VL_Dave_Portrait_1200x600.jpg

Dave Katz

”Aluksi VitaePro oli meillä vähän sellainen vitsi.”

Helsinkiläinen Dave Katz, 46, ei alun perin kokenut olevansa VitaePron kohderyhmää. Ravintolisästä oli tullut vaikutelma, että se oli suunnattu vain ikäihmisille, joilta löytyi jos jonkinmoista nivelvaivaa ja kolotusta. Aktiivisen perheenisän arki tuntui olevan hyvinkin kaukana tästä mielikuvasta. ”Meidän porukassa VitaePro oli aluksi vähän sellainen vitsi”, Dave kertoo omista ja ystäviensä ennakkoasenteistaan ravintolisää kohtaan.

Harmaa syksy sai kokeilemaan

Reilu vuosi sitten, erityisen ankean ja harmaan syksyn keskellä, alkoi Davea kuitenkin mietityttää mistä voisi löytää lisää puhtia arkeen. Sohva tuntui vetävän puoleensa iltaisin ja pitkät etätyöpäivät tuntuivat kropassa. Harmaa sää sai liikkeelle lähdön tuntumaan entistä hankalammalta ja hyvä vire loisti poissaolollaan. Jotain oli siis tehtävä. Dave päätti lopulta kokeilla ystävältään saamaa ravintolisää, VitaeProta, joka oli odottanut kaapin perällä käyttäjäänsä. Oli hän paketista joskus aiemminkin napsinut kapselin tai pari, mutta nyt Dave päätti kokeilla sitä tosissaan ja ryhtyi syömään sitä säännöllisesti päivittäin.

Pikkuhiljaa Dave huomasi positiivisia muutoksia olossaan, mikä sai jatkamaan VitaePron käyttöä. Hän tunsi jaksavansa lenkillä paremmin ja olevansa virkeämpi, vaikka ei muuten tehnyt juuri muutoksia elintavoissaan. Kun ulos ja liikkeelle lähteminen sujui jouhevammin, alkoi arkeen tulla mukaan lisää muutakin aktiivisuutta. Hyvä ja energinen olo sai ravintolisän jäämään osaksi miehen arkea.

Ei ainoastaan senioreille

VitaePro on ollut Davella päivittäisessä käytössä nyt 1,5 vuotta. Tästä ovat saaneet kuulla nyt alun perin epäileväiset ystävätkin. ”Muutaman kuukauden käytön jälkeen kerroin kavereille, että kannattaisi teidänkin kokeilla. Ja nyt muutama heistä on jo kokeilun aloittanutkin ja kiinnostus tuotteeseen on herännyt”, Dave kertoo. Hän kokee, että ikä on tuonut muutoksia asenteeseen omaa terveyttä kohtaan. ”Nelikymppisenä sitä huomaa, ettei ole enää ikuisesti nuori. Ja kun aletaan lähestyä viittäkymppiä, huomaa tosissaan, ettei olekaan täysin haavoittumaton. On pakko kiinnittää huomiota omaan liikkumiseen ja elintapoihin, jos haluaa pysyä kunnossa”, hän toteaa.

Myös mielikuva vain ikäihmisille suunnatusta ravintolisästä on romuttunut. ”Mielikuvani oli, että sitten kun on oikeasti vanha, aletaan vetämään VitaeProta jokaiseen vaivaan. Mutta nyt olenkin itse mukana VitaePron tv-mainoksissa”, Dave naurahtaa. Hän haluaa jakaa oman positiivisen kokemuksensa, jotta muutkin samankaltaisessa elämäntilanteessa olevat uskaltaisivat kokeilla ravintolisää. “Jos johonkin uskoo ja se auttaa ja se on tuonut itselle hyvää oloa, niin kyllä sitä haluaa muille suositella. Itse käytän VitaeProta, se on toiminut minulle tosi hyvin ja tiedän että se voi toimia muillekin hyvin”, Dave summaa.

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Tilaamalla juuri nyt saat kaupan päälle monipuolisen kunto-ohjelman kolmeksi kuukaudeksi
  • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 16,90€ 33,80€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.