VL_MikkoAndSaara_Article_1200x600.jpg

Mikko ja Saara Esko

Huippulentopalloilijoina tunnetut Mikko ja Saara Esko ovat kumpikin tyytyväisiä VitaePron käyttäjiä jo useamman vuoden ajalta.

Jokaisella meistä on erilaiset lähtökohdat ja tavoitteet, mutta VitaePron tarkoin valitut ainesosat voivat olla tukemassa meitä aktiivisemman elämän pariin – kaipasimme sitten tukea arkisiin puuhiin tai ammattiurheiluun. Huippulentopallon parista tunnetut Mikko ja Saara Esko ovat kumpikin löytäneet VitaeProsta hyötyjä omiin tarpeisiinsa.

Mikko Esko

Mikko Esko, 45, tunnetaan yhtenä menestyneimmistä suomalaisista lentopalloilijoista. Pitkän ja merkittävän uran tehnyt mies on pelannut sekä ulkomailla että kotimaassa, ja on kautta aikain toiseksi eniten miesten A-maaotteluita pelannut suomalainen lentopalloilija 306 maaottelulla. Vuodesta 2015 hän on pelannut kasvattajaseurassaan Vammalan Lentopallossa.

– Yksi suurimpia saavutuksiani on, että olen pystynyt pelaamaan lentopalloa huipputasolla näinkin pitkään. Se vaatii, että onnistuu pitämään kropan jatkuvasti huippukunnossa – en muuten olisi pystynyt tekemään näin pitkää uraa, Mikko kertoo.

Menestyksen salaisuutena hän pitää harjoittelun, levon ja ravinnon oikeaa tasapainoa. Näiden ylläpito on ammattiurheilijalle elämäntapa, jonka osana Mikko on nyt muutaman vuoden ajan syönyt päivittäin VitaeProta. Ravintolisää hänelle suositteli ensin hänen fysiikkavalmentajansa ja myöhemmin myös vaimonsa Saara, joiden kannustamana myös Mikko päätti kokeilla ravintolisää: 

– VitaePro on ollut helppo ottaa osaksi arkea, kun riittää, että ottaa yhden kapselin päivässä yhtä tuotetta ja tietää, että saa ravittua omaa kehoa samalla paremmin. Voin suositella sitä ihan kaikille!

Saara Esko

Eskojen perheessä VitaeProon tutustui ensimmäisenä Saara Esko, 43, joka tunnetaan myös huippu-uran tehneenä lentopalloilijana. Hän on pelannut muun muassa useissa suomalaisissa seuroissa ja on ollut merkittävä hahmo Suomen naisten lentopallomaajoukkueessa. Nykyään Saara työskentelee valmentajana ja yrittäjänä. Rutiinien muuttuessa aktiivisen urheilu-uran jälkeen, Saara huomasi selän välillä vaivaavan häntä aamuisin. Saara lähti kokeilemaan VitaeProta oman siskonsa suosituksesta, joka oli saanut siitä avun samankaltaisiin vaivoihin.

Tästä innostuneena myös Saara antoi VitaeProlle mahdollisuuden:

– Olen nyt syönyt VitaeProta jo kolmisen vuotta, enkä enää luopuisi siitä. Erityisesti kiireiseen perhearkeen se on ollut todella helppo vaihtoehto – ei tarvitse pakettiakaan erikseen muistaa hakea kaupasta, vaan se tulee aina suoraan kotiin. Ja olo on vetreä heti aamusta! Saara kertoo.

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Asiakkaana voit nyt voittaa kahden hengen aktiiviloman Kreikkaan!
  • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 16,90€ 33,80€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.