Mervi_Vainio_VitaePro_käyttäjien_kokemuksia_VL_FI_1200x600_0920.jpg

Mervi Vainio

Tehon todella huomaa!

Terveydenhuollon parissa pitkään työskennellyt ikiliikkuja helsinkiläinen Mervi Vainio, 56, jaksaa hypätä pyörän selkään myös raskaan yövuoronsa jälkeen. Hänelle pyöräily on arkinen liikkumistapa sekä intohimoinen harrastus, joka ei katso vuodenaikaa eikä paikkaa.

Raskaat työvuorot verottavat jaksamista

Raskas työ tuntuu kuitenkin helposti kropassa ja haastavat työajat verottavat jaksamista. Merville onkin todella tärkeää pitää itsestään huolta, jotta arki toimii kitkatta ja voi harrastaa itselleen rakkaita lajeja - turhat vaivat eivät saa hidastaa menoa. VitaeProta Mervi kokeili jo vuosia sitten ja tuntee saavansa siitä tukea omalle hyvinvoinnilleen; lisää virtaa sekä vetreyttä lihaksiin ja niveliin. Kun olo on hyvä, jaksaa nauttia arjen pienistäkin asioista.

VitaePro auttaa jaksamaan!

“Rankka yövuoro sairaalassa vaatii aina veronsa. Koska haluan elää ja liikkua vapaasti, syön VitaeProta. Se antaa virtaa ja pitää nivelet kunnossa. Todella tunnen sen tehon!”

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Tilaamalla juuri nyt saat kaupan päälle monipuolisen kunto-ohjelman kolmeksi kuukaudeksi
  • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 16,90€ 33,80€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.