Active Q10

 • Sisältää koentsyymi Q10:tä (ubikinoni)
 • C-vitamiini edistää energia-aineenvaihduntaa ja auttaa vähentämään väsymystä
 • Tutustumistarjouksena kestotilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan

Kokeile puoleen hintaan

Vain 12,45€ 24,90€

Active Q10

Active Q10 sisältää koentsyymi Q10:tä ja C-vitamiinia.

Active Q10 -ravintolisä sisältää koentsyymi Q10:tä, jota löytyy luonnostaan myös elimistöstämme. Koentsyymi Q10 on välttämätön aine kehon energiantuotannossa, jossa ravinnosta saatu energia muuttuu kehon käyttämäksi kemialliseksi polttoaineeksi. Koentsyymi Q10:tä, jota kutsutaan myös ubikinoniksi, tarvitaan soluenergian tuotantoon jokaisessa solussa.

Ubikinoni muuttuu elimistössämme aktiiviseen muotoonsa ubikinoliksi, joka toimii soluja suojaavana antioksidanttina. Ubikinonin muodostuminen ja sen hyödyntäminen alkaa kuitenkin vähentyä jo kolmenkymmenen ikävuoden jälkeen.

Active Q10 sisältää myös C-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Lisäksi C-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja immuunijärjestelmän sekä hermoston normaalia toimintaa. C-vitamiini edistää myös kollageenin muodostusta ihon normaalia toimintaa varten.

Tutustumistarjous

 • Kokeile puoleen hintaan ensimmäiset 44 kapselia. Saat ensimmäisen lähetyksen hintaan 12,45 € (norm. 24,90). Seuraavat lähetykset normaalihintaan kuuden viikon välein kätevästi suoraan kotiin toimitettuna.
 • Ei sitovaa määräaikaa, voit milloin tahansa muuttaa kestotilauksen toimitusväliä, tauottaa tai peruuttaa tilauksesi
 • Lähetyksen toimituskulut 4,90 €
 • Ainesosat

 • Usein kysyttyä

  Active Q10 -ravintolisä on kehitetty elimistön energia-aineenvaihdunnan tueksi säännölliseen käyttöön. Active Q10 sisältää koentsyymi Q10:tä (ubikinoni) ja C-vitamiinia.

  Täältä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin Active Q10-ravintolisään liittyen. 

  Montako Active Q10-kapselia tulisi ottaa päivässä?

  Suositeltu vuorokausiannos on 1 kapseli ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Paras teho saadaan käytettäessä ravintolisää pitkäkestoisesti.

  Miten monta pakkausta yksi lähetys sisältää ja kuinka monta kapselia on yhdessä pakkauksessa?

  Yksi lähetys sisältää yhden pakkauksen, jossa on 44 Active Q10 kapselia.

  Voinko syödä Active Q10:ä yhdessä muiden ravintolisien kanssa?

  Kaikki VitaeLabin tuotteet sopivat otettaviksi yhdessä Active Q10:n kanssa. Noudata päivittäistä suositusannosta pakkauksen ohjeen mukaisesti.

  Miksi Active Q10-kapselit tulisi ottaa ruokailun yhteydessä?

  Active Q10 on rasvaliukoinen ja imeytyy samalla tavoin kuin rasva suolistossamme. Näin ollen Active Q10:n imeytyminen tehostuu, kun kapselit otetaan aterian yhteydessä, joka stimuloi ruuansulatusentsyymien erittymistä.

  Voinko käyttää Active Q10 -ravintolisää jos olen sairaana tai käytän lääkkeitä?

  Q10:llä voi olla yhteisvaikutuksia joidenkin lääkeaineiden kanssa. Jos syöt lääkkeitä, keskustele lääkärin kanssa ennen ravintolisän käytön aloittamista.

  Voiko Active Q10 kapseleita käyttää raskaana ollessa?

  Raskaana olevien on hyvä neuvotella lääkärin kanssa ennen tuotteen käytön aloittamista.

  Voinko saada liian paljon C-vitamiinia?

  C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, joka tarkoittaa sitä että ylimääräinen C-vitamiini erittyy virtsaan ja poistuu elimistöstä. Ihminen ei itse pysty tuottamaan C-vitamiinia kehossaan, ja siksi sitä on välttämätöntä saada ravinnosta.