Active Q10

 • Sisältää koentsyymi Q10:tä (ubikinoni)
 • C-vitamiini edistää energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä
 • Toimitus suoraan kotiin

Kokeile puoleen hintaan

Nyt vain 12,95€ 25,90€

Active Q10

Active Q10 sisältää koentsyymi Q10:tä ja C-vitamiinia.

Active Q10 -ravintolisä sisältää koentsyymi Q10:tä, jota löytyy luonnostaan myös elimistöstämme. Koentsyymi Q10 on välttämätön aine kehon energiantuotannossa, jossa ravinnosta saatu energia muuttuu kehon käyttämäksi kemialliseksi polttoaineeksi. Koentsyymi Q10:tä, jota kutsutaan myös ubikinoniksi, tarvitaan soluenergian tuotantoon jokaisessa solussa.

Ubikinoni muuttuu elimistössämme aktiiviseen muotoonsa ubikinoliksi, joka toimii soluja suojaavana antioksidanttina. Ubikinonin muodostuminen ja sen hyödyntäminen alkaa kuitenkin vähentyä jo kolmenkymmenen ikävuoden jälkeen.

Active Q10 sisältää myös C-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Lisäksi C-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja immuunijärjestelmän sekä hermoston normaalia toimintaa. C-vitamiini edistää myös kollageenin muodostusta ihon normaalia toimintaa varten.

Tutustumistarjous

 • Kokeile puoleen hintaan ensimmäiset 50 kapselia. Saat ensimmäisen lähetyksen hintaan 12,95 € (norm. 25.90)
 • Ei sitoutumisaikaa, kestotilauksen voit lakkauttaa heti tai muuttaa toimitusväliä, kun itse haluat
 • Lähetyksen toimituskulut 4,90 €
 • Ainesosat

  Täältä voit lukea lisää Active Q10:n ainesosista

  Yksi lähetys sisältää 50 kapselia, joka riittää seitsemäksi viikoksi suositellulla vuorokausiannostuksella. Suositeltu vuorokausiannos 1 kapseli päivittäin aterian yhteydessä.

  Ainesosa 1 kapselia Prosenttia saannin vertailuarvosta
  Ubikinoni (koentsyymi Q10) 100 mg  
  C-vitamiini 80 mg 100 %

  Ainesosat:

  Soijaöljy, kapseli (kalagelatiini, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), väriaine (rautaoksidi)), L-askorbiinihappo (C-vitamiini), ubikinoni (koentsyymi Q10), stabilointiaine (rasvahappojen mono-ja diglyseridit), emulgointiaine (soijalesitiini).

  Suosituksen mukaista annosta ei saa ylittää. Kapseleita ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille.

  Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Säilytetään kuivassa ja pimeässä sekä poissa lasten ulottuvilta.

 • Usein kysyttyä