennaisesti. Uudistunut VitaePro sisältää nyt enemmän kasviuute Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. Boswellia serrata on Afrikassa ja Aasiassa kasvava puu, jonka mahlamaisesta nesteestä saadaan Boswellia serrata -kasviuutetta. Boswellia serrataa on käytetty jo tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

  Sidekudoksille

  Uudistunut VitaePro on saanut kokonaan uuden ainesosan, mangaanin, jolla on monia tärkeitä tehtäviä kehossamme. Yksi näistä tehtävistä on hoitaa nivelissä, nivelsiteissä ja rustossa olevaa sidekudosta.

  Lihaksille

  Hyvä lihaskunto on tärkeää, jotta voimme pysyä aktiivisina ja liikuntakykyisinä läpi koko elämän. VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. D-vitamiinin riittävä saanti on tärkeää meidän kaikkien, mutta erityisesti iäkkäiden ihmisten, lihaskunnolle.

  Sydämelle

  VitaePro sisältää välttämättömiä omega-3 DHA- ja EPA-rasvahappoja, jotka ovat keskeisiä usealle elimistön eri toiminnolle. Pitkäketjuiset, monityydyttymättömät omega-3-rasvahapot DHA ja EPA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen toimintaan saavutetaan 250 mg:lla DHA:ta tai EPA:a päivittäin (2 kapselia/vrk).

  Vähentää väsymystä ja uupumusta

  VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sekä B12-vitaamiini että C-vitamiini ovat oleellisia monille kehon tärkeille prosesseille. Jos näitä vitamiineja ei saada riittävästi ruokavaliosta, voi tämä saada tuntemaan itsensä väsyneeksi tai uupuneeksi.

  Vastustuskyvylle

  Mahdollisimman hyvä vastustuskyky on erittäin tärkeä kaikille läpi koko vuoden, mutta erityisesti iäkkäille sekä aktiiviurheilijoille, joiden immuunijärjestelmän toiminta on koetuksella. VitaePro sisältää B12-, C- ja D3-vitamiinia sekä seleeniä, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

  Verenkierrolle

  VitaePron oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä, joka voi vaikuttaa veren virtaamisen suonissa. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä (1 kapseli/vrk).

  Suojaa soluja hapettumisstressiltä

  VitaePro sisältää antioksidantteja, joista seleeni, mangaani, hydroksityrosoli, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Hapettumisreaktio tapahtuu esimerkiksi silloin, kun altistumme stressille, saasteille, auringon UV-säteille tai kovalle fyysiselle rasitukselle. Kehomme reagoi niihin tuottamalla enemmän reaktiivisia happiyhdisteitä. Antioksidantit ovat yhdisteitä, jotka neutralisoivat reaktiivisia happiyhdisteitä, jotka syntyvät sivutuotteina mm. silloin, kun elimistö polttaa happea.

  Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Ei suositella alle 14-vuotiaille lapsille eikä raskaana oleville.

 • Usein kysyttyä