VitaePro tuotepaketti
 • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

 • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille ja nivelille
 • Nyt entistä parempi vastustuskyvylle
 • Kestotilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan. Ei sitovaa määräaikaa.

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 16,90€ 33,80€

VitaePro

Uusi ja entistä parempi koostumus!

VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja se on suunniteltu tukemaan erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointia. 

Nyt uudistuneeseen koostumukseen on lisätty myös sinkkiä, joka tutkitusti vahvistaa vastustuskykyä. Uutuuteen on lisätty myös B1-vitamiinia (tiamiini), joka edistää sydämen normaalia toimintaa.

Monipuolisessa koostumuksessa yhdistyvät astaksantiini, luteiini, zeaksantiini, boswellia serrata, runsaasti DHA:ta sisältävät omega-3-rasvahapot, seleeni, sinkki, B1-, B12-, C-, D3- ja E-vitamiinit sekä mangaani.

Tutustumistarjous -50%

Uutena asiakkaana saat kestotilauksen ensimmäisen pakkauksen puoleen hintaan, vain 16,90 € (norm. 33,80€) + toimituskulut 4,90 €.

Seuraavat lähetykset saat kuuden viikon välein normaalihintaan. Tilaukseen ei liity sitovaa määräaikaa, ja voit halutessasi koska vaan muuttaa tilauksesi toimitusväliä, tauottaa tai peruuttaa tilauksen helposti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Yksi VitaePro-paketti sisältää 44 kapselia, joka kattaa normaalin päiväannoksen kuudeksi viikoksi.

VitaePro sisältää ainesosia, joilla on tutkittu teho

 • NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen.
 • SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.
 • LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.
 • VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 • SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).
 • VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
 • SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, mangaani, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

 

 • Ainesosat

 • Vaikutukset

  Vaikuttavia ainesosia koko kehon hyvinvointiin

  VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja se sisältää ainesosia, joilla on tutkittu teho moniin kehon toimintoihin.

  Nivelten hyvinvointiin

  Hyvinvoivat ja liikkuvat nivelet vaikuttavat koko kehomme toimintakykyyn olennaisesti. Uudistunut VitaePro sisältää nyt enemmän kasviuute Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. Boswellia serrata on Afrikassa ja Aasiassa kasvava puu, jonka mahlamaisesta nesteestä saadaan Boswellia serrata -kasviuutetta. Boswellia serrataa on käytetty jo tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

  Sidekudoksille

  VitaePro sisältää mangaania, jolla on monia tärkeitä tehtäviä kehossamme. Yksi näistä tehtävistä on hoitaa nivelissä, nivelsiteissä ja rustossa olevaa sidekudosta.

  Lihaksille

  Hyvä lihaskunto on tärkeää, jotta voimme pysyä aktiivisina ja liikuntakykyisinä läpi koko elämän. VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. D-vitamiinin riittävä saanti on tärkeää meidän kaikkien, mutta erityisesti iäkkäiden ihmisten, lihaskunnolle.

  Sydämelle

  VitaePro sisältää välttämättömiä omega-3 DHA- ja EPA-rasvahappoja, jotka ovat keskeisiä usealle elimistön eri toiminnolle. Pitkäketjuiset, monityydyttymättömät omega-3-rasvahapot DHA ja EPA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen toimintaan saavutetaan 250 mg:lla DHA:ta tai EPA:a päivittäin (2 kapselia/vrk). VitaePro sisältää myös B1-vitamiinia (tiamiinia), joka edistää sydämen normaalia toimintaa.

  Vähentää väsymystä ja uupumusta

  VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sekä B12-vitaamiini että C-vitamiini ovat oleellisia monille kehon tärkeille prosesseille. Jos näitä vitamiineja ei saada riittävästi ruokavaliosta, voi tämä saada tuntemaan itsensä väsyneeksi tai uupuneeksi.

  Vastustuskyvylle

  Mahdollisimman hyvä vastustuskyky on erittäin tärkeä kaikille läpi koko vuoden, mutta erityisesti iäkkäille sekä aktiiviurheilijoille, joiden immuunijärjestelmän toiminta on koetuksella. VitaePro sisältää B12-, C- ja D3-vitamiinia sekä seleeniä ja sinkkiä, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

  Suojaa soluja hapettumisstressiltä

  VitaePro sisältää antioksidantteja, joista seleeni, mangaani, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Hapettumisreaktio tapahtuu esimerkiksi silloin, kun altistumme stressille, saasteille, auringon UV-säteille tai kovalle fyysiselle rasitukselle. Kehomme reagoi niihin tuottamalla enemmän reaktiivisia happiyhdisteitä. Antioksidantit ovat yhdisteitä, jotka neutralisoivat reaktiivisia happiyhdisteitä, jotka syntyvät sivutuotteina mm. silloin, kun elimistö polttaa happea.

  Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Ei suositella alle 14-vuotiaille lapsille eikä raskaana oleville.

 • Usein kysyttyä