Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle. Ensimmäinen pakkaus -50%. Saat toisen lähetyksen yhteydessä lahjaksi uutuustuote Collagen Forten.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
50 kapselia nyt puoleen hintaan

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tehokas koostumus monipuolisesti kehon hyvinvointiin, erityisesti lihaksillenivelille ja vastustuskyvylle.

Tutustu nyt 14,75 / 50 kapselia (29,50)
Toisen lähetyksen mukana lahjaksi uutuus Collagen Forte.

€ 29.50 € 14.75

Monipuolinen ja tehokas koostumus kehon hyvinvointiin

Monipuolinen ja tehokas koostumus kehon hyvinvointiin

VitaePro sisältää tehokkaan yhdistelmän ainesosia, joilla on tutkittu teho useisiin kehon toimintoihin.

VitaePron koostumuksessa yhdistyvät voimakkaat luonnon antioksidantit astaksantiini, luteiini, zeaksantiini, seleeni, C- ja E-vitamiini sekä välttämättömät omega-3-rasvahapot EPA- ja DHA, lihaksiin vaikuttava D3-vitamiini sekä Boswellia serrata nivelten hyvinvointiin ja B12-vitamiini mm. vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Tehokas koostumus tukee monipuolisesti kehon hyvinvointia, erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointia, vastustuskykyä sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Kokeile nyt puoleen hintaan - kaupan päälle uutuus Collagen Forte

Tutustumistarjouksena saat nyt VitaePron ensimmäisen lähetyksen puoleen hintaan, vain 14,75 € (norm. 29,50 €) + toimituskulut 3,90 €. Tilaa heti - kaupan päälle nyt uutuus Collagen Forte (arvo 24,90 €, 1 kpl /talous) toisen lähetyksen mukana.

Tilaajalahja Collagen Forte on uutuustuote, joka sisältää denaturoimatonta tyypin II kollageenia, seleeniä ja C-vitamiinia. Collagen Forte auttaa kehoa ylläpitämään nivelruston kuntoa ja siten toimivia niveliä.

Toimitus suoraan kotiin ja tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteen saavuttua. Ei sitoutumisaikaa!

VitaePron sisältämät ainesosat ovat turvallisia, puhtaita ja huolellisesti testattuja. Valmistuksessa noudatetaan tiukkaa laadunvalvontaa ja tuotanto tapahtuu GMP-laatustandardin (Good Manufacturing Practice) linjausten mukaisesti. VitaePro-pakkaus sisältää 50 pehmytkapselia. Suositeltu vuorokausiannos on 1-2 kapselia ruokailun yhteydessä.

  1 kapseli   2 kapselia  
Astaksantiinia 2,0 mg   4,0 mg  
Luteiinia/Zeaksantiinia 7,2 mg   14,4 mg  
Boswellia serrata -uute 100 mg   200 mg  
B12-vitamiinia 2,5 µg 100 %* 5,0 µg 200 %*
C-vitamiinia 120 mg 150 %* 240 mg 300 %*
D3-vitamiinia 15 µg 300 %* 30 µg 600 %*
E-vitamiinia 12 mg α-TE 100 %* 24 mg α-TE 200 %*
Seleeni 80 µg 146 %* 160 µg 291 %*
Omega-3-rasvahappoja (triglyserideinä) 135 mg   270 mg  
- josta DHA:ta
- josta EPA:a
90 mg
35 mg
  180 mg
70 mg**
 

* Prosenttia vertailuarvosta
** Tutkittu vaikutus sydämeen saadaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

Ainesosat

Calamarine® (kalmariöljy* (mustekala),sisältäärosmariiniuutetta), kapseli (kalagelatiini, kosteudensäilyttäjä (glyseroli)), L-askorbiinihappo (C-vitamiini), salaiolibaaniuute (Boswellia serrata), safloriöljy, mikrolevä Haematococcus pluvialis, isosamettikukan uute (Tagetes erecta), D-alfa-tokoferoli (E-vitamiini), täyteaine (piidioksidi), L-selenometioniini, emulgointiaine (soijalesitiini), kolekalsiferoli (D-vitamiini), syanokobalamiini (B12-vitamiini), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute, askorbyylipalmitaatti).

* Äyriäis- ja nilviäisallergikkojen käytettävä varoen. Suositeltu vuorokausiannos: 1-2 kapselia ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää.

Kapseleita ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille. Punaruskean värinsä kapseli saa levästä. Kapselin väri voi olla hieman epätasainen ja pilkukas, mikä johtuu levän luonnollisesta värityksestä. Kapselin gelatiinikuori valmistetaan kalasta.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Ei suositella raskaana oleville tai raskautta suunnitteleville.

Säilytetään kuivassa ja viileässä sekä lasten ulottumattomissa.