1200x600_06.jpg

VitaePron parannettu koostumus lihaksille

Jo tuotteen synnystä lähtien VitaePro on pyrkinyt tarjoamaan käyttäjilleen parhaan mahdollisen tuen hyvinvoiville lihaksille ja nivelille. Nyt parannetun koostumuksen ansiosta VitaePro tukee lihasten toimintaa entistä paremmin.

VitaePron tavoitteena on olla osa käyttäjiensä aktiivista elämäntyyliä ja sen ylläpitoa. Olipa aktiivisuutesi sitten koiran kanssa lenkkeilyä, puutarhatöitä tai rankempia urheilusuorituksia, VitaePro on mitä todennäköisimmin myös sinulle sopiva ravintolisäkumppani. Sen monipuoliset ja tarkoin valitut ainesosat tukevat tutkitusti liikkumiselle tärkeitä kehon toimintoja: erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointia sekä sydäntä, jaksamista ja vahvaa vastustuskykyä. 

Olemme sitoutuneet jatkuvaan kehitystyöhön tarjotaksemme asiakkaillemme parhaan mahdollisen ravintolisän liikkumisen tueksi. Siksi VitaePron koostumusta on nyt päivitetty vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita ja tarjoamaan paremman tuen myös lihasten hyvinvoinnille. 

Uudistettu koostumus lihaksille 

VitaePron parannetun koostumuksen avulla haluamme tarjota entistä paremman tuotteen tukemaan lihasten terveyttä. Siksi olemme kasvattaneet VitaePron sisältämän D-vitamiinin määrän 20 μg:aan. Kaikki tunnemme D-vitamiinin monipuoliset hyödyt keholle. Päätös lisätä tuotteen vitamiinipitoisuutta perustuu ainesosan tieteelliseen tutkimukseen ja D-vitamiinin vakiintuneeseen rooliin myös lihasten terveyden tukemisessa. D-vitamiinin on todistettu edistävän lihasten normaalia toimintaa. 

Terveysviranomaiset suosittelevat joillekin väestöryhmille D-vitamiinin lisäämistä ruokavalioon ruuan tai lisäravinteiden kautta. Erityisen tärkeää riittävästä D-vitamiininsaannista huolehtiminen on esimerkiksi vanhuksille ja henkilöille, jotka viettävät paljon aikaa sisätiloissa. Lisäämällä VitaePron D-vitamiinin määrää, noudatamme myös terveysviranomaisten viimeisimpiä suosituksia vitamiinin osalta.  

Autamme tuhansia ihmisiä aktiivisempaan elämään 

Asiakkaamme kertovat, että heille syitä käyttää VitaeProta päivittäin ovat erityisesti siitä saatavat hyödyt lihaksille ja nivelille, kehon jäykkyydelle sekä erilaisten vaivojen ennaltaehkäisy. Myös 91% VitaePron pitkäaikaisista käyttäjistä kertoo olevansa aktiivisempia ravintolisän käytön myötä. Tämä juuri on VitaePron ytimisessä - liikkuminen on parasta huolenpitoa keholle.  

Kehittämällä VitaeProta jatkuvasti sitoudumme siihen, että ottamalla yhden VitaePro-kapselin päivässä, voit tarjota kehollesi ravintoaineita, jotka tukevat sen toimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. VitaePro auttanut jo yli parikymmentä vuotta tuhansia ihmisiä elämään aktiivisempaa elämää ja uskomme, että uudistunut VitaePro tekee niin jatkossakin. 

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Nyt parannettu koostumus lihaksille!
  • Tilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan ja nyt kaupan päälle lämpövoide
  • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 17,75€ 35,50€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.