VitaePro Käyttäjien kokemuksia Jari Levo VL_FI_Jari_1200x600.jpg

Jari Levo

Kunnossa kaiken ikää!

Jari Levo on 59-vuotias urheiluhieroja ja Puolustusvoimilta eläköitynyt ammattisotilas. Turussa asuvan miehen perheeseen kuuluvat kaksi jo aikuista lasta, ja vastikään Jarista tuli ilokseen myös isoisä. ”Vaikka en kyllä tunne itseäni vielä vaariksi”, nuorekas Jari naurahtaa. Eläköidyttyään sotilasuraltaan 52-vuotiaana, Jari ei jäänyt paikoilleen, vaan päätti kouluttautua urheiluhierojaksi ja työskenteleekin nykyään Naantalin kylpylässä hierojana. Yhteneväisyyksiä aikaisemmasta ammatistaan ja urheiluhierojan pestistä sosiaalinen mies löytää ihmiskontakteista. Molemmissa ammateissa ollaan paljon ihmisten kanssa tekemisissä, ja sosiaalinen aspekti on kummassakin tärkeä.

Ystävä suositteli VitaeProta

Jarille liikunta ja aktiivisuus ovat elämäntapoja. Tavoitteena miehellä on jo nuorena Puolustusvoimien liikuntakasvatusupseerilta opittu fraasi: Kunnossa kaiken ikää. Jarille onkin tärkeää pysytellä hyvässä kunnossa, jotta hän voi tehdä juuri niitä asioita, mistä nauttii. Aktiivinen mies harrastaa vapaa-ajallaan muun muassa kuntosalilla käymistä, matkamoottoripyöräilyä, hiihtoa sekä mökkeilyä Turun saaristossa. ”Liikkuminen on minulle hyvin luonnollinen osa elämää. Näillä kilometreillä se voi joskus tuntuakin nivelissä, mutta en silti luopuisi urheilusta mistään hinnasta”, Jari kertoo.

Urheilullinen Jari kaipasikin lisätukea oman aktiivisuutensa ylläpitämiseen. Työmatkalla Pohjois-Norjassa entinen kollega suositteli hänelle VitaeProta. Suosituksesta Jari kokeili tuotetta ja on tyytyväinen sen tuomaan tukeen ja saamaansa lisäpuhtiin. VitaePro onkin suosituksesta saakka ollut säännöllinen osa hänen elämäänsä. ”Käytön aloittamisen myötä voin sanoa, että kroppa toimii kuten pitääkin. Turhia kremppoja ei ole,” Jari kertoo tyytyväisenä.

Ruokaa, rauhaa ja reeniä

VitaeProta Jari suosittelee kaikille, jotka haluavat viettää aktiivista elämää ja nauttia urheilusta myös ikävuosien lisääntyessä. Omille lapsilleen Jari on antanut kasvatusvinkiksi sen, että lapset tarvitsevat ruokaa, rakkautta ja rajoja ollakseen onnellisia. ”Samahan se on meillä kaikenikäisillä ihmisillä. Ruoka, rauha ja reeni pitävät virkeänä ja antavat energiaa”, Jari kertoo elämänfilosofiastaan. Näillä eväillä kunnossa pysyy varmasti koko ikänsä.

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Tilaamalla juuri nyt saat kaupan päälle monipuolisen kunto-ohjelman kolmeksi kuukaudeksi
  • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 16,90€ 33,80€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.