VL_FI_VitaePro_uusi_badge_1200x600_0622_FI.jpg

Hyviä uutisia nivelillesi!

Kesällä 2022 kaksikymmentä vuotta täyttävä VitaePro-ravintolisä saa uuden päivitetyn koostumuksen nivelten hyvinvointiin.

VitaeLab on 20 vuoden ajan auttanut ihmisiä parempaan arkeen tehokkaiden ja korkealaatuisten lisäravinteiden avulla. Työskentelemme jatkuvasti tuotekehityksen parissa, jotta asiakkaamme saavat käyttöönsä parhaat mahdolliset tuotteet. Meillä onkin iloisia uutisia – VitaePron koostumusta on nyt uusittu. Uudistettuun koostumukseen on lisätty entistä enemmän niveliä suojaavaa Boswellia serrata -kasviuutetta. Tämän lisäksi koostumus on saanut kokonaan uuden ainesosan, mangaanin, jolla on monia tärkeitä tehtäviä kehossamme. Yksi näistä tehtävistä on hoitaa nivelissä, nivelsiteissä ja rustossa olevaa sidekudosta.

Nyt vielä enemmän Boswellia serrataa nivelille

Uusittu VitaePro sisältää entistä enemmän Boswellia serrata -kasviuutetta nivelten hyvinvointiin. Kasviuutetta on käytetty ylläpitämään nivelten hyvinvointia jo tuhansia vuosia, ja useat tutkimukset ovat todenneet, että sillä on vaikutuksia nivelille. Vuoden 2014 Cochrane-katsaus* osoitti Boswellia serratan olevan yksi ainoista tutkituista 33 kasvista, jolla on positiivinen vaikutus niveliin. Katsauksen loppuyhteenvedossa todettiin laadukkaan tutkimusaineiston osoittaneen, että Boswellia serrata auttaa pitämään nivelet miellyttävän tuntuisina.

Uudistunut VitaePro sisältää nyt 125 mg Boswellia serrata -kasviuutetta.

Rikastettu uudella ainesosalla

Boswellia serratan kasvatetun määrän lisäksi, VitaePron koostumusta on päivitetty kokonaan uudella ainesosalla, mangaanilla. Mangaani on kehollemme välttämätön kivennäisaine, joka huolehtii muun muassa kehomme sidekudoksista. Se edistää sidekudoksen normaalia muodostumista. Sidekudos yhdistää lihakset luustoomme ja mahdollistaa näin kehon liikkumisen. Sitä löytyykin esimerkiksi nivelistä, nivelsiteistä ja jänteistä.

Ainesosat useille kehon toiminnoille

VitaePro sisältää edelleen samoja tutkitusti tehokkaita ainesosia kuin aikaisemmin kehon hyväksi. Sen koostumus sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän ainesosia lihaksille ja nivelille, vireyteen, vastustuskyvylle, sydämelle ja verenkierrolle sekä solujen suojaksi. Tämän koostumuksen ytimessä ovat edelleen samat kasviuutteet, jotka ovat tehneet VitaeProsta yhden suosituimmista ravintolisistä tukemaan aktiivista elämää aina vuodesta 2002 lähtien.

*Cochrane-katsaukset ovat systemaattisia terveysalan tutkimustiivistelmiä. Ne ovat kansainvälisesti arvostettuja, luotettavaan näyttöön perustuvia katsauksia terveydenhuollon menetelmien vaikuttavuudesta.

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Tutustumistarjouksena tilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan! Ei sitovaa määräaikaa
  • Asiakkaana olet mukana arvonnassa ja voit voittaa Helkaman sähköpyörän

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 15,95€ 31,90€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk). VERENKIERROLLE: Oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä. SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.