VP_Asikaskertomus_Raili2_1200x600.jpg

Raili Naamanka

Pertti Karppisen sanat saivat lastenhoitaja Railin kokeilemaan VitaeProta.

Hyvinkääläiselle Raili Naamangalle, 59, arkiliikunta eri muodoissaan on aina ollut lähellä sydäntä. Päivisin Raili työskentelee lasten parissa päiväkodissa lastenhoitajana, ja työssä saa olla jatkuvassa liikkeessä pysyäkseen puuhakkaiden pienten perässä. ”Tässä työssä täytyy välillä venyä ja vääntyä mitä oudompiin asentoihin lasten kanssa touhutessa ja heitä pukemisessa auttaessa. Arjestani ei tulisi mitään, jos kroppa ei olisi kunnossa.”

Työmatkat ja muu kulkeminen sujuvat Raililta pääsääntöisesti pyörällä tai kävellen, auton kyytiin hän turvautuu vain harvoin. Vapaa-ajallaan Raili innostuu erilaisista tanssillisista lajeista ja uutena lajina on löytynyt myös porrastreeni. Railin voikin usein löytää paikallisilta kuntoportailta rikkomassa omaa ennätystään. On ihan mahtavaa huomata, miten kerta kerralta kehittyy ja jaksaa nousuja aina enemmän, Raili kertoo.

VitaeProsta apua kropan jäykkyyteen

VitaeProta Raili kokeili alun perin mainoksen houkuttelemana. Omissa jaloissa oli alkanut tuntumaan raskautta ja jäykkyyttä aamuisin, ja tähän Raili halusi etsiä apuja, jotta kroppa ei alkaisi rajoittamaan liikunnallisen ja energisen naisen tekemisiä. VitaePro mainoksessa esiintyneen Pertti Karppisen sanat siitä, miten itsestään on pidettävä huolta pitääkseen yllä aktiivista elämäntapaa, puhuttelivat Railia ja hän päätti kokeilla tuotetta. Nyt kokeilu on venähtänyt jo seitsemän vuoden mittaiseksi ja VitaePro kuuluu Railin joka-aamuisiin rutiineihin. ”Onneksi tein silloin päätöksen kokeilla VitaeProta. Se on toiminut minulle! Suosittelen muitakin ehdottomasti kokeilemaan.”

Joustava tilaustapa helpottaa omaa arkea

Raili kehuu myös VitaePro-tilauksen joustavuutta: “Itselleni on ollut todella kätevää, että tilausta on voinut räätälöidä oman tarpeen mukaan aina kun haluaa. Tilausta voi esimerkiksi välillä tauottaa, jos on reissussa tai kapseleita on muuten jostain syystä kertynyt. Ja ystävällisen VitaeLabin asiakaspalvelun kanssa on aina ollut helppo asioida.” Raili kertoo aina silloin tällöin vievänsä VitaeProta myös ystävilleen kokeiluun tuliaisena kylään mennessään. Mikäs sen parempi tervehdys, kuin pieni hyvinvoinnin muistutus edistämään myös läheisten aktiivista elämää.

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Tilaamalla juuri nyt saat kaupan päälle monipuolisen kunto-ohjelman kolmeksi kuukaudeksi
  • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 16,90€ 33,80€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.