VL_Article_Floating_1200x600.jpg

Uusi ja parempi VitaePro

Uudistunut VitaePro on nyt entistäkin parempi ja sisältää uuden ainesosan vastustuskyvylle.

Maailma elää ympärillämme ja kehittyy jatkuvasti. Myös VitaePron koostumuksen parissa tehdään jatkuvaa kehitystyötä, jotta voimme tarjota tuotteen, joka vastaa asiakkaidemme toiveita ja tarpeita. VitaePron kehitystyön tavoitteena on tarjota tehokkaat sekä laadukkaat ainesosat luomaan perustaa aktiiviselle elämälle, erityisesti tukemaan lihasten ja nivelten hyvinvointia.

Nyt myös sinkkiä vastustuskyvylle

Uudistuneen VitaePron koostumukseen on nyt lisätty aktiivisia ainesosia, mikä tekee siitä entistäkin paremman kumppanin hyvinvoinnin tukemiseen. Koostumuksessa on uutena ainesosana sinkkiä, joka on ihmiskeholle välttämätön mineraali jolla on monia myönteisiä vaikutuksia kehomme toimintoihin. Monet meistä tuntevat sinkin erityisesti sen vastuskykyä vahvistavista ominaisuuksista. Sinkki tutkitusti edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Se myös edistää normaaleja kognitiivisia toimintoja ja hermoston toimintaa. Lisäksi sinkki vaikuttaa ihon ja hiusten hyvinvointiin. Sinkkiä ei kuitenkaan varastoidu elimistöön, joten sitä tulisi saada ravinnosta päivittäin.

B1-vitamiinia sydämelle

Toinen lisäys uuteen VitaePro-koostumukseen on B1-vitamiini, jota kutsutaan myös tiamiiniksi. Se on välttämätön vitamiini, jota löytyy melkein kaikista kehomme soluista. Tiamiinin tärkeisiin tehtäviin kuuluu muun muassa sydämen normaalin toiminnan tukeminen. Tämän lisäksi tiamiini tukee hyväksyttyjen terveysväitteiden mukaan myös normaaleja psykologisia toimintoja sekä hermoston normaalia toimintaa. Tiamiinilla on lisäksi positiivinen vaikutus normaaliin energiantuotannon aineenvaihduntaan. Koska B1-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, sen päivittäinen saanti ravinnosta on välttämätöntä hyvinvoinnillemme.

Lihasten ja nivelten hyvinvoinnille

Kehomme lihakset ja nivelet ovat tärkeitä liikkumisen mahdollistajia läpi elämämme, ja niiden on kestettävä paljon rasitusta päivästä toiseen. Aktiivisuus ja oikeanlainen ravinto ovat avainasemassa lihasten ja nivelten hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Voimaharjoittelu on lempeä tapa kasvattaa kehoa tukevaa lihasmassaa, ja nivelet taas tarvitsevat puolestaan liikettä - silloin niveltä voiteleva nivelneste pääsee liikkumaan ja tarvittavat ravinteet kulkeutumaan nivelnesteen mukana. Ottamalla yhden VitaePro-kapselin päivässä voit tarjota lihaksille ja nivelille niiden toimintaa tukevia ravintoaineita. VitaePro sisältää D-vitamiinia, joka edistää normaalia lihasten toimintaa, ja Boswellia serrata -kasviuutetta, joka auttaa ylläpitämään miellyttävää tunnetta nivelissä.

Laadukkaat ainesosat koko kehollesi

VitaePron menestyksen kulmakiviä ovat alusta asti olleet kasvipohjaiset uutteet, luonnolliset antioksidantit: astaksantiini, luteiini ja zeaksantiini. Olemme vuosien varrella yhdistäneet uusia, tehokkaita ainesosia niiden ympärille luodaksemme edistyneen tuotteen, joka vastaa käyttäjiensä tarpeita. Alkuperäisten ainesosien lisäksi VitaePro sisältää nykyään yhä monipuolisemman valikoiman aktiivisia aineita laadukkaista lähteistä koko kehollesi; Boswellia serrata, omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA), B1-, B12-, C-, D3- ja E-vitamiinit, mangaani ja seleeni sekä nyt myös sinkki. Siksi VitaePro on yksi Pohjoismaiden suosituimmista ravintolisistä ja monien ykkösvalinta erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointiin.

Autamme tuhansia ihmisiä aktiivisempaan elämään

Jokaisella meistä on erilaiset lähtökohdat ja tavoitteet oman hyvinvoinnin suhteen, mutta VitaePron monipuoliset hyödyt sopivat kaikille. Joten riippumatta siitä, tarvitsetko tukea lihas- ja nivelvaivoihin tai haluatko ehkäistä tulevia vaivoja, tukea vastustuskykyäsi tai ehkä vähentää väsymystä, ottamalla yhden VitaePro-kapselin päivässä, voit tarjota kehollesi ravintoaineita, jotka tukevat sen toimintaa parhaalla mahdollisella tavalla. VitaePro auttanut jo yli parikymmentä vuotta tuhansia ihmisiä elämään aktiivisempaa elämää ja uskomme, että uusittu VitaePro tekee niin jatkossakin.

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas erityisesti lihaksille ja nivelille
  • Nyt uusi koostumus vastustuskyvylle
  • Tutustumistarjouksena tilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan! Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 16,90€ 33,80€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.