Pikkutarkka työ sujuu ilman nivelvaivoja!

Pikkutarkka työ sujuu ilman nivelvaivoja!

Terttu Ylipahkala on 75-vuotias helsinkiläisrouva, jolla arki on yhä hyvin aktiivista. Elämäniloinen ja viehättävä Terttu toimii yrittäjänä käsityötarvikealan liikkeessä sekä korutaiteilijana. Takanaan hänellä on pitkä työura terveydenhuollon lehtorina sekä myös aikuisiällä suoritetut taiteen opinnot. Tertun perheeseen kuuluu miehen lisäksi myös aikuiset tyttäret sekä lastenlapset.

Aktiivinen ote elämään

Yrittäjyyden, perheen ja ystävien lisäksi Tertun elämään kuuluu myös liikunta eri muodoissaan. Päivittäin hän liikkuu ja ulkoilee perheen rakkaan lemmikkikoiran kanssa ja lisäksi Terttu pelaa tennistä. Taidetta rakastava Terttu on tuttu näky myös käsityötarvikkeita myyvässä liikkeessä niin tiskin takana palvelemassa kuin myös järjestämässä koruntekokursseja muille innokkaille käsityön ystäville. 

Halusin löytää toimivan ratkaisun

Korutaitelijana Terttu tekee upeita koruja erilaisista luonnonmateriaaleista ja tämä vaatii reippaasti sorminäppäryyttä. Lihasten ja nivelten on toimittava, jotta korujen teko onnistuu vaivatta. Terttu koki pikkutarkassa solmujen näperryksessä ajoittain haasteita, mutta halusi löytää toimivan ratkaisun, jotta voisi jatkaa omaa rakasta työtään.

VitaeProhon hän tutustui mainosten kautta ja päätti kokeilla tuotetta. Vaikutuksia hän alkoi tuntea melko nopeasti muutaman kuukauden käytön jälkeen. Nyt Terttu on käyttänyt VitaeProta jo useamman vuoden ja on ollut todella tyytyväinen. Myös Tertun puoliso on ryhtynyt VitaePron käyttäjäksi huomatessaan kuinka tyytyväinen Terttu on. ”Pikkutarkka työskentely korujen parissa onnistuu ja myös vireystasoni on hyvä. Voin oikeasti suositella VitaeProta!” toteaa Terttu hymyillen.

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle. Ensimmäinen pakkaus -50%. Saat toisen lähetyksen yhteydessä lahjaksi uutuustuote Collagen Forten.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
50 kapselia nyt puoleen hintaan

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tehokas koostumus monipuolisesti kehon hyvinvointiin, erityisesti lihaksillenivelille ja vastustuskyvylle.

Tutustu nyt 14,75 / 50 kapselia (29,50)
Toisen lähetyksen mukana lahjaksi uutuus Collagen Forte.

€ 29.50 € 14.75

Tutkittu teho useisiin kehon toimintoihin:

NIVELILLE

  • VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

LIHAKSILLE

  • D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä

VASTUSTUSKYVYLLE

  • VitaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

SYDÄMELLE

  • Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta eli 2 kapselia/vrk.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ

  • VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SOLUJEN SUOJAKSI

  • VitaePron antioksidantit, seleeni sekä C-ja E-vitamiini, edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.