Haluan haastaa itseäni ja se vaatii kropaltani paljon!

Haluan haastaa itseäni ja se vaatii kropaltani paljon!

Mari Haimi on 47-vuotias kolmen lapsen äiti Nurmijärveltä. Energinen ja sporttinen Mari työskentelee hyvinvoinnin parissa liikunnan ohjaajana. Hän muun muassa suunnittelee ja vetää monipuolisesti liikuntatunteja erityyppisille kohderyhmille. Myös vapaa-ajallaan Mari harrastaa liikuntaa eri muodoissaan ja kuvaakin itseään liikunnan sekakäyttäjäksi. ”Liikunta on minulle elämäntapa ja sen aion säilyttää elämäni loppuun asti”, Mari naurahtaa.

Ravintolisästä toimiva apu jaksamiseen

Arjen pyörittäminen ja lapsista huolehtiminen sekä työ ovat iso osa elämää, mutta myös itsestään on ehdittävä pitää huolta, jotta jaksaa. Mari löysi VitaePron jo vuosia sitten, kun lapset olivat pienempiä ja koki, että tarvitsee jotain extraa kropan tueksi haastavassa elämäntilanteessa. Mari on aina ollut liikunnan lisäksi kiinnostunut myös ravitsemuksellisesta puolesta ja siitä mitä ravintoaineita kroppa tarvitsee voidakseen hyvin. Hän kokeekin, että ruokavaliota kannattaa täydentää sopivalla ravintolisällä, jos siihen tarvetta. ”Moni usein ihmettelee, miten olen niin energinen ja nuorekas, osa syy on varmasti VitaePro!” Mari sanoo hyväntuulisesti.

Fyysisesti rankat harrastukset vaativat kropalta paljon

Hiljattain Mari osallistui ensimmäistä kertaa triathlonin sporttimatkaan ja pari vuotta sitten uimahyppyjen Masters SM kisoihin. Mari haluaa haastaa kroppaansa eri lajien parissa ja välillä kroppa on niissä tosi kovilla. VitaeProta Mari on käyttänyt jo vuodesta 2012 ja Marin kokemusten mukaan siitä on ollut hyötyä nivelten ja lihasten kunnon ylläpitämisessä. ”Se on auttanut pitämään nivelet kunnossa ja olon vetreänä. Suosittelen kokeilemaan!”, Mari kehottaakin.

Uudistunut VitaePro – nyt entistä parempi sydämelle!

Uudistunut VitaePro – nyt entistä parempi sydämelle!

Tehokas koostumus lihaksille ja nivelille sekä nyt myös entistä parempi sydämelle ja verenkierrolle. Kokeile puoleen hintaan.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
Ensimmäiset 6 viikkoa nyt puoleen hintaan

Uudistunut VitaePro – nyt entistä parempi sydämelle!

Tehokas koostumus lihaksille ja nivelille sekä nyt myös entistä parempi sydämelle ja verenkierrolle. Kokeile puoleen hintaan.

Tutustu nyt 14,75 (29,50)
Ei sitoutumisaikaa

€ 29.50 € 14.75

Tutkittu teho useisiin kehon toimintoihin:

NIVELILLE

  • VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

LIHAKSILLE

  • D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä

VERENKIERROLLE

  • VitaePron oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä. itaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

SYDÄMELLE

  • Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta eli 2 kapselia/vrk.

VASTUSTUSKYVYLLE

  • VitaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ

  • VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SOLUJEN SUOJAKSI

  • VitaePron antioksidantit, seleeni sekä C-ja E-vitamiini, edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.