Cal-Mag

 • Luuston ja lihasten hyvinvointiin
 • Kalsiumia, magnesiumia ja D-vitamiinia
 • Tutustumistarjouksena kestotilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan

Kokeile puoleen hintaan

Vain 7,20€ 14,40€

Cal-Mag

Luuston ja lihasten hyvinvointiin kehitetty täsmätuote.

Cal-Mag-ravintolisä sisältää kalsiumia, magnesiumia ja D-vitamiinia, jotka yhdessä tukevat erityisesti luuston ja lihasten hyvinvontia.

Tärkeät luuston rakennusaineet

Cal-Mag™ sisältää runsaasti kalsiumia, joka on tarpeellista luuston ja hampaiden pysymiselle normaalina. Cal-Mag sisältää myös magnesiumia ja D-vitamiinia, jotka edistävät luiden ja hampaiden pysymistä normaaleina.

Vahva luusto on tärkeä, jotta voi liikkua aktiivisesti ja säilyttää hyvän ryhdin koko elämän ajan. Kivennäisaineet kalsium ja magnesium ovat tärkeitä luuston rakennusaineita. D-vitamiinia keho tarvitsee kalsiumin imeytymiseen ja sitä kautta kalsiumin hyödyntämiseen luuston rakennusaineena.

Luuston rakenne uusiutuu läpi koko elämän ja siksi säännöllinen kalsiumin saanti on tärkeää terveen luuston ylläpitämiseksi. Luusto uusiutuu eri vauhdilla eri ikäisillä. Etenkin nuorena hankittu vahva luumassa antaa hyvän lähtökohdan luumassan hyvinvoinnille myös myöhempinä ikävuosina.

Erityisen tärkeää luuston rakennusaineiden saanti on kolmenkymmenen ikävuoden jälkeen, koska silloin luumassaa hajoaa nopeampaan tahtiin kuin uutta muodostuu.

Lihasten hyvinvoinnille

Lihakset ovat tärkeä osa tuki- ja liikuntaelimistöämme, ja edellytys sille, että voimme liikkua. Ihmisellä on yli 600 lihasta ja ne koostuvat lihassoluista, jotka supistuessaan saavat aikaan liikkeen. Magnesiumia tarvitaan muun muassa lihasten supistamiseksi, jonka vuoksi riittävä magnesiumin saanti on tärkeää lihasten toiminnalle.

Cal-Mag sisältää magnesiumia ja kalsiumia, jotka edistävät lihasten normaalia toimintaa. Niiden lisäksi Cal-Mag sisältää D-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

Tutustumistarjous

Uutena asiakkaana voit kokeilla Cal-Mag-ravintolisää puoleen hintaan. Saat kestotilauksen ensimmäisen pakkauksen hintaan 7,20 € (norm. 14,40).

Seuraavat lähetykset normaalihintaan kuuden viikon välein kätevästi suoraan kotiin toimitettuna. Tilauksiimme ei liity sitovaa määräaikaa, voit siis koska tahansa muuttaa tilauksesi toimitusväliä, tauottaa tai peruuttaa tilauksesi.

Yksi pakkaus Cal-Magia sisältää 88 tablettia, mikä vastaa kuuden viikon annosta suositellulla vuorokausiannostuksella. Suositeltu vuorokausiannos on 2 tablettia ruokailun yhteydessä.

 • Ainesosat

  Cal-Mag-ravintolisä sisältää kalsiumia, magnesiumia ja D-vitamiinia, jotka ovat hyväksi erityisesti luustolle ja lihasten toiminnalle.

  Yksi pakkaus Cal-Magia sisältää 88 tablettia ja kattaa yhden henkilön suositellun päiväannoksen kuudeksi viikoksi.

  Suositeltu vuorokausiannos: 2 tablettia ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää.

  Sisältö / Innehåll Määrä / Mängd (2 tabl.) Prosenttia vertailuarvosta / Procent av referensintag
  Kalsium 400 mg 50 %
  Magnesium 187,5 mg 50 %
  D3-vitamiini / D3-vitamin 5 µg 100 %

  Ainesosat

  Kalsiumkarbonaatti (kalsium), magnesiumoksidi (magnesium), maltodekstriini, sakeuttamisaine (mikrokiteinen selluloosa, rasvahapot, rasvahappojen magnesiumsuolat), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, riisitärkkelys), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), kolekalsiferoli (D-vitamiini).

  Suositeltu vuorokausiannos: 2 tablettia ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Tabletteja ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Säilytetään kuivassa ja pimeässä sekä poissa lasten ulottuvilta.

  Ingredienser

  Kalsiumkarbonat (kalsium), magnesiumoksid (magnesium), maltodekstrin, fortykningsmiddel/förtjockningsmedel (mikrokrystallinsk cellulose, stearinsyre, magnesiumsalter av fettsyrer), overflatebehandlingsmiddel/ytbehandlingsmedel (hydroksypropylmetylcellulose, hydroksypropylcellulose, risstivelse/risstärkelse), antiklumpemiddel/klumpförebyggande medel (silisiumdioksid/kiseldioxid), kolekalsiferol (vitamin D).

  Rekommenderat dagligt intag: 2 tabletter, i samband med måltid. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Tabletter rekommenderas ej till barn under 3 år. Kosttillskott bör inte ersätta en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil och ska inte ersätta läkemedel. Vid graviditet eller användning av receptbelagda läkemedel bör läkare informeras om användning av kosttillskott. Förvaras torrt, mörkt och oåtkomligt för barn.

 • Usein kysyttyä