VL_VP_Eini_1200x600.png

Eini

Haluan säilyttää tämän vireyden!

Monesti keikoilla ihmiset saattavat kysyä käytänkö VitaeProta oikeasti ja siihen voin mielelläni vastata kyllä ja suositella sitä myös muille. Itse uskon, että liikkuvuuteni ei olisi näin hyvä ilman ravintolisän tuomaa pientä lisää hyvinvointiini. Se todella toimii!”

Energinen Eini on kaikille tuttu

Ikinuori Eini on keikkaillut aktiivisesti 1970-luvusta lähtien, eikä menossa näy hidastumisen merkkejä – diskokuningatar kiertää edelleen keikkalavoilla ympäri Suomea useana päivänä viikossa. Ura sai rakettilähdön, kun Eini levytti vain 17-vuotiaana Baccaran hitistä suomenkielisen version, kaikkein tunnetuimman kappaleensa, Yes Sir, alkaa polttaa.

Lasten ollessa pieniä Eini keikkaili tiiviisti, ja disko vaihtui tanssimusiikkiin. Uuden vuosituhannen alun jälkeen Eini on palasi jälleen diskoiskelmien pariin ja nyt syksyllä 2019 Einiltä ilmestyi jälleen myös uusia levytyksiä. On Eini ehtinyt kokeilla taitojaan myös elokuvakankaalla esiintymällä kaikkien aikojan menestyneimmässä Uuno Turhapuro elokuvassa ”Uuno armeija leivissä” 1984.

Haluan antaa yleisölle kaikkeni

Einin imagoon on kuulunut jo ensimmäisestä levytyksestä lähtien energisyys, sporttisuus ja vahva läsnäolo lavalla tanssien ja esiintyen. Keikkailevan artistin elämä on kuitenkin vaativaa, sillä on jaksettava reissata paikasta toiseen ja keikoilla on aina oltava kykenevä antamaan kaikkensa eikä väsymys saa näkyä olemuksessa tai esiintymisessä. Esiintymisen vastapainona elämään kuuluu itsestä ja omasta jaksamisestaan huolehtiminen. Kuntoilun suhteen hän on aina ollut ahkera ja panostanut omaan hyvinvointiinsa.

”Olen aina kuntoillut ja kiinnittänyt ruokavaliooni huomiota. Silti joskus tuntuu, että kroppa on kankea. Haluan ylläpitää kropan liikkuvuutta ja tätä vireyttä, jotta säilytän energisyyteni myös keikoilla. Minun ammatissani on todella tärkeää,
että itsestään pitää hyvää huolta, jotta yleisölle voi antaa kaikkensa. Siksi VitaePro on minun valintani. Se todella toimii!”

Uusia haasteita

Tänä syksynä Einin yksi pitkäaikainen unelma toteutui, kun hänet valittiin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman yhdeksi tähtioppilaaksi. Eini ei kauaa miettinyt, vaan oli heti valmis ottamaan haasteen vastaan ja sukeltamaan tanssin maailmaan.

Tanssi, jos mikä, vaatii kropalta todella paljon. Koko kehon hallinta, lihasten ja nivelten hyvinvointi sekä kropan liikkuvuus ovat edellytyksiä tanssin sujuvuudelle. Tähtioppilailta vaaditaan myös hyvää jaksamista ja energiaa, sillä kilpailijat viettävät lukemattomia treenitunteja tanssiopettajiensa kanssa harjoitellen askelia ja hioen vaikeita koreografioitaan uusien tanssien pyörteissä.

"VitaePro -ravintolisää aloin käyttämään pari kesää sitten ja se todella tuntuu toimivan minulle. Ja se näkyy siinä, miten jaksan ja esiinnyn, vireystasoni on korkealla. Ja koska liikun paljon, nivelten hyvinvointi on minulle tärkeää. Tanssitreeneistä sain hurjasti liikunnallista iloa ja virtaa lisää ja oli hienoa huomata, kuinka kroppa kestää ja lihakset kehittyvät uutta lajia treenatessa. Tanssikilpailumatka oli huikea kokemus ja onneksi lähdin siihen mukaan!"

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Antioksidantteja, vitamiineja, omega-3-rasvahappoja ja kasviuutteita
  • Nyt kalsium-magnesiumlisä kaupan päälle

Ensimmäinen paketti -50% ja kaupan päälle tilaajalahja

Nyt vain 14,75€ 29,50€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk). VERENKIERROLLE: Oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä. SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.