Torstein_Sorensen_VitaePro_kokemuksia_VL_FI_1200x600_0920.jpg

Torstein Sørensen

Energiaa metsässä samoilusta

Norjalainen Torstein Sørensen työskentelee päivisin Trenorin ikkunatehtaalla. Hänellä on kolme poikaa ja avovaimo, jonka kanssa hän on pitänyt yhtä nuoruusvuosistaan asti.

Pidän luonnossa liikkumisesta

Elämä on mallillaan kun saan olla ja liikkua luonnossa mahdollisimman paljon. Metsänomistaja samoilee sekä yksin että perheensä kanssa usein omassa metsässään. Metsään hän lähtee uutta energiaa hakemaan, pois arjen stressistä ja usein koko perhe lähtee luontoon nauttimaan, ikään kuin pienelle minilomalle.

– Aktiivisena perheenä keksimme mielellämme yhteisiä liikuntatempauksia. Lähdemme luontoon kävelemään ja talvella hiihdämme. Lumilautailu on myös yhteinen talviharrastus.

Puiden kaato ja pilkkominen vapaa-ajan vietettä

Lisäksi hän mielellään kaataa ja pilkkoo puita omaan käyttöönsä. Se on kovaa ja vaativaa hommaa, mutta mukavaa ja haasteellista. Hän kaataa puut ja pilkkoo halot kesällä ja hakee puut talvella kun ne ovat kuivuneet.

– Silloin teen puidenhakumatkan lumikelkalla korkeiden lumikinosten läpi, hän kertoo.

Torstein liikkuu myös paljon merellä veneellään, jota hän pyrkii käyttämään mahdollisimman paljon. Suunnitelmissa on myös pienen kalastajamajan rakentaminen ja talon maalaus, hän kertoo.

Koko päivä liikkeellä

- Näin eräässä aikakauslehdessä VitaePro-mainoksen ja ajattelin, että tuota minun täytyy kokeilla. Viihdyn työpaikallani, mutta olen liikkeessä koko päivän ja kroppa on kovilla. – Olen ollut oikein tyytyväinen VitaeProhon ja tunnen, että voin suositella sitä lämpimästi eteenpäin, toteaa Torstein.

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Tilaamalla juuri nyt saat kaupan päälle monipuolisen kunto-ohjelman kolmeksi kuukaudeksi
  • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 16,90€ 33,80€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.