vitaepro_käyttäjien_kokemuksia_Pertti_Salo_VL_FI_1200x800_0920.jpg

Pertti Salo

Elän sitä elämää mitä haluan!

Kuusikymppinen elämäniloinen Pertti Salo asuu Helsingissä ja viettää mukavaa, aktiivista elämää. Takana hänellä on ruuhkaisia vuosia yksityisyrittäjänä oman yrityksen toimitusjohtajana. Yrityksen myynnin jälkeen hän jäi viettämään ansaittuja eläkepäiviä. Pertin perheeseen kuuluvat vaimo ja koira sekä jo aikuisiksi varttuneet lapset, jotka ovat muuttaneet pois kotoa.

Oman terveyden tärkeys korostuu

Nykyisin päivät täyttyvät erilaisesta tekemisestä kuin työvuosina, mutta yhä ne ovat aktiviteetteja ja menoa täynnä. Oman terveyden merkitys korostuu vuosi vuodelta ja lihasten ja nivelten hyvinvointi on edellytys aktiiviselle elämäntavalle. Pertti nauttiikin nyt erityisesti siitä, että ehtii ja virtaa riittää tehdä niitä asioita, joita haluaa ja joista nauttii. Pertillä riittää fyysistä puuhaa omakotitalon, pihan ja mökin kunnossapidossa ja vapaa-ajallaan hän myös mielellään käy koriskentällä ystävien kanssa pelailemassa. Koripallo on aina kuulunut kiinteänä osana Pertin elämään. Perheen energinen pieni koira vaatii myös ulkoilua ja lenkkeilyä päivittäin. Pertti onkin tuttu näky pienen perheenjäsenen kanssa metsäpoluilla.

Haluan pitää itsestäni hyvää huolta

”Kun jäin eläkkeelle olikin yhtäkkiä aikaa tehdä kaikkea, mitä ei ennen ehtinyt. Haluan nauttia vapaa-ajastani aktiivisesti puuhaillen ja harrastaen. Hyvää kuntoa ja virettä on pidettävä yllä. Haluan pitää nyt ja jatkossa itsestäni hyvää huolta, jotta pystyn nauttimaan elämästä ja voin elää omannäköistäni arkea täysillä. Siksi käytän VitaeProta. Suosittelen muitakin kokeilemaan, Pertti toteaa hyväntuulisena.

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Tilaamalla juuri nyt saat kaupan päälle monipuolisen kunto-ohjelman kolmeksi kuukaudeksi
  • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 16,90€ 33,80€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.