VL_FI_rockyroad_1200x600.jpg

Valkosuklaa Rocky Road

Jouluna saa herkutella − luvalla. Tässä herkullisessa Rocky Roadissa yhdistetään jouluun kuuluvat pähkinät ja suklaa yhteen mm. vaahtokarkkien ja karpaloiden kanssa. Tästä reseptistä saat n. 24 pientä herkkupalaa kahvipöydän kaunistukseksi.

Valkosuklaa Rocky Road (n. 24 kpl)

- 150 g pieniä vaahtokarkkeja
- 100 g kuivattuja karpaloita
- 100 g pistaasinsydämiä
- 70 g macadamiapähkinöitä
- 35 g kookoshiutaleita
- 350 g valkosuklaata
(koristeluun kuivattuja ruusun terälehtiä)

Rouhi halutessasi pistaasit ja macadamiat karkeaksi rouheeksi. Voit myös jättää ne kokonaisiksi. Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Vuoraa n. 20 cm x 20 cm vuoka leivinpaperilla ja kaada seos vuokaan. Koristele halutessasi murennetuilla ruusun terälehdillä. Anna kovettua jääkaapissa muutaman tunnin ajan. Leikkaa kuutioiksi ennen tarjoilua.

Tämän hyvän olon reseptin on toimittanut Hanna Pilli-Sihvola. Hanna on helsinkiläinen keittiömestari, joka pitää myös suosittua Hannan Soppa -ruokablogia.