VL_FI_Marion_Singing_1200x600.jpg

Marion Rung

Siksi nautin jokaisesta päivästä!

– Hyvinvointi ja energinen olo näkyy ulospäin ja edellyttää että olo on aidosti hyvä. Pidän huolta terveydestäni ja täydennän päivittäistä ruokavaliotani VitaeProlla, kertoo Marion Rung.

Palkittu ja kansainvälisestikin menestynyt Marion on viihdyttänyt meitä jo yli puoli vuosisataa. Marionin laulu-ura alkoi jo vuonna 1961, sijoituttuaan toiseksi iskelmälaulukilpailuissa Helsingissä vuonna 1961. Ensimmäinen single oli Brigitte Bardot'n Mexico. Varsinainen menestyksen polku alkoikin sitten 1962 Euroviisujen Suomen karsinnan voitolla, sekä Suomen edustamisella Luxenburgissa kappaleella Tipitii.

Tähän päivään mennessä Marion on julkaissut lukemattomia albumeita, levyttäen liki 400 kappaletta. Marion täytti vuoden 2015 joulukuussa 70v. Juhlavuottaan Marion vietti mm. uuden elämäkertakirjan, singlejen sekä konserttikiertueen merkeissä.

Tästä pääset Marionin kotisivuille: http://www.marionrung.fi/

Syön VitaeProta ja OmegaProta!

– Nautin esiintymisestä sekä konsertti- että keikkakiertueilla. Esiintyessäni olen valmis antamaan kaikkeni. Siksi terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtiminen on minulle tosi tärkeää. Yritän syödä terveellisesti, nukkua riittävästi ja liikkua. Lisäksi syön VitaeProta päivittäin!

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Tutustumistarjous -50%
  • Nyt kaupan päälle online-liikuntapalvelu

Kokeile puoleen hintaan!

Nyt vain 14,75€ 29,50€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk). VERENKIERROLLE: Oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä. SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.