Cal-Mag

 • Luuston ja lihasten hyvinvointiin
 • Kalsiumia, magnesiumia ja D-vitamiinia
 • Toimitus suoraan kotiin

Kokeile puoleen hintaan!

Nyt vain 6,95€ 13,90€

Cal-Mag

Luuston ja lihasten hyvinvointiin kehitetty täsmätuote.

Cal-Mag-ravintolisä sisältää kalsiumia, magnesiumia ja D-vitamiinia, jotka yhdessä tukevat erityisesti luuston ja lihasten hyvinvontia.

Tärkeät luuston rakennusaineet

Cal-Mag™ sisältää runsaasti kalsiumia, joka on tarpeellista luuston ja hampaiden pysymiselle normaalina. Cal-Mag sisältää myös magnesiumia ja D-vitamiinia, jotka edistävät luiden ja hampaiden pysymistä normaaleina.

Vahva luusto on tärkeä, jotta voi liikkua aktiivisesti ja säilyttää hyvän ryhdin koko elämän ajan. Kivennäisaineet kalsium ja magnesium ovat tärkeitä luuston rakennusaineita. D-vitamiinia keho tarvitsee kalsiumin imeytymiseen ja sitä kautta kalsiumin hyödyntämiseen luuston rakennusaineena.

Luuston rakenne uusiutuu läpi koko elämän ja siksi säännöllinen kalsiumin saanti on tärkeää terveen luuston ylläpitämiseksi. Luusto uusiutuu eri vauhdilla eri ikäisillä. Etenkin nuorena hankittu vahva luumassa antaa hyvän lähtökohdan luumassan hyvinvoinnille myös myöhempinä ikävuosina.

Erityisen tärkeää luuston rakennusaineiden saanti on kolmenkymmenen ikävuoden jälkeen, koska silloin luumassaa hajoaa nopeampaan tahtiin kuin uutta muodostuu.

Lihasten hyvinvoinnille

Lihakset ovat tärkeä osa tuki- ja liikuntaelimistöämme, ja edellytys sille, että voimme liikkua. Ihmisellä on yli 600 lihasta ja ne koostuvat lihassoluista, jotka supistuessaan saavat aikaan liikkeen. Magnesiumia tarvitaan muun muassa lihasten supistamiseksi, jonka vuoksi riittävä magnesiumin saanti on tärkeää lihasten toiminnalle.

Cal-Mag sisältää magnesiumia ja kalsiumia, jotka edistävät lihasten normaalia toimintaa. Niiden lisäksi Cal-Mag sisältää D-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

Tutustumistarjous

Uutena asiakkaana voit kokeilla Cal-Mag-ravintolisää puoleen hintaan. Saat ensimmäinen pakkauksen hintaan 6,95 € (norm. 13,90). Tuotteemme toimitetaan kätevästi postitse suoraan kotiin, eikä tilauksiin liity sitoutumisaikaa. Voit koska tahansa tauottaa tai peruuttaa tilauksesi.

Yksi pakkaus Cal-Magia sisältää 100 tablettia, mikä vastaa seitsemän viikon annosta suositellulla vuorokausiannostuksella. Suositeltu vuorokausiannos on 2 tablettia ruokailun yhteydessä.

 • Ainesosat

  Cal-Mag-ravintolisä sisältää kalsiumia, magnesiumia ja D-vitamiinia, jotka ovat hyväksi erityisesti luustolle ja lihasten toiminnalle.

  Yksi pakkaus Cal-Magia sisältää 100 tablettia ja kattaa yhden henkilön suositellun päiväannoksen seitsemäksi viikoksi.

  Suositeltu vuorokausiannos: 2 tablettia ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää.

  Ainesosat Määrä (2 kaps.) Prosenttia vertailuarvosta
  Kalsium 400 mg 50 %
  Magnesium 187,5 mg 50 %
  D3-vitamiinia 5 µg 100 %

  Ainesosat

  Kalsiumkarbonaatti, magnesiumoksidi, maltodekstriini, sakeuttamisaine (mikrokiteinen selluloosa, rasvahapot, rasvahappojen magnesiumsuolat), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, titaanioksidi, glyserol), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), kolekalsiferoli (D-vitamiini).

  Säilöntäaineeton. Ei sisällä geenimanipuloituja ainesosia. Säilytetään kuivassa ja viileässä sekä lasten ulottumattomissa. Parasta ennen päivämäärä on merkattu pakkaukseen.

  Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa.

 • Usein kysyttyä