Cal-Mag

 • Luuston ja lihasten hyvinvointiin
 • Kalsiumia, magnesiumia ja D-vitamiinia
 • Tutustumistarjouksena kestotilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan

Kokeile puoleen hintaan

Vain 7,20€ 14,40€

Cal-Mag

Luuston ja lihasten hyvinvointiin kehitetty täsmätuote.

Cal-Mag-ravintolisä sisältää kalsiumia, magnesiumia ja D-vitamiinia, jotka yhdessä tukevat erityisesti luuston ja lihasten hyvinvontia.

Tärkeät luuston rakennusaineet

Cal-Mag™ sisältää runsaasti kalsiumia, joka on tarpeellista luuston ja hampaiden pysymiselle normaalina. Cal-Mag sisältää myös magnesiumia ja D-vitamiinia, jotka edistävät luiden ja hampaiden pysymistä normaaleina.

Vahva luusto on tärkeä, jotta voi liikkua aktiivisesti ja säilyttää hyvän ryhdin koko elämän ajan. Kivennäisaineet kalsium ja magnesium ovat tärkeitä luuston rakennusaineita. D-vitamiinia keho tarvitsee kalsiumin imeytymiseen ja sitä kautta kalsiumin hyödyntämiseen luuston rakennusaineena.

Luuston rakenne uusiutuu läpi koko elämän ja siksi säännöllinen kalsiumin saanti on tärkeää terveen luuston ylläpitämiseksi. Luusto uusiutuu eri vauhdilla eri ikäisillä. Etenkin nuorena hankittu vahva luumassa antaa hyvän lähtökohdan luumassan hyvinvoinnille myös myöhempinä ikävuosina.

Erityisen tärkeää luuston rakennusaineiden saanti on kolmenkymmenen ikävuoden jälkeen, koska silloin luumassaa hajoaa nopeampaan tahtiin kuin uutta muodostuu.

Lihasten hyvinvoinnille

Lihakset ovat tärkeä osa tuki- ja liikuntaelimistöämme, ja edellytys sille, että voimme liikkua. Ihmisellä on yli 600 lihasta ja ne koostuvat lihassoluista, jotka supistuessaan saavat aikaan liikkeen. Magnesiumia tarvitaan muun muassa lihasten supistamiseksi, jonka vuoksi riittävä magnesiumin saanti on tärkeää lihasten toiminnalle.

Cal-Mag sisältää magnesiumia ja kalsiumia, jotka edistävät lihasten normaalia toimintaa. Niiden lisäksi Cal-Mag sisältää D-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

Tutustumistarjous

Uutena asiakkaana voit kokeilla Cal-Mag-ravintolisää puoleen hintaan. Saat kestotilauksen ensimmäisen pakkauksen hintaan 7,20 € (norm. 14,40).

Seuraavat lähetykset normaalihintaan kuuden viikon välein kätevästi suoraan kotiin toimitettuna. Tilauksiimme ei liity sitovaa määräaikaa, voit siis koska tahansa muuttaa tilauksesi toimitusväliä, tauottaa tai peruuttaa tilauksesi.

Yksi pakkaus Cal-Magia sisältää 88 tablettia, mikä vastaa kuuden viikon annosta suositellulla vuorokausiannostuksella. Suositeltu vuorokausiannos on 2 tablettia ruokailun yhteydessä.

 • Ainesosat

 • Usein kysyttyä

  Täältä löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia Cal-Magista.

  Miten Cal-Mag vaikuttaa?

  Cal-Mag sisältää kalsiumia, magnesiumia ja D-vitamiinia.

  • Kalsium, magnesium ja D-vitamiini edistävät luuston ja hampaiden pysymistä normaalina
  • Magnesium, kalsium ja D-vitamiini edistävät lihasten normaalia toimintaa

  Montako Cal-Mag-tablettia tulee syödä?

  Suositeltu vuorokausiannos on 2 tablettia. Tabletit on hyvä ottaa ruokailun yhteydessä.

  Voinko syödä sekä Cal-Magia että muita VitaeLabin ravintolisiä?

  Cal-Magin voi hyvin yhdistää muihin VitaeLabin ravintolisiin. VitaeLabin muut ravintolisät eivät sisällä kalsiumia ja magnesiumia.

  Onko Cal-Magilla sivuvaikutuksia?

  Cal-Mag sisältää ainoastaan elimistön tarvitsemia kivennäisaineita ja vitamiineja. Tunnettuja sivuvaikutuksia tai sivuvaikutuksen vaaraa ei ole suositeltua vuorokausiannosta (kaksi tablettia vuorokaudessa) noudattaessa.

  Voinko syödä Cal-Magia vaikka syön lääkkeitä?

  Cal-Magin käytöstä johtuvia sivuvaikutuksia ei ole tiedossa. Tiedossa ei myöskään ole, että Cal-Magin ainesosat reagoisivat lääkkeisiin tai että ne voisivat pahentaa sairauksia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita ettei sellaisia vaikutuksia voisi ilmaantua.

  Cal-Magia on tarkoitus syödä monipuolisen ruokavalion lisänä, eikä sillä voi korvata mitään lääkärin määräämää lääkettä. Jos olet epävarma, keskustele aina lääkärin kanssa ravintolisän syömisen aloittamisesta. Lääkärille on hyvä muutenkin kertoa ravintolisien käytöstä. Se on erityisen tärkeää, jos sinulla on krooninen sairaus tai olet menossa leikkaukseen.