Helena_Wihborg_vitaepron_käyttökokemukset_VL_FI_1200x600_0920.jpg

Helena Wihlborg

Aktiivinen arki kunniaan!

Helena asuu Ruotsin Olofströmissä miehensä ja kahden kissansa kanssa. Hän työskentelee perushoitajana läheisessä vanhusten palvelutalossa ja vapaa-aika kuluu mieluiten perheen parissa. Helena arvostaa aktiivista elämäntyyliään ja haluaa huolehtia kunnostaan kävelemällä, pyöräilemällä ja kahvakuulaharjoittelulla.

Monenlaisia työasentoja

Aikaisemmin Helena työskenteli uimahallissa ja käveli työpäivän aikana erittäin paljon sekä joutui monesti olemaan kyykyssä uimaaltaan reunalla. Nyt perushoitajana työskennellessään Helena ottaa myös monen monta askelta päivän mittaan, samoin monet työasennot ovat kropalle haastavia. Helena tietää, että kropasta on pidettävä huolta, jotta se toimii jatkossakin hyvin.

– Näin VitaePron tv-mainoksen ja ajattelin että sitä kannattaisi varmasti kokeilla. Haluan todella panostaa itseeni ja hyvinvointiini.

Suosittelen VitaeProta ystäville

Helena ei ole koskaan katunut että päätti kokeilla VitaeProta ja suosittelee sen kokeilemista usein ystävilleenkin. – En ole koskaan katunut, että päätin kokeilla VitaeProta, sanoo Helena.

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Nyt parannettu koostumus lihaksille!
  • Tilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan ja nyt kaupan päälle lämpövoide
  • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 17,75€ 35,50€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.