VL_FI_Uusi_VitaePRo_Sydamelle_1200x600.jpg

6 hyvää syytä kokeilla uudistunutta VitaeProta

Ainutlaatuisen yhdistelmän tehokkaita ainesosia sisältävä VitaePro on jo vuosien ajan auttanut useita suomalaisia viettämään aktiivisempaa elämää. Nyt uudistunut VitaePro sisältää tehoyhdistelmän omega-3-rasvahappoja ja oliiviuutetta, ja on siksi entistäkin parempi sydämen hyvinvoinnille.

Virkeä olo syntyy koko kehon yhteistyönä

VitaePro on yksi Suomen suosituimmista ravintolisistä, ja se on suunniteltu edistämään kokonaisvaltaista hyvinvointia tukemalla liikkumista ja sen kautta syntyvää hyvää oloa. VitaePron koostumus syntyy useiden tehokkaiden ainesosien ainutlaatuisesta yhdistelmästä - voimakkaat luonnon antioksidantit, kasviuutteet, useat eri vitamiinit sekä elintärkeät omega-3-rasvahapot tukevat monipuolisesti koko kehon toimintoja. Jokaisen ainesosan terveyttä edistävä vaikutus on tutkitusti todistettu, ja yhdessä ne lisäävät hyvinvointia edistämällä muun muassa lihasten ja nivelten terveyttä, vastustuskykyä ja energiatasoa.

Kun keho saa kaikki tarvittavat ravintoaineet, on olo virkeä ja aktiivisena pysyminen helpompaa. VitaePron käyttäjistä jopa 94% onkin tyytyväisiä tuotteeseen ja suosittelisi sitä myös muille.*  Nyt jatkuvan tuotekehityksen myötä uudistuneeseen VitaeProhon on lisätty uusi ainesosa, jota tekee siitä entistäkin paremman sydämen ja verenkierron terveydelle.

Sydämen hyvinvointia oliiveista ja omega-3-rasvahapoista

Sydän on sekä kehomme että verenkiertojärjestelmämme keskiössä, ja siitä huolehtiminen on tärkeää läpi elämän. VitaePron uudistuneeseen koostumukseen lisätty oliiviuute sisältää runsaan määrän oliiviöljyn polyfenolia hydroksityrosolia, joka on verenkiertoa suojaava luonnollinen antioksidantti. Antioksidanttien tehtävänä on suojata kehomme soluja, kudoksia ja elimiä haitalliselta hapettumiselta. Oliiviöljyn polyfenolit suojaavat veren rasvoja tältä hapettumiselta, joka voi vaikuttaa veren virtaukseen suonissa. Näin sekä sydän että verenkierto voivat hoitaa tärkeitä tehtäviään kuten pitääkin.

Ruokavaliossamme merkittävimmät hydroksityrosolin lähteet ovat oliiviöljyt ja oliivit. Teollisen käsittelyprosessin myötä, antioksidantti kuitenkin osittain häviää oliiveista ennen kuin ne saapuvat lautasellemme asti. Tämän takia esimerkiksi oliiviöljyn hydroksityrosolipitoisuus voi olla hyvin alhainen. Antioksidantin terveysvaikutukset saadakseen, tulisikin nauttia päivittäin 20 g eli 0,2 dl laadukasta ekstra-neitsytoliiviöljyä. Vastaava määrä hydroksityrosolia löytyy nyt myös yhdestä VitaePro -kapselista.

Oliiviuute yhdessä VitaePron sisältämien omega-3-rasvahappojen kanssa muodostavat todellisen tehoyhdistelmän edistämään sydämen hyvinvointia, sillä kummallakin ainesosalla on omat mekanisminsa sydämen ja verenkierron terveyden tukemiseksi. Kun keho saa ravinnosta parhaan mahdollisen tuen, sujuvat arjen aktiviteetitkin mutkattomammin.

6 hyvää syytä kokeilla VitaeProta

  1. Erittäin tehokas nivelten ja lihasten hyvinvointiin
  2. Koostumus on suunniteltu tukemaan monipuolisesti koko kehon hyvinvointia
  3. Käyttäjistä 94% on tyytyväisiä tuotteeseen ja suosittelisi sitä myös muille*
  4. Tuote toimitetaan suoraan kotiin, mikä säästää aikaa ja vaivaa
  5. Uudet asiakkaat voivat kokeilla puoleen hintaan
  6. Tilaus on toistaiseksi voimassa oleva, ilman sitoutumista. Tilauksen voi siis koska tahansa tauottaa tai lakkauttaa.

Tutustumistarjouksena voit nyt kokeilla VitaeProta ensimmäiset 6 viikkoa puoleen hintaan! Toimitus suoraan kotiin ja tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteiden saavuttua. Ei sitoutumisaikaa.

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Tutustumistarjous -50%
  • Ei sitoutumisaikaa.

Kokeile puoleen hintaan!

Nyt vain 14,75€ 29,50€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk). VERENKIERROLLE: Oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä. SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.