VL_Article_Kati_1200x600.jpg

Kati Vekkeli

VitaePron käytön aloittaminen on tuonut aktiiviselle Katille uusia tavoitteita ja intoa.

Kati Vekkeli, reipas nelikymppinen kartonkitehtaan prosessinhoitaja Kouvolasta, löysi avun lonkkavaivoihinsa VitaeProsta, kiitos työkaverinsa suosituksen. VitaePron käytöstä on sittemmin tullut Katin vakiintunut tapa ylläpitää nivelten hyvinvointia. Se onkin tarpeen, sillä hänen elämässään riittää vauhtia sekä kotona miehen ja neljän lapsen kanssa että perheen yhteisen harrastuksen, autourheilun, parissa. Kati ajaa rallisprinttiä ja hehkuttaa harrastustaan: "Autourheilussa hauskaa on kovaa ajaminen ja onnistumisen fiilis!"

Portaiden ravaaminen alkoi tuntua lonkissa

Lonkkavaivat alkoivat Katilla alun perin töissä. Reilut parisenkymmentä vuotta kolmivuorotyötä ja portaissa ravaamista raskaat turvakengät jalassa, oli ajan mittaan alkanut tuntua lonkissa. Vaiva ei kuitenkaan jäänyt vain töihin, vaan alkoi muistuttaa itsestään myös vapaa-ajan harrastusten parissa. Autossa istuminen pitkillä rallikisamatkoilla tuntui Katin omien sanojen mukaan raastavalta. Lonkkavaivat haittasivat niin ikään myös yöunia.

VitaeProta Katille suositteli ensin hänen oma äitinsä, joka oli syönyt ravintolisää jo useamman vuoden ajan. Pelkän äidin suosittelu ei kuitenkaan riittänyt vakuuttamaan Katia kokeilemaan ravintolisää. Hänelle oli jäänyt VitaeProsta mielikuva, että se oli tarkoitettu vain ikäihmisille – ei nelikymppiselle perheenäidille. Vasta toinen suositus, jonka Kati sai työkaveriltaan, sai hänet tilaamaan ja kokeilemaan VitaeProta. ”Ei riittänyt pelkkä äidin suositus, vaan piti olla samanikäinen suosittelija”, Kati naurahtaa.

VitaePron hyödyt on ollut helppo huomata

Nyt Kati on käyttänyt VitaeProta jo reilun vuoden ja kokee, että sen hyödyt nivelille on ollut helppo huomata. ”Lähdin kokeilemaan VitaeProta sillä asenteella, ettei siitä ainakaan haittaakaan voi olla,” Kati kertoo päätöksestään. Ravintolisä on myös vastannut odotuksiin, sillä arjen askareet ovat alkaneet sujua mukavammin: ”Se on toiminut minulle todella hyvin. Autourheilu maistuu taas, kun ei ole vaivoja.” Myös muut vanhat harrastukset kuten sählynpeluu ja lenkkeily ovat palanneet jälleen kuvioihin hyvä olon myötä, eivätkä lonkat valvota enää yöllä.

VitaeProsta apua saanut Kati on hyvin tyytyväinen valintaansa ja alkanut siksi suositella ravintolisää muillekin. Positiivisten vaikutusten siivittämänä elämään on tullut myös uusia tavoitteita ja intoa aktiiviseen elämään – tänä vuonna Katin tavoitteena on liikkua enemmän yhdessä perheen kanssa. Ja ajaa tietenkin kovaa, ilman turhia hidasteita.

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Tilaamalla juuri nyt saat kaupan päälle monipuolisen kunto-ohjelman kolmeksi kuukaudeksi
  • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 16,90€ 33,80€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.