Stig Strand käyttää VitaeProta joka päivä!

Stig Strand käyttää VitaeProta joka päivä!

Stig Strand on entinen alppihiihtäjä ja jatkaa aktiivista elämäntyyliä, vaikka ura alppihiihtäjänä on jo takana. Stig käyttää VitaeProta päivittäin.

Kovaa vauhtia

Stig Strand on huippu-urheiluvuosinaan elänyt hyvin vauhdikasta elämää ja on voittanut lukuisia mestaruuksia, mm. pujottelun maailmancupin.

Nykyään Stig toimii matkailualan yrittäjänä ja pyörittää Ruotsin Lapissa matkailukeskusta. Talvisaikaan hän on urheiluselostajana televisiossa.

Matkailuyrittäjänä toimiminen on vaativaa ja välillä erittäin kiireistä. Erityisesti opasreissut metsässä ja erämaassa ovat kropalle vaativia, jotta työssä voi antaa parhaansa.

Haluan pitää kropan kunnossa

Huippu-urheiluaikoina Stigin kroppa joutui koville. Vaikka Stig nykyisin kuormittaa kehoaan vähemmän kuin aktiiviurheilijana, haluaa hän silti huolehtia, että kroppa pysyy kunnossa.

– Minulle on tärkeää, että voin käyttää kehoani kuten haluan.

Parasta on luonnossa liikkuminen

Parasta elämässä Stigin mielestä on luonnossa liikkuminen. Stigille on tärkeää myös se, että voi elää täyttä elämää. – Olen tosi tyytyväinen siihen, että tunnen olevani heti aamusta valmiina viemään vieraita jännittäville ja vauhdikkaille retkille, kertoo Stig.

– Olen syönyt VitaeProta vuodesta 2009 lähtien. Käytän VitaeProta joka päivä osana terveellistä ravintoa. Suosittelen VitaeProta myös kaikille muille!

Uudistunut VitaePro – nyt entistä parempi sydämelle!

Uudistunut VitaePro – nyt entistä parempi sydämelle!

Tehokas koostumus lihaksille ja nivelille sekä nyt myös entistä parempi sydämelle ja verenkierrolle. Kokeile puoleen hintaan.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
Ensimmäiset 6 viikkoa nyt puoleen hintaan

Uudistunut VitaePro – nyt entistä parempi sydämelle!

Tehokas koostumus lihaksille ja nivelille sekä nyt myös entistä parempi sydämelle ja verenkierrolle. Kokeile puoleen hintaan.

Tutustu nyt 14,75 (29,50)
Ei sitoutumisaikaa

€ 29.50 € 14.75

Tutkittu teho useisiin kehon toimintoihin:

NIVELILLE

  • VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

LIHAKSILLE

  • D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä

VERENKIERROLLE

  • VitaePron oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä. itaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

SYDÄMELLE

  • Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta eli 2 kapselia/vrk.

VASTUSTUSKYVYLLE

  • VitaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ

  • VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SOLUJEN SUOJAKSI

  • VitaePron antioksidantit, seleeni sekä C-ja E-vitamiini, edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.