Tuomo_Kokko_VitaePro_kokemuksia_VL_FI_1200x600_0920.jpg

Tuomo Kokko

Eläkkeelle jäätyäni alkoi varsinainen kuntoilubuumi.

Eläkkeellä oleva Tuomo Kokko asuu Tampereella yhdessä vaimonsa kanssa. Tuomolla on neljä aikuista tytärtä ja 9 lastenlasta. Koko perhe on aina ollut hyvin liikunnallinen ja terveys sekä omasta kunnosta huolehtiminen on ollut tärkeä asia koko perheelle.

Urheilen ja harrastan monipuolisesti

Jäätyään eläkkeelle kiireisestä myyntialan aluepäällikön työstään Tuomo aloitti varsinaisen kuntoilubuumin, kun aikaa itselle ja harrastamiseen oli kerrankin enemmän. Tuomo halusi panostaa omaan terveyteensä ja lihasten sekä nivelten liikkuvuuteen. Hän harrastaakin monipuolisesti eri urheilulajeja. Säännöllinen ryhmäliikunta, uinti, hiihto ja kesäisin jopa pyöräily ovat kaikki tuttuja lajeja Tuomolle ja ne pitävät aktiivisen miehen hyvässä kunnossa.

Aktiivinen elämä tavoitteena nyt ja tulevaisuudessa

Tuomo elää muutoinkin aktiivista elämää ja haluaa jatkaa sitä jatkossakin. Kuntoilun lisäksi elämään kuuluu matkustelu ja mökkeily vaimon kanssa. Mökkihommissa vietetäänkin nykyään jo lähes puolet viikosta ja siellä halonhakkuu toimii hyvänä kuntoilumuotona. Haluan olla aktiivinen liikkuja nyt ja tulevaisuudessa, Tuomo toteaa.

Kuntoilua Tuomo on harrastanut aina ja eläkkeellä siitä on tullut päivittäinen tapa. Tuomo koki kuitenkin tarvitsevansa jotain lisää ruokavalionsa tueksi ja päätti kokeilla VitaeProta, josta oli nähnyt mainoksia ja ne olivat jääneet mieleen. Nyt hän on käyttänyt VitaeProta jo 8 vuotta ja kokee sen olevan hänelle todella hyvä valinta. Lihakset ovat pysyneet hyvässä kunnossa ja vireystaso hyvänä.

- Pidän siitä, että kroppa toimii ja pysyy liikkeessä! Tyytyväinen Tuomo suosittaakin myös muita ehdottomasti kokeilemaan VitaeProta.

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Tilaamalla juuri nyt saat kaupan päälle monipuolisen kunto-ohjelman kolmeksi kuukaudeksi
  • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 16,90€ 33,80€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.