Kesän raikkain janojuoma syntyy raparperista. Voit tehdä kerralla isommankin satsin, juoma säilyy jääkaapissa noin viikon.
- 5 dl raparperia paloiteltuna- 1 kanelitanko- 1 dl hunajaa- 8 dl vettä- ½ sitruunan mehu- tuoretta minttua
Mittaa kattilaan raparperit, kanelitanko ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna poreilla kymmenisen minuuttia. Jäähdytä kädenlämpöiseksi ja siivilöi. Mausta hunajalla ja sitruunanmehulla. Pullota juoma ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli. Lisää ennen tarjoilua juoman sekaan tuoretta minttua.
Tämän hyvän olon reseptin on toimittanut Hanna Pilli-Sihvola. Hanna on helsinkiläinen keittiömestari, joka pitää myös suosittua Hannan Soppa -ruokablogia.
Mitä aineenvaihdunta tarkoittaa ja mihin kaikkeen energiaa kuluu?
Hyvän olon jumppa on fysioterapeutin suunnittelema perusjumppa, jonka avulla huolehdit hyvinvoinnistasi.
Onko sinulla kipinä lenkkeilyyn, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle? Lenkkeily on hyvä liikuntamuoto, joka sopii lähes kaikenikäisille.
Smoothie on oiva aamu- tai välipala. Näissä kolmessa reseptissä on kaikissa pientä jujua makunsa puolesta, lisäksi ne ovat täynnä terveellisiä ainesosia ja vieläpä ilo silmälle!
Tätä sahramilla maustettua uuniruokaa sopii tarjota hienommallakin aterialla. Maa-artisokissa on persoonallinen, hieman makea ja pähkinäinen maku.
Syyskauden ehdoton ykkösleivonnainen on omenapiiras. Leivo piirakka gluteenittomilla jauhoilla, niin se sopii myös keliaakikoille.
Jouluna saa herkutella − luvalla. Tässä herkullisessa Rocky Roadissa yhdistetään jouluun kuuluvat pähkinät ja suklaa yhteen mm. vaahtokarkkien ja karpaloiden kanssa.
Jos sinulla on kampanjakoodi, kirjoita se tähän kenttään.
Kampanjakoodi ei ole käytössä. Tarkista vielä.