VL_VP_Hanna_Maria_Seppälä_1200x600.png

Hanna-Maria Seppälä

VitaePro on luonnollinen osa ruokavaliotani!

- Omaan hyvinvointiin panostaminen kannattaa aina. Monipuolinen ruokavalio, liikunta sekä riittävä lepo ovat avainsanoja terveisiin elämäntapoihin ihan jokaiselle. Minulle on tärkeää, että kroppa toimii joka tilanteessa! Täydennän ruokavaliotani VitaeProlla - ihan joka päivä.

VitaeProta terveellisen ruokavalion lisäksi

VitaeLab aloitti yhteistyön Hanna-Maria Seppälän kanssa marraskuussa 2008. Kilpaurheilijataustansa takia Hanna-Maria on tavallista kiinnostuneempi omasta terveydestä ja hyvinvoinnista.

VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Lisäksi VitaePro sisältää astaksantiinia, luteiinia, zeaksantiinia, C- ja E-vitamiinia, seleeniä ja omega-3-rasvahappoja. VitaePron ainesosat ovat luonnonmukaisessa, eli keholle tutussa muodossa, minkä vuoksi keho tunnistaa ja pystyy hyödyntämään ne hyvin.

- Omasta hyvinvoinnista ja kunnosta huolehtiminen on tärkeää jokaiselle, sanoo Hanna-Maria Seppälä.

Uinnin maailmanmestari

Hanna-Maria Seppälä on uinnin maailmanmestari vuodelta 2003 ja samana vuonna hänet valittiin Suomessa vuoden urheilijaksi. Pekingin Olympialaisissa 2008 lahjakas uimari saavutti upeasti neljännen sijan.

Hanna-Maria on ollut uinnin Euroopanmestari vuosina 2005, 2006 ja 2007 ja hänelle on ojennettu yhteensä 17 arvokisamitalia MM- ja EM-kisoissa. Suomenmestaruuksia uimarille on kerääntynyt toista sataa ja suomenennätyksiäkin yli sata kappaletta.

Hanna-Marian valmentajana on toiminut hänen oma äitinsä Mirjami Seppälä.

Olympialaiset

Urallaan Hanna-Maria osallistui viisiin olympialaisiin. Hän teki olympiahistoriaa Riossa vuonna 2016, jolloin hänestä tuli ensimmäinen suomalaisuimari, joka on uinut viisissä olympialaisissa. Nuorin suomalainen kesäolympiaurheilija hänestä tuli viisitoistavuotiaana Sydneyssä vuonna 2000.

Kansainvälisen uintiuransa Hanna-Maria lopetti vuoden 2016 lopulla. 

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Tutustumistarjous -50%
  • Nyt kaupan päälle online-liikuntapalvelu

Kokeile puoleen hintaan!

Nyt vain 14,75€ 29,50€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk). VERENKIERROLLE: Oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä. SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.