VP_Eini_Tea_1200x600.jpg

Eini

Haluan säilyttää tämän vireyden myös kuusikymppisenä!

“Monesti keikoilla ihmiset saattavat kysyä käytänkö VitaeProta oikeasti ja siihen voin mielelläni vastata kyllä ja suositella sitä myös muille. Itse uskon, että liikkuvuuteni ei olisi näin hyvä ilman ravintolisän tuomaa pientä lisää hyvinvointiini. Se todella toimii!”

Energinen Eini on kaikille tuttu

Eini on varmasti yksi koko kansan tuntemia artisteja – upean naisen ura on kestänyt jo kunnioitettavan neljän vuosikymmenen ajan. Ikinuori Eini on keikkaillut aktiivisesti 1970-luvusta lähtien, eikä menossa näy hidastumisen merkkejä – diskokuningatar kiertää edelleen keikkalavoilla ympäri Suomea. Ura sai rakettilähdön, kun Eini levytti vain 17-vuotiaana Baccaran hitistä suomenkielisen version, kaikkein tunnetuimman kappaleensa, Yes Sir, alkaa polttaa.

Lasten ollessa pieniä Eini keikkaili tiiviisti, ja disko vaihtui tanssimusiikkiin. Uuden vuosituhannen alun jälkeen Eini on palasi jälleen diskoiskelmien pariin. On lahjakas nainen ehtinyt kokeilla taitojaan muuallakin kuin musiikin parissa - vuonna 1984 Eini nähtiin elokuvakankaalla esiintymällä kaikkien aikojan menestyneimmässä Uuno Turhapuro elokuvassa ”Uuno armeija leivissä”. Vuonna 2019 artisti taas nähtiin tanssimassa yhtenä tähtioppilaista Tanssii tähtien kanssa –ohjelmassa. Syksyllä 2020 Eini juhlisti tuplamerkkipäiviä, sillä laulajatar täytti pyöreät 60 vuotta ja julkaisi samalla neljännentoista studioalbuminsa, Vihdoin valmis.

Haluan antaa yleisölle kaikkeni

Einin imagoon on kuulunut jo ensimmäisestä levytyksestä lähtien energisyys, sporttisuus ja vahva läsnäolo lavalla tanssien ja esiintyen. Keikkailevan artistin elämä on kuitenkin vaativaa, sillä on jaksettava reissata paikasta toiseen ja keikoilla on aina oltava kykenevä antamaan kaikkensa eikä väsymys saa näkyä olemuksessa tai esiintymisessä. Esiintymisen vastapainona elämään kuuluu itsestä ja omasta jaksamisestaan huolehtiminen. Kuntoilun suhteen hän on aina ollut ahkera ja panostanut omaan hyvinvointiinsa.

”Olen aina kuntoillut ja kiinnittänyt ruokavaliooni huomiota. Silti joskus tuntuu, että kroppa on kankea. Haluan ylläpitää kropan liikkuvuutta ja tätä vireyttä, jotta säilytän energisyyteni myös keikoilla.”

VitaeProta Eini kokeili vuonna 2018, ja se on siitä asti ollut säännöllinen osa hänen hyvinvointirutiiniaan. “Minun ammatissani on todella tärkeää, että itsestään pitää hyvää huolta, jotta yleisölle voi antaa kaikkensa. VitaePron käyttö näkyy siinä, miten jaksan ja esiinnyn, vireystasoni on korkealla. Ja koska liikun paljon, nivelten hyvinvointi on minulle tärkeää. Siksi VitaePro on minun valintani. Se todella toimii!”

Energisenä uuteen vuosikymmeneen

Einin valoisa ja pulppuava persoona sekä nuorekas tyyli herättävät ihastusta monissa. Kaunis nainen ei ole luopunut itselleen ominaisesta naisellisesta tyylistä ikävuosien karttuessa, vaan korkeat saappaat ja minihameet kuuluvat yhä laulajattaren lookiin. Tärkeimpänä nuorekkuuden säilyttämisessä Eini näkee nämä perusasiat:

“Jokapäiväinen liikunta tavalla tai toisella on minulle äärimmäisen tärkeää. Salitreenit ovat lihaskuntoni ylläpitäjä. Lisäksi ulkoilen kävelyn sekä sauvakävelyn muodossa, kun haluan reippaampaa sykkeen nostattavaa liikuntaa. Aamuisin nautin rauhallisen aamupalan, otan vitamiinit ja lisäravinteet, ja muutoinkin huolehdin hyvästä ravinnosta. “

Ikävuosien karttuminen ei ole hidastanut Einiä, vaan laulajatar on siirtynyt uudelle vuosikymmenelle itselleen ominaiseen tapaan energisenä ja eteenpäin katsoen. Eini kokee, ettei ikääntyminen ole muuttanut hänen suhtautumistaan hyvinvointiin kovinkaan paljon, vaan samat rutiinit kulkevat yhä mukana kuin ennenkin. “Ainoa mistä olen nykyisin tarkempi, on hyvät yöunet. On ihanaa herätä levänneenä uuteen päivään.”

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Tutustumistarjous -50%
  • Nyt kaupan päälle ImmunoPlus-ravintolisä ja online-liikuntapalvelu

Kokeile puoleen hintaan!

Nyt vain 14,75€ 29,50€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk). VERENKIERROLLE: Oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä. SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.