VP_Asikaskertomus_Mika_1200x600.jpg

Mika Lehtinen

Kannatti muuten vanhan jäärän kokeilla – se nimittäin toimi!

Mika Lehtisen, 56, päivät täyttyvät tehokkaasti erilaisista askareista oman pienen tilan töissä. Mika asustaa ison perheensä kanssa Kouvolassa, ja talon pihapiiristä löytyy liuta eläimiä, kuten poneja, lampaita, lehmiä, kalkkunoita ja kanoja, jotka pitävät miehen aktiivisena ja takaavat sen, että hommia löytyy aina. Mikalle fyysisesti vaativat työt ovat tuttuja jo nuoresta asti: ”Monenlaista olen ehtinyt tässä puuhata elämän varrella. OIen 15-vuotiaasta asti tehnyt metsätöitä ja myöhemmin toiminut metsäkoneurakoijana – siinä ei kroppaa ole paljon säästelty!”

Ystävän suositus sai kokeilemaan VitaeProta

Vuosikymmenien fyysinen työ ja huonot työasennot alkoivat hiljalleen vuosien saatossa kuitenkin tuntumaan nivelissä ja eteen tuli tilanne, että piti alkaa miettimään miten oman kehonsa hyvinvointia voisi tukea. Mikan vaimo ehdotti miehelleen VitaeProta, mutta tähän ei Mika helpolla suostunut. Vasta erään ystävän positiiviset kokemukset käänsivät Mikan pään. ”Vastustin yleisesti kaikkia ravintolisiä ja vitamiinivalmisteita, eihän suomalainen mies sellaisiin usko, saatikka helpolla myönnä vaivojaan. Vaimohan sitä ensin yritti ehdottaa, mutta vasta kaveri sai ylipuhuttua kokeilemaan VitaeProta.”

Aktiivisuus synnyttää positiivisen kierteen

VitaePron käytön aloitettuaan Mika alkoi tuntea myönteisiä vaikutuksia kehossaan ja hän kokeekin, että VitaePron myötä elämässä on alkanut uusi positiivinen kierre. Vanhat harrastukset ovat palanneet elämään ja tuoneet lisää aktiivisuutta ja iloa arkeen. Kun kroppa ei turhia vihoittele, niin jaksaa taas tehdä eri asioita entiseen malliin. Ja kun itsestään pitää huolta, niin silloin jaksaa pitää huolta toisista ympärilläänkin. ”Olen saanut VitaeProsta apua, vaimokin sanoi, että pakkohan sen on toimia, jos jopa sinäkin sen myönnät. Kannatti muuten vanhan jäärän kokeilla – se nimittäin toimi”, toteaa Mika naurahtaen.

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Tilaamalla juuri nyt saat kaupan päälle monipuolisen kunto-ohjelman kolmeksi kuukaudeksi
  • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 16,90€ 33,80€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.