VitaePro tuotepaketti
 • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

 • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
 • Nyt parannettu koostumus lihaksille!
 • Tilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan ja nyt kaupan päälle lämpövoide
 • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 17,75€ 35,50€

VitaePro

Uusi ja parannettu koostumus!

VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja se on kehitetty tukemaan erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointia sekä vastustuskykyä.

Nyt parannetun koostumuksen ansiosta VitaePro tukee entistäkin paremmin lihasten hyvinvointia. Uudistettu koostumus sisältää enemmän D3-vitamiinia, joka tutkitusti edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

Monipuolisessa koostumuksessa yhdistyvät astaksantiini, luteiini, zeaksantiini, boswellia serrata, runsaasti DHA:ta sisältävät omega-3-rasvahapot, seleeni, sinkki, B1-, B12-, C-, D3- ja E-vitamiinit sekä mangaani.

Tutustumistarjous -50% ja lämpövoide tilaajalahjaksi!

Uutena asiakkaana saat kestotilauksen ensimmäisen pakkauksen puoleen hintaan 17,75 € (norm. 35,50 €) ja tilaajalahjaksi tuplavaikutteisen lämpövoiteen. Tarjous voimassa rajoitetun ajan 18.8.2024 asti.

Seuraavat lähetykset kuuden viikon välein normaalihintaan. Tilauksen toimituskulut 4,90 €. Tilaukseen ei liity sitovaa määräaikaa, ja voit halutessasi koska vaan muuttaa tilauksesi toimitusväliä, tauottaa tai peruuttaa tilauksen helposti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Yksi VitaePro-paketti sisältää 44 kapselia, joka kattaa normaalin päiväannoksen kuudeksi viikoksi.

VitaePro sisältää ainesosia, joilla on tutkittu teho

 • NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen.
 • SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.
 • LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.
 • VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 • SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).
 • VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
 • SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, mangaani, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

 

 • Ainesosat

 • Vaikutukset

 • Usein kysyttyä

  Täältä löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia VitaeProsta.

  Mitä VitaePro sisältää?

  VitaePro on ravintolisä, joka sisältää monipuolisen kirjon vaikuttavia ainesosia: astaksantiinia, luteiinia, zeaksantiinia, omega-3-rasvahappoja, seleeniä, sinkkiä, mangaania, B1-, B12-, C-, D- ja E-vitamiinia sekä Boswellia serrataa.

  Onko VitaePron vaikutuksella hyvinvointiin tieteellistä näyttöä?

  Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että VitaePron ainesosilla on vaikutusta:

  • nivelille
  • sidekudoksille
  • lihaksille
  • vastustuskyvylle
  • auttavat vähentämään uupumusta
  • sydämelle
  • solujen suojaksi

  Ainesosakohtaiset terveysväittämät:

  • Antioksidantit seleeni, mangaani, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä
  • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten
  • C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • B12-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • B12-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä
  • Seleeni edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa
  • Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen
  • Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista
  • B1-vitamiini (tiamiini) edistää sydämen normaalia toimintaa
  • Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa

  Mistä VitaePron ainesosat ovat peräisin?

  VitaePron astaksantiiniuute on peräisin Haematococcus pluvialis -makeanvedenlevästä. VitaeProssa käytetty astaksantiini on peräisin Islannissa uusiutuvalla geotermisellä energialla viljellystä levästä. Vastaviljelty levä on vihreää, mutta muuttuu auringonvalossa punaiseksi, jolloin leväsato voidaan korjata talteen.

  Luteiini- ja zeaksantiini-uutteet saadaan Isosamettikukasta (Tagetes erecta). Nämä ovat keltaisia ainesosia, jotka suojaavat kukkaa ja myös antavat kukalle sen värin. Kukkaa viljellään Intiassa ja sitä on perinteisesti käytetty hyvinvointiin monissa kulttuureissa.

  VitaeProssa käytettävä D-vitamiini on peräisin lampaanvillan rasvasta (lanoliini). Lanoliinista löytyy samoja aineita kuin mitä ihmisen ihossa on. Kun lanoliini altistetaan UV-säteille, se muodostaa D-vitamiinia, aivan samalla tavoin kuin ihmisen ihossa muodostuu D-vitamiinia auringossa. Tätä D3-vitamiinia eli kolekalsiferolia esiintyy myös luonnollisesti ruoassa, ja elimistö hyödyntää sen ravintolisästä samalla tavoin kuin ruoasta. Elimistö ottaa käyttöönsä rasvaliukoista D-vitamiinia tarpeen mukaan.

  VitaePron E-vitamiini saadaan soijapavuista.

  VitaePron merelliset omega-3-rasvahapot saadaan kalmarista. Kalmari (mustekalan kaltainen nilviäinen) rikas omega-3-rasvahappojen lähde, jossa on korkea DHA-pitoisuus. VitaePron valmistuksessa käytetty Calamarine® -kalmariöljy tuotetaan täysin ruokatuotannossa syntyvistä sivutuotteista. 

  Seleeni on antioksidantti, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Kalat ja äyriäiset ovat hyviä seleenin lähteitä, myös esim. viljat, maito ja liha voivat sisältää seleeniä. VitaePron seleenin muoto on seleenimetioniini.

  Missä VitaePro valmistetaan?

  VitaePro-kapselit valmistetaan Saksassa. Kaikki raaka-aineet testataan perusteellisesti ennen kuin ne hyväksytään kapseleiden raaka-aineeksi. Sekä tuotanto että testaus tapahtuvat tiukkojen hygienia- ja laatuvaatimusten ohjaamina.

  Mikä on hapettumisstressi?

  VitaePro sisältää useita antioksidantteja, jotka suojaavat kehoa hapettumisstressiltä. Kun elimistömme polttaa happea, syntyy sivutuotteena reaktiivisia happiyhdisteitä. Ilmiötä voidaan verrata autoon, joka polttoainetta polttaessa synnyttää sivutuotteena pakokaasua. Happiyhdisteet ovat keholle hyödyllisiä, mutta jos niitä muodostuu liikaa, ne voivat aiheuttaa elimistöä vaurioittavaa hapettumisstressiä. Hapettumisstressi on prosessi, joka hitaasti vaurioittaa soluja, ja jonka osatekijä on happi. Prosessi on aivan sama kuin naulan ruostuminen tai ruoan hapettuminen (esim. rasvan härskiintyminen tai omenan tummuminen).

  Elimistö suojautuu luonnostaan hapettumisstressiä vastaan hyödyntämällä antioksidantteja. Antioksidantit neutraloivat reaktiivisia happiyhdisteitä. Elimistö pystyy itse tuottamaan joitakin antioksidantteja, kun taas osa on sellaisia, jotka on saatava ravinnosta. Varmistamalla antioksidanttien riittävän saannin autamme elimistöä suojautumaan liiallisilta reaktiivisilta happiyhdisteiltä.

  Milloin voi odottaa huomaavansa VitaePron vaikutuksen?

  Hapettumisstressin aiheuttamat vaivat tulevat usein hiljalleen vuosien saatossa. Tutkimukset osoittavat, että ravintolisää on syötävä monesti useita viikkoja, ennen kuin rasvaliukoisten antioksidanttien määrä on kehossa noussut riittävälle tasolle. Sen takia saattaa hyvin kestää jonkin aikaa, ennen kuin huomaat vaikutuksen. Kärsivällisyyttä siis tarvitaan. Antioksidanttien teho tulee parhaiten esiin, kun ne saavat toimia ennaltaehkäisevästi eli silloin, kun ne pystyvät estämään hapettumisstressin synnyn. Varmistamalla antioksidanttien tarpeellisen saannin, voi suojata elimistöään tulevia vaivoja vastaan. Siksi antioksidantteja on hyvä käyttää ennaltaehkäisevästi.

  Onko VitaePro turvallinen tuote?

  Kaikki VitaeProssa käytetyt ainesosat on osoitettu turvallisiksi laajoissa tutkimuksissa. VitaePro sisältää ainesosia vastaavan määrän, jonka saa syömällä terveellistä, monipuolista ruokaa päivittäin. Lisäksi VitaePro-ravintolisä sisältää Boswellia serrata -kasviuutetta. Lukuisat tutkimukset osoittavat, että tämä yrtti on turvallinen.

  Tilaamme tuotteissamme käytetyt ainesosat arvostetuilta alan toimijoilta ja panostamme erityisesti tarkkaan laadun valvontaan. Tuotteiden turvallisuus ohjaa jokaista tuotantovaihetta, jotta pystymme takaamaan asiakkaillemme täysin turvalliset tuotteet.

  Voiko VitaeProlla olla sivuvaikutuksia?

  VitaePro sisältää ainesosia, joita löytyy myös terveellisestä ja monipuolisesta ruoasta. Määrät antioksidantti C- ja E-vitamiineja sekä D-vitamiinia vastaa määriä, joita voit saada syömällä päivittäin monipuolisesti, terveellistä ruokaa. Tämän vuoksi VitaePron sivuvaikutukset vastaavat käytännössä sivuvaikutuksia, joita voi saada terveellisestä ruoasta. Antioksidantti- ja vitamiinimäärät ovat samoja, kun jos joka päivä tulisi syötyä esimerkiksi kunnon lohiannos, pinaattia, mansikoita ja manteleita.

  Kasviperäiset astaksantiini, luteiini sekä zeaksantiini ovat olleet mukana lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa, eikä niillä ole havaittu mitään negatiivisia sivuvaikutuksia.

  Ihmisille tehdyt biokemialliset mittaukset Boswellia serrata -tutkimuksissa ovat osoittaneet, ettei kasviuutteen käytöstä aiheutunut dokumentoituja negatiivisia vaikutuksia. Lisäksi kasviuutteen turvallisuutta arvioiva erillinen tutkimus osoitti Boswellia serratan olevan täysin turvallinen.

  Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele lääkärisi kanssa ravintolisän aloittamisesta, aivan kuten keskustelisit tehdessäsi suuria muutoksia ruokavalioosi. VitaePron omega-3-rasvahapot saadaan kalmariöljystä, minkä vuoksi äyriäis- ja nilviäisallergikkojen tulee käyttää tuotetta varoen. Boswellia serrataa ei suositella raskaana oleville tai raskautta suunnitteleville.

  Voinko syödä VitaeProta jos käytän reseptilääkkeitä?

  Ravinto saattaa muuttaa lääkkeiden vaikutusta. Henkilöiden, jotka käyttävät reseptilääkkeitä ja suunnittelevat ruokavaliomuutosta tai ravintolisän käytön aloittamista, tulisi keskustella ensin lääkärin kanssa.

  VitaeProta on tarkoitus syödä monipuolisen ruokavalion lisänä, eikä sillä voi korvata mitään lääkärin määräämää lääkettä. Jos olet epävarma, keskustele aina lääkärin kanssa ravintolisän syömisen aloittamisesta.

  Voinko syödä VitaeProta jos käytän verenohennuslääkettä?

  Omega-3-rasvahapot saattavat pidentää veren hyytymisaikaa. Verenohennuslääkettä, kuten Marevania tai Varfarinia, syövien potilaiden on siksi keskusteltava lääkärin kanssa ennen omega-3-rasvahappoja sisältävän ravintolisän käytön aloittamista. Ravintolisien sisältämät määrät omega-3-rasvahappoja ovat pääsääntöisesti yhdistettävissä verenohennuslääkkeisiin. VitaePro sisältää omega-3-rasvahappoja saman määrän, kuin minkä voi saada reilusta kala-ateriasta.

  Voinko syödä VitaeProta jos olen menossa leikkaukseen?

  Omega-3-rasvahapot voivat vaikuttaa veren hyytymiseen, joten suosittelemme keskustelemaan hoitavan lääkärin kanssa, onko tuotteen tauottaminen muutama viikko ennen leikkausta tarpeen.

  Onko normaalia, että virtsa värjäytyy VitaePron aloittamisen myötä?

  Aloitettuaan VitaePron käytön, osa käyttäjistä on huomannut virtsan tummentuneen. Syynä tähän on, että antioksidantit ovat väriltään voimakkaita ja jo pienikin määrä, joka ei ole imeytynyt vaan poistuu virtsan mukana saattaa antaa virtsalle tummemman värin. Saman saattaa huomata, kun syö voimakasväristä ruokaa kuten mustikkaa tai punajuurta. Vinkkinä imeytymisen parantamiseksi on syödä kapselit hiukan rasvaa sisältävän ruoan mukana, jolloin rasvaliukoiset antioksidantit imeytyvät helpommin.

  Miten VitaePro tulisi säilyttää?

  Säilytetään kuivassa ja viileässä sekä lasten ulottumattomissa.

  Voiko äyriäisallergikko syödä VitaeProta?

  VitaePro sisältää kalmarista saatavaa merellistä öljyä. Öljy on puhdasta ja siitä on kapseleiden valmistusprosessissa poistettu allergiaa aiheuttava proteiini. Suosittelemme kuitenkin, että äyriäis- ja nilviäisallergikot käyttävät tuotetta varoen. Jos olet epävarma sopiiko tuote sinulle, keskustele asiasta lääkärisi kanssa.

  Voiko kala-allergikko syödä VitaeProta?

  Kapselit ovat valmistettu kalagelatiinista, joka ei tunnetusti aiheuta allergiaa. Suosittelemme kuitenkin noudattamaan varovaisuutta, jos kyse on erityisen vahvasta kala-allergiasta.

  Kuinka usein ja kuinka paljon VitaeProta tulee syödä?

  Suositeltu päivittäisannos on 1-2 kapselia ruokailun yhteydessä. Päivittäisannos on määritelty normaalirasituksessa elävän keskivertohenkilön mukaan. Elimistöön kohdistuessa tavallista suurempi rasitus, esimerkiksi pitkien lentomatkojen, kovan fyysisen harjoittelun, sairauden ja ympäristömyrkyille altistumisen yhteydessä, antioksidanttien tarve saattaa kasvaa. On kuitenkin muistettava, että ravintolisät eivät korvaa lääkärin määräämiä lääkkeitä eivätkä terveellistä ruokavaliota. Paras teho saadaan käytettäessä ravintolisää joka päivä; säännöllisesti ja pitkäkestoisesti.

  Mihin aikaan päivästä VitaeProta tulisi syödä?

  Parhaan tehon saamiseksi VitaePron sisältämiä antioksidantteja tulisi syödä aterian yhteydessä päivittäin. Aterian sisältämä rasva auttaa elimistöä käyttämään ravintolisän aktiiviset ainesosat tehokkaasti hyödyksi.

  Kenen tulisi syödä VitaeProta?

  Ellei päivittäinen ruokavalio sisällä riittävästi kasviksia, hedelmiä ja vihanneksia (vähintään puoli kiloa päivässä), VitaePro voi olla hyvä lisä koko perheelle. VitaeProta ei suositella alle 14-vuotiaille lapsille.

  Lääkärille on hyvä kertoa ravintolisien käytöstä tai suurista ravintoon liittyvistä muutoksista, erityisesti jos olet raskaana, käytät reseptilääkkeitä tai olet menossa leikkaukseen. Huom! Boswellia serrataa ei suositella raskaana oleville tai raskautta suunnitteleville.

  Entä jos unohdan ottaa kapselin?

  Jos VitaePro-kapselin ottaminen jäi yhtenä päivänä väliin, voit hyvin syödä seuraavana päivänä kaksi. Elimistö varastoi VitaePron rasvaliukoiset antioksidantit, ja ottaa ne tarvittaessa käyttöönsä myöhemmin.

  Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi numerossa 09 427 38228 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@vitaelab.fi.