Unni_Evensen_käyttäjien_kokemuksia_VL_FI_1200x600_0920.jpg

Unni Berglund Evensen

Kroppa toimii niin kuin pitääkin!

Unni Berglund Evensen on nainen, jolla on monta rautaa tulessa. Hän on elementissään, kun elämässä on vauhtia.

Unni työskentelee lasten ja nuorten parissa. Lisäksi hänellä on hoidettavanaan hevostila ja tietenkin hän haluaa viettää aikaa myös perheensä kanssa.

Elämä on arjesta nauttimista


Unnilla ja hänen miehellään Widarilla on laaja ystäväpiiri ja he kutsuvat usein ystäviään tilalleen. – En tiedä mitään parempaa kuin hyvä ruoka, hyvät ystävät, hyvä musiikki ja tanssi, sanoo Unni hymyillen. Unnin lempiharrastus on rivitanssi ja hän on todella iloinen, että on pitänyt kiinni tästä harrastuksestaan.

– Elämässä pitää olla vauhtia. Nautin siitä, mitä elämällä on minulle tarjottavana, sanoo positiivinen Unni.

VitaeProta suositeltiin minulle

– Olin nähnyt VitaePron TV-mainoksia ja olin jonkin verran kiinnostunut, mutta päätin kokeilla vasta kun ystävättäreni kertoi minulle omista positiivisista kokemuksistaan. Olen todella iloinen, että kuuntelin häntä. Nyt olen syönyt VitaeProta useamman vuoden.

VitaeProt matkalla mukana

Unni ja hänen miehensä Widar eivät lähde enää minnekään ilman VitaeProta. Olimme hiljattain ystäviemme kanssa Pariisissa ja nautimme täysin rinnoin hyvästä ruoasta ja jännittävistä elämyksistä. VitaeProt kulkevat aina sinne minne mekin kuljemme, Unni naurahtaa!

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Tilaamalla juuri nyt saat kaupan päälle monipuolisen kunto-ohjelman kolmeksi kuukaudeksi
  • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 16,90€ 33,80€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.