VL_FI_Marion_Singing_1200x600.jpg

Marion Rung

Siksi nautin jokaisesta päivästä!

– Hyvinvointi ja energinen olo näkyy ulospäin ja edellyttää että olo on aidosti hyvä. Pidän huolta terveydestäni ja täydennän päivittäistä ruokavaliotani VitaeProlla, kertoo Marion Rung.

Palkittu ja kansainvälisestikin menestynyt Marion on viihdyttänyt meitä jo yli puoli vuosisataa. Marionin laulu-ura alkoi jo vuonna 1961, sijoituttuaan toiseksi iskelmälaulukilpailuissa Helsingissä vuonna 1961. Ensimmäinen single oli Brigitte Bardot'n Mexico. Varsinainen menestyksen polku alkoikin sitten 1962 Euroviisujen Suomen karsinnan voitolla, sekä Suomen edustamisella Luxenburgissa kappaleella Tipitii.

Tähän päivään mennessä Marion on julkaissut lukemattomia albumeita, levyttäen liki 400 kappaletta. Marion täytti vuoden 2015 joulukuussa 70 vuotta, mutta jatkaa yhä esiintymisiä ja merkkivuottaan Marion vietti mm. uuden elämäkertakirjan, singlejen sekä konserttikiertueen merkeissä. Nyt Marion juhlii jo 60-vuotistaiteilijajuhlaansa ja sen kunniaksi järjestetään Aurinkosilmät konserttikiertue, jossa kuullaan legendaarisimmat kappaleet koko mittavan uran ajalta.

Syön VitaeProta ja OmegaProta!

Marion on luottanut VitaePron voimaan jo hyvin pitkään ja toiminut tuotteen brändilähettiläänä kauan. Yhteinen taival lähti liikkeelle alun perin jo vuonna 2008 ja näihin vuosiin mahtuu monta muistoa ja yhteistä projektia. VitaePro on myös osa Marionin päivittäistä arkea ja kuuluu osana rutiineihin, jolla hän pitää itsestään huolta.

– Nautin esiintymisestä sekä konsertti- että keikkakiertueilla. Esiintyessäni olen valmis antamaan kaikkeni. Siksi terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtiminen on minulle tosi tärkeää. Yritän syödä terveellisesti, nukkua riittävästi ja liikkua. Lisäksi syön VitaeProta päivittäin!

Tästä pääset Marionin kotisivuille: http://www.marionrung.fi/

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Tilaamalla juuri nyt saat kaupan päälle monipuolisen kunto-ohjelman kolmeksi kuukaudeksi
  • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 16,90€ 33,80€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.