Tehon todella huomaa!

Tehon todella huomaa!

Terveydenhuollon parissa pitkään työskennellyt ikiliikkuja helsinkiläinen Mervi Vainio, 56, jaksaa hypätä pyörän selkään myös raskaan yövuoronsa jälkeen. Hänelle pyöräily on arkinen liikkumistapa sekä intohimoinen harrastus, joka ei katso vuodenaikaa eikä paikkaa.

Raskaat työvuorot verottavat jaksamista

Raskas työ tuntuu kuitenkin helposti kropassa ja haastavat työajat verottavat jaksamista. Merville onkin todella tärkeää pitää itsestään huolta, jotta arki toimii kitkatta ja voi harrastaa itselleen rakkaita lajeja - turhat vaivat eivät saa hidastaa menoa. VitaeProta Mervi kokeili jo vuosia sitten ja tuntee saavansa siitä tukea omalle hyvinvoinnilleen; lisää virtaa sekä vetreyttä lihaksiin ja niveliin. Kun olo on hyvä, jaksaa nauttia arjen pienistäkin asioista.

VitaePro auttaa jaksamaan!

“Rankka yövuoro sairaalassa vaatii aina veronsa. Koska haluan elää ja liikkua vapaasti, syön VitaeProta. Se antaa virtaa ja pitää nivelet kunnossa. Todella tunnen sen tehon!”

Uudistunut VitaePro – nyt entistä parempi sydämelle!

Uudistunut VitaePro – nyt entistä parempi sydämelle!

Tehokas koostumus lihaksille ja nivelille sekä nyt myös entistä parempi sydämelle ja verenkierrolle. Kokeile puoleen hintaan.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
Ensimmäiset 6 viikkoa nyt puoleen hintaan

Uudistunut VitaePro – nyt entistä parempi sydämelle!

Tehokas koostumus lihaksille ja nivelille sekä nyt myös entistä parempi sydämelle ja verenkierrolle. Kokeile puoleen hintaan.

Tutustu nyt 14,75 (29,50)
Ei sitoutumisaikaa

€ 29.50 € 14.75

Tutkittu teho useisiin kehon toimintoihin:

NIVELILLE

  • VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

LIHAKSILLE

  • D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä

VERENKIERROLLE

  • VitaePron oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä. itaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

SYDÄMELLE

  • Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta eli 2 kapselia/vrk.

VASTUSTUSKYVYLLE

  • VitaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ

  • VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SOLUJEN SUOJAKSI

  • VitaePron antioksidantit, seleeni sekä C-ja E-vitamiini, edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.