VitaePro_käyttäjien_kokemuksia_Ulla_Sydänoja-Wallin_VL_FI_1200x600.jpg

Ulla Sydänoja

Ilman lihasvaivoja nukun hyvin!

Seinäjokelainen Ulla Sydänoja kävi vuoden 2011 Tangomarkkinoilla Seinäjoella. VitaePro-teltalla Ulla tuolloin kertoi, miten hän jo oli käyttänyt VitaeProta yli kaksi vuotta ja oli erittäin tyytyväinen tuotteeseen.

Ajoittainen kankeus ja lihasten jäykkyys ehti vaivata seinäjokelaista Ulla Sydänojaa jo muutaman vuoden ajan ennen VitaePron käytön aloittamista. Olo tuntui joinain aamuina sen verran hankalalta, että sukkienkin laitto kävi melkein työstä.

Patjassako vika?

Aluksi Ulla luuli kaiken johtuvan patjastaan, mutta lihasjäykkyys ei kadonnut uuden patjankaan myötä. Kroppa alkoi ajoittain rajoittaa aktiivisen Ullan lukuisia harrastuksia. - Uskomatonta miten nopeasti sitä voikaan jämähtää paikoilleen, jos kroppa pistää vastaan, Ulla hämmästelee. Liikunta eri muodoissaan on aina ollut osa reippaan Ullan elämää ja liikkuvuuden säilyttäminen oli hänelle tärkeää.

"Mahdollisuus harrastaa monipuolisesti on todellista elämänlaatua!"


Alun perin Ulla näki televisiossa VitaePro-mainoksen ja päätti kokeilla ravintolisää, josko siitä olisi apua hänelle. Noin kolmen kuukauden käytön jälkeen hän oli vakuuttunut tuotteen tehosta. Hän on ollut todella tyytyväinen valintaansa. Hiljattain laborantin työstä eläkkeelle jäänyt Ulla, löysi uuden harrastuksen myös metsänhoitotyöstä. Ulla onkin ollut tuttu näky raivaussahan kanssa työskennellessään. Raivaustyö todella käy kropan päälle ja vaatii nivelten sekä lihasten toimivuutta.

Ullalla riittää aikaa monen erityyppisten lajin ja aktiviteettien parissa toimimiseen, uusimpina innostuksen kohteinaan hän mainitsee mm. kuntosalin, pilateksen ja African dancen. Muutama vuosi sitten hän aloitti lisäksi vapaaehtoistoiminnan ja toimii ystävänä turvapaikanhakijaperheille. Siinä on mahdollisuus tutustua uusiin kulttuureihin ja ihmisiin ja samalla auttaa muita. -Mahdollisuus harrastaa monipuolisesti on todellista elämänlaatua!, toteaa Ulla tyytyväisesti.

Aluksi kaksi kapselia päivässä

Ulla söi aluksi 2 VitaePro kapselia päivässä ja reilun vuoden käytön jälkeen siirtyi yhteen kapseliin päivässä. Ulla kertoo lisäksi syövänsä VitaePron rinnalla jatkuvasti Omega-3-valmistetta, joka sisältää välttämättömät rasvahapot. Tämä ravintolisäpari toimii erinomaisesti tukemassa aktiivista elämää.