Immuunijärjestelmä

Immuunijärjestelmä

Immuunijärjestelmä on elimistön oma puolustusjärjestelmä haitallisia mikro-organismeja, kuten sieniä, bakteereja, loisia ja viruksia, vastaan. Immuunijärjestelmä on monimutkainen ja koostuu ainesosista, jotka estävät tai tappavat mikro-organismeja. Lisäksi immuunijärjestelmään kuuluu erilaisiin tehtäviin erikoistuneita verisoluja (immuunisoluja), jotka viestivät keskenään.

Kehon uloimpana suojamuurina ovat iho ja limakalvot, jotka suojaavat kehoa ulkopuolelta tulevia taudinaiheuttajia vastaan. Keho puolustautuu myös kemiallisesti tappamalla bakteereita erilaisten eritteiden avulla, joita on limakalvoilla ja muissa kehon nesteissä. Kehon sisäpuolella – eli kaikissa kudoksissa ja elimissä sekä veressä – toimii erilaisia immuunijärjestelmän soluja, joilla jokaisella on ominaispiirteensä ja omat tehtävänsä.

Luontainen ja opittu vastustuskyky

Immuunijärjestelmä koostuu luontaisesta eli synnynnäisestä immuniteetista ja opitusta immuniteetista. Luontainen immuunijärjestelmä on erittäin tehokas ja monitahoinen. Se puolustaa kehoa erilaisilta mikro-organismeilta ja toimii heti syntymähetkestä alkaen. Opittu vastustuskyky puolestaan ei ole vielä syntyessämme valmis. Se hioutuu ja kehittyy vuosien saatossa.

Immuunijärjestelmä kehittyy jatkuvasti

Luontainen immuunijärjestelmä on kehon ensimmäinen ”puolustuslinja”. Kun keho altistuu mikro-organismeille, immuunijärjestelmä alkaa toimia samalla silmänräpäyksellä, jotta hyökkääjät saadaan pysäytettyä ennen, kuin ne ehtivät saada vahinkoa aikaan kehossa. Luontainen puolustusjärjestelmä kantaa suurimman taakan; opittu puolustusjärjestelmä puolestaan aktivoituu vasta kun synnynnäinen ylikuormittuu. Opitulla vastustuskyvyllä puolestaan on erittäin hyvä muisti, jonka avulla se tunnistaa nopeasti aiemmin kohtaamansa hyökkääjät ja saa ne kukistettua nopeasti.

Tehokas, monimutkainen ja loppuun asti viritetty vastustuskyky

Vastustuskykymme tekee töitä kellon ympäri ilman, että sitä erityisemmin huomaamme. Se pitää kehomme puhtaana haitallisista bakteereista ja viruksista. Jotta keho selviytyy tästä työstä, täytyy kehon fyysisten esteiden olla ehjiä ja kemiallisten esteiden oikeanlaisia; toisin sanoen bakteereita kukistavia aineita täytyy olla sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän. Ja kaikkien immuunijärjestelmän solujen täytyy aktivoitua ja kommunikoida keskenään oikealla tavalla. 

Jotta immuunijärjestelmä voi toimia normaalisti, tulee elimistön saada riittävästi terveellistä ravintoa ja unta, eikä se saa altistua pitkäaikaiselle stressille.

VitaePro-kasvot

VitaePro-kasvot

Kaikki VitaeLabin yhteistyökumppanit käyttävät tuotteitamme ja voivat siten kertoa omakohtaisista kokemuksistaan.

Kaikki VitaeLabin yhteistyökumppanit käyttävät tuotteitamme ja voivat siten kertoa omakohtaisista kokemuksistaan.

VitaeLab

VitaeLab

VitaeLab kuuluu norjalaiseen NutraQ-konserniin, joka on valmistanut ja myynyt ravintolisiä jo vuodesta 2002.

VitaeLab kuuluu norjalaiseen NutraQ-konserniin, joka on valmistanut ja myynyt ravintolisiä jo vuodesta 2002.

Tuotteiden laadukkuus

Tuotteiden laadukkuus

Tuotteiden laadukkuus on meille kunnia-asia ja koko organisaatiomme panostaa erityisesti juuri siihen. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme parhaita ravintolisiä.

Tuotteiden laadukkuus on meille kunnia-asia ja koko organisaatiomme panostaa erityisesti juuri siihen. 

Käyttäjien kokemuksia

Käyttäjien kokemuksia

VitaeLabilla on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Saamme usein palautetta tyytyväisiltä asiakkailtamme. Lue muutama asiakaskertomuksistamme tästä.

VitaeLabilla on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Saamme usein palautetta tyytyväisiltä asiakkailtamme.

Tutustumistarjous -50%

Tutustumistarjous -50%

Annamme kaikille uusille asiakkaille tutustumistarjouksen, joka koskee ensimmäistä tuotelähetystä. Ei sitoutumisaikaa ja laskun saat paketissa!

Tutustumistarjous -50%

Kaikille uusille asiakkaille tutustumistarjous, joka koskee ensimmäistä tuotelähetystä. Ei sitoutumisaikaa!