Tuomo_Kokko_VitaePro_kokemuksia_VL_FI_1200x600_0920.jpg

Tuomo Kokko

Eläkkeelle jäätyäni alkoi varsinainen kuntoilubuumi

Eläkkeellä oleva Tuomo Kokko asuu Tampereella yhdessä vaimonsa kanssa. Tuomolla on neljä aikuista tytärtä ja 6 lastenlasta. Koko perhe on aina ollut hyvin liikunnallinen ja omasta kunnosta huolehtiminen on ollut tärkeä asia.

Urheilen ja harrastan monipuolisesti

Jäätyään eläkkeelle kiireisestä myyntialan aluepäällikön työstään Tuomo aloitti varsinaisen kuntoilubuumin, kun aikaa itselle ja harrastamiseen oli kerrankin enemmän. Tuomo halusi panostaa omaan terveyteensä ja harrastaakin nykyään monipuolisesti eri kuntoilulajeja. Säännöllinen ryhmäliikunta, uinti, hiihto ja kesäisin jopa kirkkovenesoutu ovat kaikki tuttuja lajeja Tuomolle ja ne pitävät aktiivisen miehen hyvässä kunnossa.

Haluan elää aktiivista elämää jatkossakin

Tuomo elää muutoinkin aktiivista elämää ja haluaa jatkaa sitä jatkossakin. Kuntoilun lisäksi elämään kuuluu matkustelu ja mökkeily vaimon kanssa. Mökkihommissa vietetäänkin nykyään jo lähes puolet viikosta ja siellä halonhakkuu toimii hyvänä kuntoilumuotona.

Aloittaessaan kuntoilubuuminsa Tuomo koki tarvitsevansa jotain lisää ruokavalionsa tueksi ja päätti kokeilla VitaeProta, josta oli nähnyt mainoksia ja ne olivat jääneet mieleen. Nyt hän on käyttänyt VitaeProta jo muutaman vuoden ja kokee sen olevan hänelle todella hyvä valinta. Lihakset ovat pysyneet hyvässä kunnossa ja vireystaso hyvänä. Hänelle on tärkeää, että kroppa toimii ja pysyy liikkeessä. Tyytyväinen Tuomo suosittaa kaikkia ehdottomasti kokeilemaan VitaeProta!

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Tutustumistarjous -50%
  • Nyt kaupan päälle online-liikuntapalvelu

Kokeile puoleen hintaan!

Nyt vain 14,75€ 29,50€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk). VERENKIERROLLE: Oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä. SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.