Stig_Strand_VitaePro_VitaeLab_VL_FI_1200x600_0920.jpg

Stig Strand

Stig Strand käyttää VitaeProta joka päivä!

Stig Strand on entinen alppihiihtäjä ja jatkaa aktiivista elämäntyyliä, vaikka ura alppihiihtäjänä on jo takana. Stig käyttää VitaeProta päivittäin.

Kovaa vauhtia

Stig Strand on huippu-urheiluvuosinaan elänyt hyvin vauhdikasta elämää ja on voittanut lukuisia mestaruuksia, mm. pujottelun maailmancupin.

Nykyään Stig toimii matkailualan yrittäjänä ja pyörittää Ruotsin Lapissa matkailukeskusta. Talvisaikaan hän on urheiluselostajana televisiossa.

Matkailuyrittäjänä toimiminen on vaativaa ja välillä erittäin kiireistä. Erityisesti opasreissut metsässä ja erämaassa ovat kropalle vaativia, jotta työssä voi antaa parhaansa.

Haluan pitää kropan kunnossa

Huippu-urheiluaikoina Stigin kroppa joutui koville. Vaikka Stig nykyisin kuormittaa kehoaan vähemmän kuin aktiiviurheilijana, haluaa hän silti huolehtia, että kroppa pysyy kunnossa.

– Minulle on tärkeää, että voin käyttää kehoani kuten haluan.

Parasta on luonnossa liikkuminen

Parasta elämässä Stigin mielestä on luonnossa liikkuminen. Stigille on tärkeää myös se, että voi elää täyttä elämää. – Olen tosi tyytyväinen siihen, että tunnen olevani heti aamusta valmiina viemään vieraita jännittäville ja vauhdikkaille retkille, kertoo Stig.

– Olen syönyt VitaeProta vuodesta 2009 lähtien. Käytän VitaeProta joka päivä osana terveellistä ravintoa. Suosittelen VitaeProta myös kaikille muille!